- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Peter M #39190 üzenetére
Igen, ezen gondolkodom. Van is kint ismeros, aki tudna konfiguralni is, csak ilyenkor egy pixelhiba, meg a varakozas, hogy ideer-e. Csinaltam mar ilyet, de mar oreg vagyok a felesleges stresszhez. Elkepzeltem, hogy bemegyek a boltba (jo, webshopba), es megveszem. Hazahozom es orulok neki es ennyi az egesz, ha mar egy valag penzt akarok otthagyni valamiert. :-(
Nem akartam szivesseget kerni, vamolni, aggodni, etc..
Minden nap nezem a NBR marketplacet is, mondjuk meg par het, mire penz is lesz, de hatha. Onnan is vettem mar, de most senki se ad el tengeren innenre.
Meg olyan jo lett volna magyar bill, meg sose volt. :-)
De utolag nem adnek erte egy huszast.Ettol fuggetlenul lehet, hogy a vegen ez lesz. Komolyan nem ertem, hogy ha egyedileg lehet konfiguralni egyes piacokon, akkor miert akkora trukk ez itt, hiszen hiaba nagy egy piac, ha a megrendeles egyedi. Amit szeretnek, az meg nem is valami extra, hogy mondjuk 32gb ram legyen benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő