- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomby8
tag
Hello!
X230-ra szeretnek Windows 8-at telepiteni. A Lenovo oldalan az all, hogy az Access Connection nem elerheto W8-ra mert az uj OS funkciok atvettek a szerepet ennek a programnak. Nekem 4-5 kulonfele wireless profil kozott kell automatikusan valtogatni, attol fuggoen, hogy hol vagyok. A profilok kozott van amelyik proxy-t hasznal, van amelyik nem, es van olyan is ami VPN-en csatlakozik. W7-en Access Connection ezek kozott automatikusan valt, nekem semmit nem kell csinalni csak kinyitom a laptopot (a wireless-t is automatikusan kikapcsolja ha LAN kabal be van dugva).
Kepes a W8 kivaltani az Access Connection-t? Van esetleg valakinek tapasztalata?
Koszi.
-
Zomby8
tag
válasz
Intelligencs #38750 üzenetére
Hello! Igen, nalam esett le ket billentyu. No comment.
Roviden: erdemes valtani ha IPS kijelzo kell mas miatt szerintem nagyon nem. X220 es X230 kozott sok kulonbseg nincsen csak a bill. X220-on nincs hattervilagitas sem de a jo oreg lampa az ott figyel. Mind osszeszerelesben (anyaghasznalat stb), mind teljesitmenyben az X220 es X230 nagyon hasonlo (mindkettot hasznaltam/hasznalom). X230 mellett szol, hogy a jobb integralt videokartya miatt a jatekok jobban mennek (en most jatszottam vegig a Crysis 2-ot X230-on).
-
Zomby8
tag
válasz
Napfénysüti #36207 üzenetére
X230, csak par hetes. A minoseg amugy olyan harmatos, hogy nagyon gyanus lenne ha en lennek az egyeduli akinel ez jelentkezett.
-
Zomby8
tag
Uj Thinkpad vasarlok figyelmebe ajanlanam, hogy az uj billentyuzet minosege nagyon gyenge. A mai napon letorott egy ujabb bill, igy mar kettot vesztettem el par het alatt. Csak valami amit erdemes eszben tartani mielott az uj szeriaba beruhaznatok
Hozzatennem, hogy soha nem volt semmi bajom a gepelesi szokasaimmal (teljesen normalis) es nagyon sok kulonfele bill-t hasznaltam mar.
Megprobalom garin keresztul elintezni, nem tudom lehet-e...
-
Zomby8
tag
válasz
buvartacsko #35836 üzenetére
Nehany abszolut szubjektiv komment az uj bill.-rol tobb hetes hasznalat utan (X230-on):
1. A bill. remek gepelesi lehetoseget biztosit, nagyon jo erzes gepelni rajta. Ki kell probalni!!! Ez egy-ket perc hasznalat utan kiderul, nem kell a bill-et "bejaratni". Nagyon finoman jar, tobb hely van a gombok kozott es igy kevesebb hibat gepel az ember.
2. A pocokeger nem valtozott, ugyanolyan jol lehet hasznalni mint regen.
3. A bill vilagitas jobb megoldas mint a Thinklight ha csak gepelni szeretne az ember. Egy kicsit idegesito, hogy ha csak ki/be akarja kapcsolni az ember akkor vegig kell zongorazni a bekapcs/erosebb feny/thinklight/kikapcs opciok kozott Fn+space-el; de jo minosegu es a fenye nem banto. Akinek meg a regi kell az megkapja a szokasos Thinklight-ot.
4. F gombok merete megszokhato, egy kis gyakorlat utan, nem annyira zavaro.
DE
2. Valahogy az egyes gombok minosege nem olyan mint regen. A "W" gomb 3 hetes hasznalat utan eltorott nalam es lejott. Vissza lehet pattintani, de gyakran leesik es hat egy elsorangu geptol ennel en tobbet vartam. Kulonosen bajos nalam mivel angolul gepelek igy gyakran hasznalom, igy kicsereltem a "print screen"-el amit nem hasznalok. Gyatra megoldas.
3. KIOSZTAS: Nehany dolog csak felcserelve lett igy azt mondom, hogy igazan azok zugolodnak akiknek sok berogzodesuk van, de ez nem azt jelenti, hogy az uj nem jo (hozzateszem, hogy T500-on gepelek napi nyolc oraban 4 eve, igy van sok berogzodesem). DE nehany dolog nagyon zavar: eltuntek a vissza/elore gombok a kurzor mellol! Na kerem en ezeket minden nap sokszor hasznaltam...Hova lettek? Mas: nincs hely az F gombok kozott!!! A regi bill-en szepen be voltak csoportositva igy konnyen meg lehetett talalni oket. Az ujon nagyon nezni kell hova nyul az ember=idegesito. Fn+play/pause forward/backward felkerul az F10-F12 sorba. Ezt most miert? Siman megmaradhatott volna a regi helyen, senkit nem zavart ott es a lehetoseg is meglett volna ra. A nagy Del bill-re valahogy sose tudok raszokni, mindig backspace-nek hiszem.
Vegszo: jo billentyuzet, island-style billentyuzetek kozott talan a legjobb. Talan egy leheletnyivel jobb mint az Apple Macbook Pro gepeken talalhato (ami egy jo bill). De en inkabb maradnek a regi mellett. A kiosztas nagyon zavaro tud lenni es valahogy nincs meg az az erzes, hogy ez a bill 10 evig is szolgalni fog kenyelmesen, nincs meg az a minosegi erzet (ehhez sokban hozzajarul a letort gomb).
Udv
-
Zomby8
tag
Hogyan lehet megnezni, hogy a gepben (X230) van-e mukodo Express Card 54 foglalat vagy nincs? Valami Windows opcio? A kis ajto latszik a gep bal oldalan ugyhogy elvileg van benne csak nem tudom, hogy ez csak a kulso (esztetika) vagy tenyleg bele is raktak (mert eredetileg nem rendeltem ezt az opciot)...
Koszi szepen.
-
Zomby8
tag
válasz
Mathematics #34440 üzenetére
T23, T42, T500 (errol valtok most), X220.
-
Zomby8
tag
válasz
Mathematics #34433 üzenetére
Normal hasznalat alatt teljesen hangtalan (reszben koszonheto az SSD-nek) es nem meleg. Teljes terheles alatt is kulon fulelni kell, hogy hallani lehessen a ventit. Tobbet majd huzamosabb hasznalat utan...A bill. nagyon jo (megjegyeznem, hogy regi Thinkpad tulaj vagyok, ugyhogy van hasonlitasi alapom). A kiosztason lehet vitatkozni, hogy bejon-e vagy nem. Erdekes modon az AC adapter erosen melegszik toltes alatt.
-
Zomby8
tag
Megjott az X230-as gepem (IPS screen, i7 3520M, 16GB 1600Mhz, 256GB Opal SSD, 9 cell, backlit bill.). Tudom mar rengeteg leiras van az interneten, de ha valakinek esetleg valami specifikus kerdese van akkor szivesen megprobalok valaszolni.
-
Zomby8
tag
Sziasztok!
Nem tudjatok az uj Thinkpad billentyuzeteket (island-style) is ugyanolyan egyszeruen lehet cserelni otthon mint a regit? Ha pl. egy japanrol angolra akarnek valtani. Vagy ez inkabb mar szervizben tortenik majd?
Koszi
-
Zomby8
tag
válasz
picur850702 #30823 üzenetére
En hetente lepucolom 70%-os alkohollal, kivul-belul (kivetel a kijelzo amit desztillalt vizzel tisztogatok). Mar tobb eve csinalom es semmi baja. Arra is jo, hogy a sok bacit kinyirja ami a billentyuzeten felhalmozodik (meg akkor is ha csak Te hasznalod egyedul).
-
Zomby8
tag
Sziasztok!
T500 (2081)-ba tervezem Intel 80GB-os SSD beulteteset (SSDSA2MH080G2R5). Emellett ultrabay-ben maradna a regi 250GB vinyo. Van esetleg valakinek hasonlo konfiguracioval tapasztalata? Lehetseges-e, mire erdemes oda figyeljek?
Koszi szepen.
zs -
Zomby8
tag
Sziasztok!
Van egy kerdesem. Adott egy Lenovo T500 meg egy Lenovo kulso monitor amit VGA csatlakozon keresztul hasznalok. A kerdesem az, hogy jobb lenne-e a kepminoseg ha szereznek hozza egy DisplayPort to Single-Link DVI-D atalakitot es azon keresztul csatlakoznek?
Koszi elore is!
-
Zomby8
tag
Sziasztok!
Akkus problemam adodott a T500-as gepemen. Win7 64bit alatt az uzemido kb. a felere csokkent es a gep jobban melegedik, venti megy allandoan. Ha a BIOS-ban deaktivalom a switchable grafikus kartyat akkor a melegedes megoldodik kisse, de az uzemido tovabbra is nagyon gyaszos. Tapasztalt valaki valami hasonlot? Lehet esetleg javitani rajta? Win 7 alatt elvileg meg jobb kene, hogy legyen!
Koszi
-
Zomby8
tag
Hello,
Segitsegre lenne szuksegem az akksi idovel kapcsolatban. T500-as geprol es Win7 64bit-rol van szo. Az akksi uzemido Vistarol valtas utan jelentosen csokkent es a gep sokkal melegebben fut, a venti is tobbet jar. Power Manager fel van telepitve.
Mi lehet a gond? Lehet valahogy optimizalni, hogy elerjem a Vistas allapotot?
Koszi szepen!
-
Zomby8
tag
Sziasztok,
Egy T500-at hasznalok Windows 7 (64bit). A problemam az, hogy a Power Manager feltelepitese utan a rendszer tovabbra is a windows beepitett rendszeret hasznalja, a Lenovo Power Manager inaktiv. Ha raklikkelek az ikonjara akkor csak betolti a szoftvert, nem tudok semak kozul valasztani mint azelott Vistaval.
Ha valaki tudna segiteni azt megkoszonnem!
Udv
zs -
Zomby8
tag
Hello,
Tervezek egy memoriabovitest a T500-as gepembe. A Lenovo oldalarol rendeltem meg anno. A memoriaknal ehhez a tipushoz csak a low-halogen modellek elerhetoek. Kompatibilis ez a low-halogen a regebbi tipusu memoriakkal egyutt hasznalva?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged