Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
Francia91
üzenetére
Új Windows 7-nél nem tudom normálisan felrakni a lenovo drivereit, úgy hogy az Fn bill + kombinációk is teljeskörűen működjenek. A múltkor is 2 napot szívtam vele, aztán a régi hdd-ről átklónoztam a jó rendszert. Azóta az a hdd el lett adva egy laptoppal, a windowsos rendszerem meg kapott egy trojait, amit nem tudtam leszedni és újra kellett húzni a rendszert.
A win 8.1-et rühellem, az asztalin meg bejött a win 10, így lett a laptopon is az.
Ennyi a rövid történet. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Francia91
üzenetére
Dehogy szűnik, ezen is fos már minden... lásd a küzdelmeim az Access Connections idétlenségével, az, hogy a Power Manager legújabb verzió hibát dob VGA-váltásnál, OSD feltűnik-eltűnik, ha a gép kikapcsolja a képernyőt némi tétlenség után, akkor utána nem tudok fényerőt állítani ,és csökkentett fényerőn ragad, amíg VGA-t nem váltok, ja, nem mindig jön vissza alvásból, az official BIOS frissítés olykor téglásítja a gépet, típustól függetlenül meg ilyenek... Lehet én is felcseszem azt a rohadt 10-et majd, ha minimálisan is gyorsabb, mint a 7, hiszen ingyen van, ha legál 7-esed van, szívni itt is szív már az ember egy ideje rendesen.
Mert pár éve legalább még szoftveresen jó volt, nem voltak ilyen ordas hibák.
Nem tudom ti hogy álltok ezzel, de nekem eléggé kezd a tököm tele lenni az egésszel.
Egy W520-ra vágyom még, aztán szerintem érzékeny búcsút veszek attól a fosvihartól, amivé a Lenovo aljasította a brandet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest