- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J3LLyF!sH
tag
X230-hoz keresek hűtőventit, a mostani kattog-berreg-megáll. HA-n nem nagyon jártam eddig sikerrel sajna, elég gyér a kínálat, és nem is nagyon válaszolnak a hirdetők. Valakinek tippje m, hogy honnan tudnék egyet leakasztani normális áron?
-
J3LLyF!sH
tag
Sziasztok!
X230-ashoz töltőcsatlakozót honnan érdemes rendelni, hogy minél hamarabb itt legyen? Eddig csak az Aliexpress + Ebay combo jutott eszembe, utóbbin nincs is ilyen hirdetés. Nincs más hátra mint előre és go Aliexpress?
-
J3LLyF!sH
tag
X230-hoz tudok itthonról csavarokat venni valahol? Eddig csak ebayen és alin találtam, nem feltétlenül favorizálnám ezeket az opciókat
-
J3LLyF!sH
tag
válasz
Tikakukac #106155 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam tegnap elalvás előtt (akkor kezdtem el olvasni az itt kibontakozott vitát). Nem az baj alapvetően, hogy egy vékonyító funkció-elhagyó trend (ez sem feltétlenül jó, de itt már inkább use case-e válogatja), hanem az, hogy CSAK ilyen trend van gyakorlatilag. Eszembe is jutott este valami, majd ha lesz időm lepötyögöm (ha addig nem felejtem el)
-
J3LLyF!sH
tag
Azért itt rendesen megy a szelektív értelmezés, meg az egymás mellett elbeszélés időről-időre mind a két oldalon. Az árnyékbokszról meg nem is beszélek
Edit: toldalékolás
-
J3LLyF!sH
tag
válasz
Tikakukac #96636 üzenetére
Igazándiból az a bajom, hogy ezzel nagyjából tisztában voltam, csak most állok még úgy, hogy pont nem kapott el a gépszíj, de a szele már megcsapott. Egy billzet cserét mindenképpen szeretnék, de ez tulajdonképp már olyan, hogy kedvtelésből. És pont ez a bajom, hogy ha egyszer nekilódulok, akkor sajna elég szarul tudok kijönni belőle anyagilag. Arról nem is beszélve, hogy értelmesebb helye is lenne annak a kevés pénzemnek, ami van :/
-
J3LLyF!sH
tag
Sziasztok!
Arról tudtok valamit, hogy az X220 fingerprint readerje működik-e X230-ban?
-
J3LLyF!sH
tag
válasz
fattyu #93802 üzenetére
Én is inkább arra hajlanék, de nagyon hívogató az x220-as billzete
Panellal kapcsolatosan, az járható út, hogy vásárláskor nem foglalkozom vele, és utána max kicserélem? Mármint, tudom, hogy panelcsere mint olyan nem lehetetlen, sőt..., de hogy érdemes-e így hozzáállni, vagy felesleges köröket mennék?
-
J3LLyF!sH
tag
válasz
Tikakukac #93800 üzenetére
+buvartacsko +tonyrulez Köszönöm a meglátásokat!
Info vonalon mozgok, szóval főleg doksikra kell, meg programozni on the go. Illetve egyelőre, aztán lehet lesz munka, akkor pedig ki tudja mi jön még pluszban (ha jön valami). Van itthon gép, szóval itthon kevesebbet lenne nyúzva, elfekvő monitor is van, szóval még az sem probléma. A kérdés, hogy inkább X220 vagy X230? Érdemes aprón nézelődni, vagy inkább csak a boltok felé kacsintgassak?
-
J3LLyF!sH
tag
Sziasztok!
Egyetemre szeretnék laptopot venni (éééés itt hagyja abba mindenki az olvasást és küld el ide). De még mielőtt elmennék, azért először itt teszem fel a kérdést. Tehát a lényeg, hogy egyetemre szeretnék laptopot, és első (meg másod, meg harmad) sorban használt ThinkPad-ben gondolkozom. Alapvetően nekem az X széria tetszik a legjobban, de nem mertem egyértelműen emellett letenni a voksom a T szériával szemben. Szóval ez az egyik dilemmám, hogy "elég-e" az X (méretileg értve), vagy azért a T jobb lenne. A másik dolog amin vacillálok, az az, hogy pontosan mit. Alapvetően X220-X230 vonalon gondolkozom (illetve T420-T430 ugye). Elég régóta olvasgatom most már a fórumot, látom Ti is ezeket favorizáljátok az újakkal szemben, no meg nem is biztos, hogy ki akarok adni 100+ ezret erre a projektre (persze ha nagyon kéne, akkor spórolnék tovább, ez van). Szóval ez a két nagy kérdésem van. Aztán ha azt mondjátok, hogy tényleg látogassak el
melegebb éghajlatraa tanácsadós topicba persze megteszem, hiszen arra van, de gondoltam azért először titeket kérdezlek.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest