-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
Sajnálom.

Én úgy szoktam hogy adásvételi két tanuval és bele van írva az adásvételibe hogy:3. Az eladó a vevőt az eszköz műszaki állapotáról, (esetleges) sérüléseiről részletesen tájékoztatta, aki ezt tudomásul vette. Esetleges sérülések/hibák:..............………………….
……………………………………………………………………………………………………………
4. Az eladó kijelenti, hogy az eszközre……………………….. garanciát vállal, amely nem terjed ki a fentebb leírt hibákra.Ezt még lehet bővíteni. Így sztem nyugodtan mehetnél a rendőrségre, bár nem tudom mi lenne a végeredmény.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Láttad én is érdeklődtem iránta. HDD sentinelt meg powermanager képet mai napig nem sikerült neki adnia. HDD állapota meg bemondásai alapján egyszer ilyen volt, egyszer olyan.
Sajnos rendőrségre ezzel nem mehetsz, illetve mehetsz, csak nincs értelme. Polgári perre fognak küldeni. Az árut megkaptad, az eladó mondhatja hogy nála hibátlan volt minden és te okoztad a hibákat. Pert kihagynám - esélyes hogy bukod - . Vagy jogszabályokon kívüli megoldás, vagy fogd fel tanulópénznek. Kijelzőt ha cserélni kell én eladom a BH affs-t, venti 2-3k bele bayről, bukta nélkül ki tudsz szállni belőle vagy megtartod felújítva. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
audi100td
üzenetére

Ahogy Tim is mondta, az említett topikokba simán bemásolhatod ezt, az elején található minősítő jelzők nélkül.

Bár én egyből a "csalós" topikot céloznám meg, mivel számomra elég egyértelmű a szándékosság és úgy tűnik tárgyalni sem akar veled.
Minap néztem én is azt a hirdetést, de már ott gyanús volt egy kicsit, amit Chaserrel művelt. Persze ilyenre nem gondoltam én se.
A rendőrséggel szükség esetén természetesen be kell próbálni, elvileg ezért vannak. -
Tim82
félisten
válasz
audi100td
üzenetére
Nem vagyok tisztában azzal, hogy mennyire lehet/érdemes rendőrség elé vinni az ügyet, de én betenném ide 1:1-ben (na jó, egyelőre az első mondat-beli minősítés nélkül) a történetet, esetleg ide is (bár azzal még várnék egy kis időt). A hardverapródok szoktak figyelni erre a két topikra és szükség esetén szankciókat is foganatosítanak az elmarasztalt féllel szemben. Ha csaló, akkor legyen nyoma és ne csak szaktopikban, amit keves(ebb)en olvasnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest