Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz hcl #115595 üzenetére

Szerintem te a Thunderbolt C szabvánnyal együtt vagy elátkozva :D

Szerintem kérdezz körbe kicsit, ezzel sz0pik mindenki, nem csak én.
    Tényleg csak információnak kérdeztem, mert ennyire sz@r működést nem tapasztaltam.

Ez még semmi, hallottam ennél cifrábbat is.

Amúgy a T480 vs D6000 az általad leírtaknál sokkal stabilabb... Tényleg, ha valami nem megy, egyszer kirántom a dokk tápját, vissza, és utána megy. Az volt macera, amire erre rájöttem. :DDD

Ahha, és nekem, akinek minden el van vezetve alul és a monitor stand alatt, pont azért, hogy legyen egy tiszta asztalom, emiatt másszak be vagy építsek áramtalanítót, mert pár vadparasztnak cseszik javítani ezt az egyébként gyanúsan szoftveres hibát. Áhá, ja. Hogyne. Mint amikor azt mondta az ács, hogy amúgy attól, mert itt elment 10 centit a tető még ne bánkódjak, majd szigetelésnél el kell csalni és nem feltűnő. És nézek ki a fejemből, ott helyben bukott ki belőlem egy 4-5 perces üvöltözős takarodj a *****-ba körmondat. Szerintem az van, hogy egyszerűen mocskos igénytelenek lettek az emberek és már ezt is megeszik. Más kérdés, hogy ha mondjuk az orvos csinálna ilyet a szívműtétnél, akkor kevésbé lenne tolerancia :B

• HSM

félisten

válasz hcl #115595 üzenetére

Egyébként nálam is egészen jól használhatóan működött a T480s a sima Type-C-s HP dokkal. :K Az AMD-s T14 G1-el volt nagyon zavaró pár hónapon keresztül, míg nem javították BIOS-ból a dolgot. De nálam is mindig segített a dokkon áram ki/be. :K

Új hozzászólás Aktív témák