- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTibxx
aktív tag
válasz
KTibxx #17908 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
Külön köszönet a végső megoldásért Z86 fórumtársnak!
Röviden a megoldás:
-feltettem az NVIDIA System Tools-t
- az everestben a GPU résznél szerepel egy olyan rész, hogy nVIDIA ForceWare Clocks.Itt megjelenik 3-4 GPU teljesítményszint a különböző frekvencia adatokkal.(Ezek kellenek)
-"az NVidia control panelben a Performance - Device settings menüpontban
clock speeds résznél kiválasztod a custom beállítást. A csúszkás részen beállítod a frekvenciákat (Everest-GPU rész), aztán megnyomod a Save to profile gombot. Adsz neki valami nevet.
Ezután átmész a performance - profile policies menüpontba. Fenn bejelölöd a Load this profile-t mint végrehajtandó dolgot. Alatta a The system first starts windows-t kijelölöd és a nyíllal átteszed a mellette lévő kis keretes részbe. Ott már szerepel a Profile felirat amire rá tudsz kattintani és ki tudod jelölni az imént létrehozott profilt (az alacsony értékekkel). Aztán az Accept gombra kell bökni.
Ezt kell eljátszani a Game is loaded, a Game is stopped, Application stb eseményekre is a kívánt profilokkal.(kívánt értékekkel)
Ami eredetileg szerepel benne profil (alul a listában), azt szerintem töröld ki. Nekem ha ott hagytam bezavart."
Bocsánat a terjedelemért
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i5-1135G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS!
- llano V12 Ultra Laptop huto elado!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest