Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Működhet. A probléma: ezt nem damilozgatod le csak úgy, mert neked az nem kell rá. Alul végig drótozás van. Azt le kell vagdalni de nagyon ügyesen mert nem fér be majd a zsanéroknál.
Utána: ez körben ívesre hajtott plexivel egyben lévő műanyag keretes. Nem mint az AFFS. Na és itt nem húzod bele a damilt.Hanem eltöröd a keretet, amit nem könnyű. Közben törik majd a panel is, csuda anyag ez. Aztán mikor már befér a damil le kell küzdeni. Majd végül de nem utolsó sorban kiderül, hogy hiába írja a panelook azt amit, a tabletes verzió vastagabb és szét kell karistolni a fedlap belsejét, hogy belemenjen, mert gyárilag ugye itt vannak szivacsok. Grátiszban a feszítés miatt ami még ezután is benne van lesz backlight bleed, mint a legtöbb tabletnek alapból. És a javított tuti verzió is tud ghostot.Ezeket honnan tudom? Elvégeztem mindenki helyett a munkát és ebből már hozattam kettőt
Amit sikerült eladni, az fedezte a másik árát meg a sajátját, éppen. Ne kísérletezz vele, én azt mondom. Kell rendes panel, nem táccs meg nem izébizé meg nem nem létező verziós. Én már annyit qrva anyáztam eladókkal ebayen is meg alin is, hogy mondjad meg mit akarsz küldeni, de nem. Matrica sem feltétlen jelent semmit, azt ragacsolnak rá szerintem amit mondasz.
rgeorge: Mindegyiken lesz lyuk. Csak az egyikre csavarozni kell a keretet, a másik gyárilag öntve van. A harmadikban csak 4 lyuk van az Dellekbe való, de belemegy TP-be is, csak nem lesz annyira fogva a helyén.
Mondom, a témát kitúrtam, hetek-hónapok mentek bele
Most másik projekt van, januárra majd hozok be 2-3 kijelző még, legyen a munkának eredménye is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (1. generáció) eladó prémium, 360 -ban hajlítható üzleti ultrabook!
- Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GB RAM, i5, Windows 11 gyári kiegészítőkkel!
- Eladó Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GG, i5, gyári kiegészítőkkel!
- Asus ROG Strix Scar 18 2024 G834JYR Gamer laptop a csúcskategóriából!
- Acer Predator Triton 500
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest