- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már az Oppo is kezdi
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
(#69566) ivana: Jelenleg integrált Intellel használom. A winsat crash a switchable driver felrakása után volt, olyankor gondolom atira vált. Rövidke aida stress 10 perces egyik vga karin sem crashel. Kicsit random kékhalál, most ram kivesz, bekapcsol, asztalon "jött". Máskor böngészés közben pl...
BIOSban minden ilyen engedélyezve volt, switchable detection, switch vga, elsődleges az internal... minden pwr manager driver, power manager, switch vga driver fenn van... lehet jobb ha újrarakom, mert valami ott borult meg amikor a winsatot crashelte... 10 percig nem csinált semmit, gombbal kinyomtam. Azért 10 percet ott mg sosem állt nekem.
*sys update-től félek a bios miatt... lehet kell egy bios update (de akkor dvd lemezes lesz...), plusz mindent felrakok magam inkább, jobb szeretem én intézni. Fel van minden rakva egy komm vezérlő ami nem felismert az eszközkezelőben még... az nem okoz ilyet, gondolom a kamera kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Logitech Blue Yeti kondenzátoros asztali mikrofon
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest