- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #51176 üzenetére
Azt ne bántsd, csak a szorzókat vedd le/fel és a feszt.
szerk: Igen, atzt kell csinálni. Legkisebb órajelhez meg úgy 2Ghz-ig nyugodtan lehet adni a legkisebb feszt, sztem nálad az 0.85V. TS egyszerűbb, rmclocknak nem mindig mindegy az aktuális win séma se, TS-nél max performance és működik, bár nálam balancenál se vacakolt, én már rmclockot nem is használok.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51176 üzenetére
Kékhalál? Sosem kaptam még kékhalált. Orthos elő, érzésre belőni mindent (órajelet minden szorzóhoz) középtájra, aztán teszt mehet. 20 percig ha nem hibázik, mehet lentebb 2 egységgel. Ha akkor sem megint lentebb. Így kb. gyorsan lehet haladni, ha így hibázik eggyel feljebb, ha ott se jó akkor vissza az előző és done, készen vagyunk. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest