Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Lehet igazad van. Viszont én a saját tapasztalataimat írtam le. Van nem 1-2 gép, aminél hagyhatod ott reggelig, vagy használhatod napokig, még sem lesz jó önmagától az update (ismerőseim közt is vannak akiknél nem javult meg). Te mást tapasztaltál, elhiszem amit írsz, de attól még nálam ugyanúgy fent állt a probléma, te is fogadd el hogy márpedig van ilyen. Viszont, most már tudom mivel lehet a rohadt sok várakozást, bosszúságot kikerülni, ezt szándékoztam megosztani másokkal akik hasonló cipőben járnak/jártak. Én pl. nagyon hálás lettem volna ha van egy leírás, ami valódi megoldás, mikor elsőnek szembesültem a problémával, de sokat keresgettem és mindenhol csak hasonló reakciókat kaptak az emberek amiket te is írtál, megoldást nem. Aztán később került bele a win7 topic összefoglalójába. De nézd meg, azóta is sokan jelzik a problémát, tehát folyamatos előjön sok embernél.
Nem belemagyarázni akarom, de gyanús a dolog. Olvastam hogy annó volt egy nagyon hasonló eset a wcault-al XP-nél (lehet nem pontosan írtam a nevét az exe-nek). + Gondoljunk abban bele, a microsoftnak van egy kitűzött dátuma miszerint, ha jól tudom, 1 milliárd gépen/eszközön kell akkora win10-nek lennie, és nem állnak valami jól, kb. 200 millió körül. Volt mostanában cikk róla. Az ő érdekük az hogy elérjék a céljukat. Nem hiszem hogy annyira meglepő lenne ha kiderülne, hogy szándákosan okozzák a win7-nél ezt a gondot, hogy a felhasználó megunja, és váltson fölfelé. No de ebbe nem menjünk jobban bele, mert biztosat egyikünk sem fog tudni mondani, én csak a véleményemet írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest