Hirdetés
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Nálam T420. Ez a "Néha nem indul" dolog nekem is előjön. Leginkább akkor, ha közvetlen dokkról veszem le, és utána kapcsolom be. De random dokk nélkül is. Ilyenkor ki- és bekapcsolás után megy rendesen. Egy T520-nál is volt ilyen. Egy régebbi BIOS-t tettem fel, azóta ritkábban fordul elő. Hogy ez mitől lehet? Próbáltam már mindent cserélve is. Caddy, vinyó, SSD, RAM, dokkoló. Nem ezek a ludasok.
Ciripelés szerencsére itt is minimális. Viszont akkuról (csak akkuról, ha táp csatlakoztatva van nem) sleepbe küldve a gép a jobb oldalából sipákoló hangot ad ki. Ezt sehogy nem sikerül kitalálnom, hogy mitől van.
-
Tim82
félisten
Pontosan mit is kéne tapasztalnom (semmilyen akadást nem véltem felfedezni)?
Netes videónál akadozást, vagy pl. hálózatról (NAS-ról) történő film/zenelejátszásnál akadást/érzékelhető képkocka-kimaradást/pattogást "kellene".
Nem mindenkinél, nem minden esetben van, nálam is csak foobar2000 / Wasapi (event) esetén van pattogás zenénél, filmnél még nem tapasztaltam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest