- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
pogacsa #11414 üzenetére
Z61m-be tutira SATA való. A caddy-t át kell szerelned, de ez nem egy nagy dolog. Minden driver és segédprogram, beleértve a Thinkvantage-t leszedhető a Lenovo oldaláról, az én X41t-men is így van (jogtiszta Win 7 Home Premium 32bit).
csiktor: a Radeon 7500 VGA-s T40-T41-T42-k a legérzékenyebb a VGA elválós hibákra. A legjobb tippem az volna, hogy egy integrált Intel GMA 900-as T43-at vegyél, az egyik felsorolt típushibában sem szenved, legfeljebb a nem IBM-firmware-s vinyók miatt fog sípolni, ami egy némileg bosszantó, de teljesen ártalmatlan hibajelenség.
^Clown: ha ABE-től visszakapom, egy T41p alaplapról tudok készíteni fotókat.
*
Ki milyen szoftvert tud ajánlani ghost-olásra? Megjött a Lenovo SSD-m, át szeretném ghost-olni az aktivált, jogtiszta Win 7-es rendszeremet a vinyóról az SSD-re. Régen az Acronis True Image-t használtam ilyenre, de a mostani próbaverzió köcsög módon nem tudja a ghost-olást.Másik kérdésem is csak érintőlegesen kapcsolódik a topikhoz: ha megjött az IPS-es T42-m Ámerikából és a vámosoktól olyan levelet kaptam, hogy vigyek be számlát, hogy meg tudják állapítani a vámilleték összegét, akkor mit lehet tenni? Számla értelemszerűen nincs, a forum.thinkpads.com-ról vásároltam a cuccot.
*
Ja, Thinkpad-talihoz akartam még annyit hozzátenni, hogy régen Shadowfaxszal elég komoly energiát belefektettünk a szervezésébe, de mivel baromira nehéz volt az akkori lelkes jelentkezőknek akár a felét valóban rávenni, hogy jelenjen meg, ezért feladtuk.Szóval lehet szervezni, nem csak sóhajtozni, hogy "de jó volna a tali".
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest