- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
barany165 #19155 üzenetére
Szeva!
Nekem volt 4db ilyen adapterem, ebből 3 alig melegedett, a 4. érezhetően jóval melegebb volt, de nem forró. (R31-el, T43-al és X41T-vel használtam őket)
Ha tényleg nagyon meleg, jobb ha lecseréled! Nem hiszem, hogy van belőle nagyobb teljesítményű, de teljesen felesleges is lenne, mert gyárilag ilyet adtak hozzá. -
Scalpel
senior tag
válasz
barany165 #18947 üzenetére
Kedves Bárány!
Ha van lehetőséged egy másik gépben kipróbálni az új HDD-t akkor szerintem kezdd ezzel, mivel ahogy audi100td kolléga mondta, benne van a pakliban, hogy hibás az új Samsung HDD-d. Illetve ha erre van lehetőséged, akkor azonnal ments minden adatot a régi HDD-ről, mert minden indulás számít ilyenkor, és az a legfontosabb, hogy az adatok legyenek biztonságban. Mivel a régi HDD-t sem ismeri meg, így egy kontakthiba is benne lehet a dologban. Próbáld meg néhányszor koppanásig ki-be tolni az új HDD-t (ha már a régiről le van mentve minden, akkor persze inkább azzal, de amíg nincs, addig ne bántsd), persze kikapcsolt állapotban, hátha megsúrolja a csatlakozót, ha ez sem segít akkor nem tudom, bár akkor is tartom magam a kontakthibához, csak akkor már komolyabban hozzá kell nyúlni. -
audi100td
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged