- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
-
PLaci58
addikt
Hali. T61 akksija egyik napról a másikra 100-ról 0%-ra esett és nem töltődik. Mit lehet vele csinálni?
-
PLaci58
addikt
válasz
FoxiestFox #107519 üzenetére
Akkor ez lehet normális jelenség. Köszi. Azt gondoltam a POST-ig elmegy.
-
PLaci58
addikt
válasz
FoxiestFox #107513 üzenetére
Ezt értem, az a gondom, hogy bios frissítés nélkül be sem indul a gép? Leírások szerint a proci hőmérsékletérzékelése jelez hibát frissítés nélkül, de ez semmit nem csinál.
-
PLaci58
addikt
válasz
FoxiestFox #107506 üzenetére
Köszi a választ. Elvileg a T61-nél fel van sorolva a T9300-as proci is.
Sajnos semmit nem csinál ezért gondolom, hogy halott a proci. Legalább pittyegne vagy valami, de semmi reakció.Köszönöm a kimerítő segítséget, a TF-ről nem akarok bootolni 😁
-
PLaci58
addikt
Hali.
Adott egy T61. Venti megszorult és ha már szétszedtem, próbáltam kicsit tuningolni.
1, processzort cseréltem a jelenlegi T7300-ról T9300-ra.
A gép semmit nem csinál, meg se próbál elindulni.
Processzor hiba (elvileg új) vagy BIOS frissítés kell?
2, betettem egy ilyen PCI to TF kártyát, két 32 GB-os kártyával.
A gép nem látja, megpróbált illesztő szoftvert keresni, de feladta.
Eszközkezelőben két sor van felkiáltójellel: PCI egyszerű kommunikációs vezérlő és PCI soros port, mindkettő" nincsenek illesztőprogramok telepítve" hibával.Mit tudok tenni?
-
PLaci58
addikt
Köszi a korrekt választ.
Közben találtam egy T61 Hardware Maintenance Manual-t, amiben leírják, hogy az modem és az antennára is ugyanazt, amit te javasoltál (szürke-main, fekete-aux).
Felkeltetted az érdeklődésemet a mikro SD PCI-e kártyával. A többi lehetőség nemigen érdekel, antenna nincs.
Ilyet találtam. Ha egy ilyen kártyát beleteszek, akkor mondjuk 2x32 GB kártyával bővíthetném a tárhelyet. Ehhez gondolom valami driver kell és két új meghajtóként jelenik meg a Windowsban?
Üdv Laci.ui. A T9300-as proci úton van Kínából, majd egyszerre fogom a bővítéseket megcsinálni (proci, WiFi, esetleg ez a PCI-e kártya). A memóriát simán kicseréltem 2x2 Gb-ra, azzal nem volt gond. Gondolom kell majd drivereket vadásznom, hogy minden menjen rendesen. Ha minden sikerül megy bele egy 64Gb-os SSD is a rendszernek. Jelentkezem, ha gondom van
-
PLaci58
addikt
Hali.
Pár kérdésem lenne T61-el kapcsolatban.
1, T9300 processzornál az SLAYY és SLAQG jelölés jelent-e számomra valami érdekeset?
2, Jelenleg 4965 WiFi kártya van benne
cserélném 7260HMW-re
Az új kártyán csak 2 antenna csatlakozó van a régin 3. Melyiket hova dugjam?
Milyen drivert kell feltenni Win7-hez, hogy menjen a kártya rendesen?3, A képen 1-el jelölt helyre mit lehet betenni?
4, A képen 2-vel jelölt az micsoda?Köszi a segítséget előre is
-
PLaci58
addikt
Hali.
Ha egy T61-be beteszek egy ilyen kártyát "Intel Dual Band Wireless-AC 7260HMW 867Mbps WiFi Bluetooth 802.11ac PCIe Card", akkor menni fog a BT is (eddig úgy néz ki, hogy nincs benne BT) ? -
PLaci58
addikt
válasz
donjohnson #99545 üzenetére
Semmi nincs.
Csak a bekapcsolt lámpa világít és felpörög a HDD.
Képernyő sötét a HW teszt se indul, semmi nem történik csak tápfeszültség van.
Köszi, akkor megy vissza az eladónak a proci.Ha már itt tartunk A T61 tudna kezelni T9550-es procit? Bios meg minden buhera nélkül menne benne?
-
PLaci58
addikt
válasz
donjohnson #99541 üzenetére
Én se értem, hacsak nem ezzel jelezte valaki, hogy rossz a proci.
Én is meglepődtem, amikor megjött a proci és kibontottam a levelet.
Szóval akkor simán, bios frissítés nélkül be kéne indulnia a gépnek a procicsere után?
Az eladónak jeleztem, hogy nem működik és bios frissítésre kérdezett, hogy volt-e. -
PLaci58
addikt
Hali.
Adott egy Lenovo T61.
Processzort cseréltem T7300-ról T9300-ra. Csere után nem indul, nem csinál semmit, venti sem indul.
Visszatettem a régi procit és minden megy rendesen.
A neten úgy találtam, hogy menni kéne bios frissítés nélkül is, csak hűtési hibát jelez. Ez nem indul.
Proci rossz vagy van valami ötletetek rá?Az eladó egyből a bios frissítésre kérdezett rá.
A procin van egy elég mély karcolás (a pöttyök a pasztától kenődtek rá):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest