- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
akkor neked valami erősebb procid van, mint az én T7100-am. ez azt jelenti, hogy még a T7100 is kevesebbet eszik a tiédnél. nagy szerencséd van, mert pont tudok egy eladót, még meleg. csak viccelek.
nekem ha jól értettem akkor a 800 mhz volt a minimum 0,700v-on, 1800 mhz a max freki, az ehhez tartozó minimum VID 24 (ami ha jól értem 0,700 + (24 x 16mV) = 1,084v).
a párszáz mhz meg intelnél a bilibe lógós tematika, ha jól tudom ezt a manővert leginkább csak a K8 tudta, ahol lehetett a szorzót is minimum felé hekkelni on-the-fly. abból kijött a párszáz mhz, persze az is bőven fél volt felett.
erről egyébként annyit, hogy ezt, amit az intel tud (felére visszavenni magát), én már a K7-tel is megcsináltam, pedig azon szorzó-állítás nem is volt on-the-fly. az asztali core (1) még ezt (eist /speedstep) se tudta, az ezekkel szerelt dell optiplex akárhanyas irodai gépek 75w-ot ettek idle. aszittem lerugom az asztalról, mikor megmértem.
meg belegondolva az utolsó asztali (fali) gép 780g-vel meg 2,5 ghz athlon x2-vel 40w-ot evett, amiből 7 watt a táp. szóval 33w-tal elzötyögött, míg ez a szupernoti 25w-ot eszik. és annál épp váltottam linuxra, szóval meg sem rángattam lefelé a procit. lehet kicsit nekifekszem és agyonverte volna fogyasztásban ezt a technika csúcsát.
annyira gyakran eszembe jut amit anno írtál, hogy majd ha párszáz millióan beledöglenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest