- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolf-Rune
csendes tag
válasz
Mathematics #37710 üzenetére
Úgy rémlik, az IPS kijelző 300 nit-es. Tehát ez valószínűleg tényleg nem az.
Tv-planet.eu <-- ezen az URL-en lévő bolttal volt már valamilyen tapasztalatotok? Itt van egy gép, ami szimpatikusnak tűnik. Ám az információk nagyon szegényesek, az email címük gmail.com-os és személyes átvételre nincs lehetőség.
-
Gondwana
addikt
válasz
Mathematics #37706 üzenetére
Amit linkeltél, nem IPS (1366x768 WXGA HD vs. 1366x768 WXGA Premium HD - az utóbbi lenne csak IPS-es)
Ezek a linkelt német gépek biztosan EU garanciálisak (általában Location: Germany, attól függetlenűl, hogy milyen nyelvű billentyűzet/OS van rajta, az én X201-em is angol, de német forrású a garanciája, üzlettől származó számla is van, ha véletlenül kérné a szerviz - de nem kérik, kivéve Kínában, mert ott első körben még az sem biztos, hogy ThinkPad, vagy csak annak látszó tárgy, amit bevittél javíttatni) -
Wolf-Rune
csendes tag
válasz
Mathematics #37706 üzenetére
Én is nézegettem ezeket az X230-asokat, de a szigetes billentyűzet nagyon elvette a kedvem a legújabb T és X szériás gépektől. Nem volt még ilyen számítógép a kezemben, tehát elképzelhető, hogy jó rajta gépelni, de mégis ez a Thinkpad <--> szigetes billentyűzet dolog a szememben blaszfémia
-
Kbali
nagyúr
válasz
Mathematics #34808 üzenetére
Igen, szerintem is ez lesz az, de az erre vonatkozó hivatkozásnak szerepelnie kell a GYÁRI garanciális feltételek között.
-
Chaser
legenda
válasz
Mathematics #34512 üzenetére
Igen nincs tökéletes gép
Eddig ami talán közelíti mostaniak közül, nekem az x230 lesz backlittel. Ha hw-t nem nézem akkor meg egyértelműen T60, nem tudok belekötni. Csak hát hw-t is nézni kell, néha kevés már nekem.
SL9400 stb az x200 tabletben van, nontabletekben P8400/8600/8700 amit láttam, én 8700-est veszek ha minden igaz. Egyik kollega meg T9400-est árul, igaz gar nincs de elég jó áron van az a gép is. Tablet is valszeg ezért fog kimaradni. Sok féle panellal szerelték, abból nekem egyféle kéne de az nem nagyon van, na meg ott a jóval gyengébb cpu. Többre megyek x200+affs moddal, ráadásul megmarad a thinklight isTalán a tab funkció is. x201-et láttam ott működött az is, x200-nál nem tudom elfér-e a wacom réteg is, de ha nem az se baj.
Szummázva ha nem nyúlok a gépbe és marad gyári ram meg hdd és affs bővítés akkor megvan most 115k-ból, de akkor az eredeti panel is megmarad. Ha meg belenyúlok az T400-nál vagy 420-nál is meglenne, szóval azok is drágulnának -
lapa
veterán
válasz
Mathematics #34512 üzenetére
itt van ilyen pölö. ebben 4g ram, 64bit win7 meg mobilmodem is van, 102 ezer meg asszem 24 eur volt nálam a szállítás. ez a b kategória azt jelenti hogy karcosabb. én a-t vettem ugyaninnen, gyakorlatilag újszerű volt billzet is meg a gép is. ja, 12 hónap jótállást adnak rá, de nem olvastam végig az apróbetűst mert engem nem izgat.
de itt van 2gb + xp, "a" kategória ugyanígy 12 hónap, 92 ezer szállítással.
-
Chaser
legenda
válasz
Mathematics #34509 üzenetére
Tudod ami nagyon kicsi vagy nagyon nagy az mindig drágább
Azért volt itt 90k körüli ajánlat több is, kijelző perpill 23k bayről, jó persze kis ram bővítés meg ssd nem árt, de hát az kellene másik gépbe is, meg el lehet adni a gép eredeti paneljét is. Szóval 100-110k körül meglehet affs panellal. Vagy mért nem veszel sok garis x201-et?
szerk: Ha ez nem jön össze akkor x230-at vennék majd 1x de csak backlitest. Viszont olyan teljesítményre nincs szükségem, még egy x201-ére sem. C2d proci - lehetőleg azért nagyobb órajelű -, 8GB ram meg ssd nekem mindenre elég. Ha nem lenne akkor szaladnék az x230-ért
-
Chaser
legenda
válasz
Mathematics #34507 üzenetére
Vettél x200-at v tabot?
-
Zomby8
tag
válasz
Mathematics #34440 üzenetére
T23, T42, T500 (errol valtok most), X220.
-
Zomby8
tag
válasz
Mathematics #34433 üzenetére
Normal hasznalat alatt teljesen hangtalan (reszben koszonheto az SSD-nek) es nem meleg. Teljes terheles alatt is kulon fulelni kell, hogy hallani lehessen a ventit. Tobbet majd huzamosabb hasznalat utan...A bill. nagyon jo (megjegyeznem, hogy regi Thinkpad tulaj vagyok, ugyhogy van hasonlitasi alapom). A kiosztason lehet vitatkozni, hogy bejon-e vagy nem. Erdekes modon az AC adapter erosen melegszik toltes alatt.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Mathematics #34339 üzenetére
Szerintem is jó ajánlat, bár a HD4000-et én hiányolnám, a többi nem érdekel.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Mathematics #34339 üzenetére
AES és Turbo hiány... hát nem tudom, szerintem nem kicsit rosszabb.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mathematics #33854 üzenetére
A nagy felbontásúba nem megy bele az AFFS. Más a fedlapjuk.
Bő 4 éves gépnél még nincs gond a CCFL-el, legalábbis nem látok sárgulást.
Plusz ugye nagyon sok választásod sincs, x200s elég ritka madárka, 1 év után szereztem egy tűrhető példányt. -
Gondwana
addikt
válasz
Mathematics #33844 üzenetére
Az X201-be moddolt kijelzőmnél is adott ez a dolog - ügyesen kell kalibrálni. Aki elb.. és egy picit is ferdén tartja a wacom tollat, annak a széleken ki-be fog ugrálni (hol érzékel, hol meg nem). Röviden: kalibráció után, amikor leOKtad, rögtön végigpróbálon, hogy érzékel a négy szélen, majd szükség szerint újból kalibrálsz. Nálam van, hogy csak 3-4 nekifutás után sikerül elég jól.
Múltkor írtam a megzakkant Wacom-tollamról: tudtátok, hogy mi benne a nyomásérzékelő? Pofalekopp: 0.5mm x 1.5mm x 3mm gumidarab két elektróddal, a nyomás hatására változik az ellenállása, hőhatásra meg extrémen megváltozhat, tehát nyáron autóban felejtve könnyen megzakk. Szerencsére van a ceruzában egy trimmer, amivel hangolhatom a kezdő érzékenységét, ezzel tudtam visszahozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Logitech Z906
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest