-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #35488 üzenetére
"Van egy öreg (14 éves) Honda Civicem. Még 6. generációs. Most jött ki a 9-es ami sok dologban jóval modernebb. Ha megtehetném se jutna eszembe lecserélni mert sokkal többre tartom a régi vasam."
Én is ugyanígy vagyok a vasakkal
, arról nem is beszélve, hogy kb a 2000-es évek óta szinte egyik gyártónak sincs már egyénisége, beleértve az általam preferált audit is, kb tucatjárgányokat gyártanak 5 éves élettartamra tervezve.
szmissz: "A 4 cellás akksi ajánlaton jót röhögtem"
Miért? kb annyit megy róla, mint T410 a hatosról, ami inkább vicces.
"Ja, SD kártyaolvasó sincs benne, csak bővítőkártya opcióval."
Akkor az enyémbe mi ez te okosgyerek?
-
szmissz
senior tag
válasz
Napfénysüti #35488 üzenetére
"Amúgy miért baj hogy valakinek az a legjobb? Nehéz elfogadni hogy van akinek az újabb nem feltélen jobb."
Lehet érzelmi alapon ragaszkodni valamihez, meg lehet racionális érvek mentén megállapítást hozni.
De itt elhangzott egy szerintem totálisan valótlan kijelentés, amire én tényeket felhozva válaszoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest