- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Konkrét esetre reflektálva értettem. Én is sokból tanultam sokat. Ebből semmit, de senki nem is fog.
Hát szanaszét taknyolt lakások amikbe valaki behányta a villanyt meg 2 oldalassal feltett fűrészelt csatik nemigen jönnek a gyárból.
A kondicsere-> javítás, mert elromlott. A kiforrasztom a sata csatit aztán beforrasztok valamit-tal nem egyenértékű. Lap hidegre tétele esetünkben: tartós átalakítás. Mint mondtam lapot nem bántjuk, ha bántani lehetne már régen nem itt tartanék. Ha "mindent forrasztgathatnék mert majd visszacsinálom ha kell" szintre megyünk akkor kitalálhatjuk mennyire lenne káosz és köd mögötti remények. Nagyon.
Nem akarok értékrendet rád húzni Isten ments, azt viszont tartom, hogy ehhez nem értesz/tettél eddig. Olvasd vissza mennyi idő volt mire egyáltalán elment az, hogy min milyen csati van és hogy néz ki és mit mire és hogyan lehet csak megoldani mert fizikai gondok vannak. És még messze nincs vége a gondoknak, mivel a külső vinyóra nem mehet a rendszer USB boot kell és ha office is kell távgépre máris bizony...jó móka indul, de ez az én gondom.
A megtérülést gyorsan számolhatjuk szintén objektív és nyugodtan kijelenthető ha eszement szinten vagyunk. Infós cuccoknál a 10 év szerintem már nyugodtan mondható nevetségesnek
Mindegy OFF end a témában sok lesz ez, irány árazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest