Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android Autót minden mobilra!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
és (#90627) Chaser
Sejtem én, hogy igazatok van. Miután rommá szedtem párszor a héten, nem lesz gond belenézni ismét. Bár a hűtőcső alapján, csak a cpu van hűtve, ergo nem lesz benne dvga. Logikusnak logikus, de persze bíztam benne, hogy én vagyok nem hozzáértő. Még futok pár kört szoftveresen, de akkor úgy fest ennyi, amit ki lehet hozni belőle. (Elég masszív vasnak néz ki egyébként. A bill hibát leszámítva és dvga hiányát betudva, nem rossz gép ez. Volt már nálam pár sokkal újabb és silányabb noti...)
A kiegészítő gyári szoftverek közül, mi az ami fontos/ajánlott? Mert kb mindent felraktam, de rendszer lassításán kívül semmi előnyüket nem látom.
Köszönöm a segítségetek!Szerk:
(#90630) fungi Köszi! Átnyálazom ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- P1 Gen6 16" QHD+ IPS i7-13800H RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest