- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Határtalan erő - szabadjára engedve
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Nem nagyon sürgős az antenna (viszont az ingyen szó nálam nem létezik ilyen esetben), főleg mivel ha beszerelős mutatvány lesz, nem pedig komplett csere, azt inkább bíznám egy olyanra, aki jobban jártas ebben, mint én. Hiába foglalkozom gépek, laptopok szerelgetésével szabadidőmben, a felső részt még a saját gépeimen sem merem megbontani. Ezt főleg nem, mivel még soha nem volt szétszedve.
A fejlesztések terén nekem is hasonlóak az elképzeléseim, a memória már bővítve van 2GB-ra, úton van egy Pentium M 755 is valahol, a kijelző, és bluetooth egységek pedig vadászat alatt vannak. Az SSD viszont a végére marad, ugyanis hiába jelentene hatalmas ugrást a jelenlegi 60GB-os, 4200-as HDD-ről, ez kerülne talán a legtöbbe, ráadásul még csak tervezgetem, hogyan is oldjam meg. Ugyanis felmerült bennem az is, az általad említett megoldás mellett, hogy egy caddy-be tennék egy 2.5-ös SATA SSD-t. Ez talán annyiból jobb lenne, hogy a T41 nyugdíjazása után tudnám más gépben is használni, viszont nem tudom, mennyire volna ez jó megoldás, ha erre kerülne a rendszer. Ráadásul így bukom a DVD írót, amit ugyan ritkán használok, de akkor nagyon jól tud jönni.
A teljesítménnyel nekem sincs gondom, szépen teszi a dolgát a gép, egyszerre akár több feladattal is megbirkózik. Egyedül a ~3 perces indulási idő zavaró kicsit, de ez meg nem olyan dolog, amivel minden pillanatban szembesülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest