Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Hát a 30perc kínzást nem csináltam végig 11gen-nel, ott nem tudom mit csinált volna, még nem jött vissza, hogy megnézzem valami újabb BIOS-szal. Hozzá kell tegyem pár hetes volt a HW akkor, így nem feltétlen releváns a korai BIOS verzió. Tehát az hogy kopra 100C-n járatta a CPU-t és nem vette vissza a TDP-t lehet bug volt még a BIOS-ban.
Notebookchecknél is a fali fogyasztás max-on Intel verzión 67W AMD meg 46W, eszement különbség. Intel-nél a burkolat 58C, AMD-nél 44.
Ebből gondolva, nem hiszem hogy túl nagy hülyeségeket mértem.
Számomra a változás leginkább az, hogy nem kell dolgokat bezárjam, mert elkezd belassulni és nem bírni a tempót. Én leginkább nagyon sok párhuzamos dolgot használok egyszerre váltogatva és ehhez egyszerűen sok szál kell. Ezért kellett már '16-ban a QM, mert 4 szállal csak malmoztam többnyire.
8GB-s konfigot nem rendelek, úgyhogy a 8GB-s forrasztott párosításokat nem tudtam végig zongorázni, az biztos, hogy a 16+16 a legjobb.
Lehet valami mem problémája a 4000-es sorozatnak az aránytalan modulokkal, mert 16+32 adta jócskán a legrosszabb eredményt."kétmagos T460s-ről való fejlesztéskor sokkal jobban kijött az előrelépés az én felhasználási szokásaim mellett."
Ahogy írtam 4 szál -> 8 szál nagyon nagy lépés, és jelenleg a kihasználtságom megáll 10-12 szállnál, csak pillanatra megy feljebb. (Windows alapból nagyon szerit a szálakat. 4-től érzi úgy használhatónak magát.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)