Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
40 fokos volt, erre emlékszem, mert mikor elkezdett bezárogatni, odapillantottam a szenzorértékre a tálcán.
Ati vga volt aktív, de nyitva volt az ablak, tehát utcahőmérséklet uralkodott a szobában
Amúgy is meg van kenve MX2-vel, halk, hűs.Driverre gyanakszom amúgy. Mégpedig a PM driverre.
Naponta 1-2-3 alkalommal előfordul az, hogy olyat produkál a gép, mintha egy pillanatra átváltana az akkura, majd vissza. Felvillantja a fényerő OSD-d (nem változtat, csak megjelenik-eltűnik).
Ezt a T500 is csinálta, és a W500 is csinálja. Sőt, emlékeim szerint a T61p-m is anno.A másik érdekesség, hogy teljesen random nem jön vissza sleepből, csak fekete képernyő.
Mindkét vga-val szokta csinálni, heti 1-2 alkalommal (én csak altatni szoktam munkába jövet-menet, kikcsapcsolni sosem szokott lenni, kivéve, mikor ilyet játszik).Olyan is volt már kétszer, hogy csonttá fagyott a gép, megakadt a hang, ennek kapcsán pedig az eseménynaplóban hálózati hibát vettem észre, mindkét alkalommal DHCP-hibával szállt el az adapter, de mivel ez ritka, nem különösebben zavar, az első két jelenség zavaró csupán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest