- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
audi100td #35658 üzenetére
8530p-m volt, tudom kb. milyen minőségre számítsak, csicsával nincs bajom, a pöcökegér meg valahogy nem áll kézre számomra (vagy csak meg kellene szoknom). Aztán ha nem jönne be, még mindig ki tudok próbálni majd egy Thinkpadet is, kb. egy árban vannak használtan
Chaser: ddr2 és 1,8-as merevlemez - sajnos. Mindenesetre én nem fogom bővítgetni/fejlesztgetni - legalábbis eddig nem terveztem -, csak általános feladatokra kell most, arra meg talán elég lesz.
-
rizso
addikt
Kedves Segítők!
Köszönöm a segítségeteket és a sok hasznos infót, de végül nem T400 lett a befutó, hanem egy 2530p. Remélem nem bánom meg...
-
rizso
addikt
Szerencsére számomra ez nem hátrány, tökéletesen megfelel ez a felbontás - 15"-en is elég volt.
cadeyrn: nem tudom mikori gyártmány/melyik széria. Remélem nem lesz vele gond, mert én nem vagyok egy nagy "gépszétszedő".
Többen írtátok, hogy nagyon halk. Tényleg nem melegszik a halkság mellett? Illetve még egy kérdés: hangszórói mennyire használhatóak? Van olyan, mint pl. egy 8530p?
-
rizso
addikt
Jajj srácok, valami negatívumot is mondjatok, ez így túl szép, hogy igaz legyen
Egyébként a konfig: P8600, Intel 4500M (vagy MHD?), 4GB ram, 320GB HDD, 1280*800p kijelző.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Mik a vélemények a T400-ról? Megéri még manapság is beruházni rá? Otthoni felhasználásra kellene, netezés (ne okozzon gondot neki 5-10 megnyitott oldal), irodai programok, filmezés (720p ne legyen gond, esetleg külső monitorra kötve is használnám) lenne a fő felhasználás.
Olyan gépet akarok, ami csendben teszi a dolgát, hűvös, és nem utolsó sorban megbízható.
Több helyen is olvastam/láttam, hogy előfordulnak különböző hibák, mint pl:
- hullámzó bill
- benyomható burkolat
- hangos, "tekerő" és/vagy süvítő venti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Opel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest