Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
mcroberto
üzenetére
Köszönöm, ha nem boldogulnék továbbra sem, akkor megkereslek
Megnézem nekem milyen driver van fent. Annyit azért még megnéznél, hogy hotkey driverből melyik van fent neked? legújabb? [link] Nekem ez van fent. Video drivert nem tudom fejből - más gépről vagyok -.Ahogy nézem a google-t rengeteg thinkpad tulajnak van problémája az osd kijelzéssel, típustól függetlenül. Sokan azon a véleményen vannak, hogy a lenovo driverek és az intel driverek között nincs meg a megfelelő összhang, bár nekem a lenovo oldaláról leszedett vga driverrel sem volt jó, csak vista alatt.
Viszont találtam olyat - eddig nem tudtam, hogy van ilyen -, hogy be lehet állítani az osd kijelzés színeit, ill. időtartamát is. (vezérlőpult - képernyő - felbontás - speciális fül - majd ott osd kijelzés).
Ill osd-vel kapcsolatban még láttam, hogy van, akinek a caps lock, num lock állításánál is visszajelez osd-vel, nekem azt sem jelzi, csak a hangerőt, valamint a thinklight kapcsolását.
Volt olyan javaslat, hogy le kell szedni a hotkey drivert az interface driverrel együtt, majd újraindítást követően ezeket újratelepíteni [link]. Nekem így sem jelzi a fényerő állítást.
Még keresgélek, hátha találok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- TCL LCD és LED TV-k
- Titan Quest II
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megnézem nekem milyen driver van fent. Annyit azért még megnéznél, hogy hotkey driverből melyik van fent neked? legújabb?