- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Netfone
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Működhet. A probléma: ezt nem damilozgatod le csak úgy, mert neked az nem kell rá. Alul végig drótozás van. Azt le kell vagdalni de nagyon ügyesen mert nem fér be majd a zsanéroknál.
Utána: ez körben ívesre hajtott plexivel egyben lévő műanyag keretes. Nem mint az AFFS. Na és itt nem húzod bele a damilt.Hanem eltöröd a keretet, amit nem könnyű. Közben törik majd a panel is, csuda anyag ez. Aztán mikor már befér a damil le kell küzdeni. Majd végül de nem utolsó sorban kiderül, hogy hiába írja a panelook azt amit, a tabletes verzió vastagabb és szét kell karistolni a fedlap belsejét, hogy belemenjen, mert gyárilag ugye itt vannak szivacsok. Grátiszban a feszítés miatt ami még ezután is benne van lesz backlight bleed, mint a legtöbb tabletnek alapból. És a javított tuti verzió is tud ghostot.Ezeket honnan tudom? Elvégeztem mindenki helyett a munkát és ebből már hozattam kettőt Amit sikerült eladni, az fedezte a másik árát meg a sajátját, éppen. Ne kísérletezz vele, én azt mondom. Kell rendes panel, nem táccs meg nem izébizé meg nem nem létező verziós. Én már annyit qrva anyáztam eladókkal ebayen is meg alin is, hogy mondjad meg mit akarsz küldeni, de nem. Matrica sem feltétlen jelent semmit, azt ragacsolnak rá szerintem amit mondasz.
rgeorge: Mindegyiken lesz lyuk. Csak az egyikre csavarozni kell a keretet, a másik gyárilag öntve van. A harmadikban csak 4 lyuk van az Dellekbe való, de belemegy TP-be is, csak nem lesz annyira fogva a helyén.
Mondom, a témát kitúrtam, hetek-hónapok mentek bele Most másik projekt van, januárra majd hozok be 2-3 kijelző még, legyen a munkának eredménye is
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Dell Latitude 7490 üzleti szériás laptop
- HP Pavilion 15-eh000tnh laptop (15,6FHD/Ryzen5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, 27 % számla
- HP ProBook 640 G5 laptop (14,1/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/Win11) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Latitude 3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) AkciÓÓ!
- Lenovo ThinkPad T560 laptop notebook i5-6300U, világító HU bill., FullHD IPS, dupla akku
- Gyári HP töltő 45w / 65w / 120w
- Lenovo Yoga 530-14IKB ALKATRÉSZNEK!
- ASUS ROG Zephyrus M15: i7-10875H / RTX2070 8Gb MQ / 32Gb (RTX4060 Low Profile buildet beszámolok)
- Új HP 15 FHD IPS Matt Ryzen3 7320U 4.1Ghz 4mag 8GB DDR5 256GB SSD Radeon 610M Win11 WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest