- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
J3LLyF!sH #96637 üzenetére
Pont ebben a cipőben járok én is. Megvettem az X230-at, azóta már kapott egy SSD-t, most kicseréltem az US keyboardot egy magyar világítósra, a következő 4GB RAM lesz, aztán meg egy kijelző kéne (IPS), de az már túlzás a pénztárcámnak. Nagyon tetszik a gép + hogy ilyen jól bővíthető, de ez is egy feneketlen pénznyelő (mint amúgy minden)
Mondjuk nekem még annyi a szerencsém, hogy egyetemistaként megtehetem, hogy a fizumat a saját hobbijaimra költsem
-
-
-
fattyu
veterán
válasz
J3LLyF!sH #93803 üzenetére
a billzet szokható, illetve ha van pici barkács érzék ( tényleg minimál ) akkor palmrest és bill csere meg némi láb takarással feltehető a 220 bill a 230ra. nekem is az volt a tervem oszt végülis messze nem olyan trauma hogy foglalkoztam volna vele érdemben.
Gyári ips panellal ha találsz jobb dolog. Utólag nehézkes ips panelt találni bele pláne jót. enyémbe is beégős pl a browser címsora ami sötét háttére váltva zavaró. restarttal tűnik el.
Van egy mondás amugy. if it works dont fix it. a 230 egy nagyon szerethető jó gép.
-
Tikakukac
titán
válasz
J3LLyF!sH #93796 üzenetére
Jó az X, egy dokk és moncsi otthonra aztán kész is vagy. Én 2-3 évet lehúztam így simán.
buvartacsko: Közlek, építő. építész, villamos, infó, mecha, vegyész. Nálunk ilyen a csapat albiban, családban, szomszédban. Mindenkinek elpukkant a bizti 1 év után és lett monitor
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Windows 11
- OLED TV topic
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest