Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
vicze
üzenetére
Más Mhz-en a lassabbikhoz kénytelen alkalmazkodni, ami tovább rontja a páratlanul maradt terület sebességét.
Érdekes a tapasztalatod. Én azt vettem észre a Ryzen 4650U-val, hogy remekül kimérhető, éppen melyik memóriaterületen kapott ramot a mérő-szoftver.
Pl. Aida olvasási tempóm 32GB/s, amíg nem töltöttem meg a DC-részt, ha viszont megtöltöttem, akkor már csak 18GB/s-et mérek."mert megvan az oka, hogy épp miért megyek túl 16 vagy 32GB-n"
Nálam ez általában valami terhelőbb virtuális gép szokott lenni. Az tényleg nálam is behúzza a féket. Mondjuk CCX-enként 4MB L3-al ezen túlzottan nem csodálkozom, hogy könnyen szűk keresztmetszetté válik a memória sebesség, főleg, ha még némi single channel sebességű résszel is büntetem. Sajnos ezt nem mértem ki, hogyan viselkedne szimetrikus DC-vel, és sajnos nagyobb L3-ú Ryzennel sem tudok mérni.
#118909 Reggie0: Gondolom ez annak is köszönhető, hogy az Intel nem igazán alkalmazta a technológiát az utóbbi évek kivételével.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pl. Aida olvasási tempóm 32GB/s, amíg nem töltöttem meg a DC-részt, ha viszont megtöltöttem, akkor már csak 18GB/s-et mérek.