- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-lader
tag
válasz
brekiisti #45781 üzenetére
"Nem ha logikusan bele gondolsz ha nincs neked oda rendelve a központi raktárba fél laptop szinte kizárt hogy másnapra fixen legyen alkatrészed. De mivel erről nekem sincs pontos infóm én is csak az angol szövegből következtettem !
Kimenni kimennek csak nem biztos hogy azonnal másnap ahogy kapnak alkatrészt attól függ"
Hát azért egy ekkora gyártó mint a Lenovo igazán megengedhetné magának hogy a központ raktárukban minden típus minden alkatrészéből tartson 1-1 darabot, de persze értem én hogy költségérzékeny világban élünk
"A bizalmas adatokra pedig annyit tudok mondani de ez elcsépelt tessék mindig menteni min duplán legyen meg főleg ha fontos."
OK, ez meg is van, de mire azt egy másik gépen üzemre bírja az ember az megint egy csomó idő, illetve OFF gyártónál jártam úgy hogy hiába kértem kifejezetten hogy ne bántsák a HDD tartalmát, mégis törölték az egészet, és felnyomták rá az előtelepített rendszerüket.
"A fentebb említett cégnél ha a hiba egyértelmű meg lehet beszélni pl hogy csak akkor vidd be a gépet ha ott az alkatrész (persze ha nem helyszíni)"
Igen, a fenti cég nagyon segítőkész és korrekt, nekem pritscreenek alapján pl. postázták a cserealkatrészt, úgy hogy a hibás még nálam volt, csak hogy addig is tudjam használni a gépemet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest