- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargas0502
tag
válasz
Tikakukac #121129 üzenetére
Igaza van Tikakukacnak, de nekem eddig pl. csak jó tapasztalatom volt mindegyik utángyártott aksival. Most kb. 15db-nál járok különböző gépekbe. Eddig greencell és patona volt a nyerő nálam.
Néha még belehet itt szerezni régebbi gépekhez egy-két jó original aksit hardveraprón, de hát tudjuk, hogy azokra kb. hányan repülnek rá egyszerre.
Eddig egy rossz tapasztalatom volt anno, T61p-be rendeltem ebay-ről original bontatlan aksit, de az meg sem akart "moccani" annyira rottyon volt már. De normális volt a forma mert visszautalta a lovettámat mindenféle hercehurca nélkül.
De pl. mostanában belefutottam két magyar cégnek is a honlapján false hirdetésbe.
Ez egyik W701-hez árult utángyártott aksit a másik pedig W700-hoz.
Ez elsőnél még kaptam visszaigazolást, hogy sikeres volt a rendelés stb., igaz, hogy az is bele volt írva, hogy 3 hónap mire ideér. Még fel is hívtak rendelés után, hogy lattam mennyi idő mire megjön..? :O mondtam, hogy persze nekem nem gond kitudom várni. Aztán 2 hét múlva hívtak újra, hogy nem tudnak szállítani.
A másik egyből hívott, hogy sajnos az a termék már nem kapható, én meg mondtam, hogy akkor sürgősen le kellene venni a webshopból... picit már elkanyarodtam a témától, sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest