- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz R̲e̲m̲ #94102 üzenetére
A T420 a 65W-os töltővel remekül elvan, csak pl. amennyire tudom, visszaveszi a processzor órajelét töltőről. Pont azért, hogy ne pukkassza el. Azért az tisztán látszik, hogy így kimaxolva a processzort, ha nem vette volna vissza az akku töltés sebességét akkor már csak 85% hatékonyságot feltételezve is kimaxolta volna a 90W-os töltő képességeit is....
-
Tikakukac
titán
Inkább az a kérdés mennyire lett centizve a táp. Vagy az adott típus pont. Asztali tápból kiindulva, az Everestem anno irgalmatlan sokat elbírt túlterhelve, a Corsairem később épp vitte a gyári specet aztán reccs.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Flashcash
Közösségépítő
DC tápegységeknél általában a hasznos, leadható DC teljesítmény van megadva mint teljesítmény adat, tehát ez már az XY hatékonysággal elvégzett AC/DC konverzió után megadott adat. Egy 65W-os DC Lenovo táp le is tudja adni ezt a teljesítményt. (Lenovo, 20V; 3,25A)
Hatékonyságban ezek a töltők már egész jók, nekem egy 2013-as Lenovo tápom van a teljes 65W DC teljesítmény leadásához kb. 74W-ot vesz fel AC oldalon (kb. 87%-os hatásfok).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Vivobook Go14/15 E1404G notebook 2 év garanciával!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest