Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Szerintem te a Thunderbolt C szabvánnyal együtt vagy elátkozva

Szerintem kérdezz körbe kicsit, ezzel sz0pik mindenki, nem csak én.
Tényleg csak információnak kérdeztem, mert ennyire sz@r működést nem tapasztaltam.Ez még semmi, hallottam ennél cifrábbat is.
Amúgy a T480 vs D6000 az általad leírtaknál sokkal stabilabb... Tényleg, ha valami nem megy, egyszer kirántom a dokk tápját, vissza, és utána megy. Az volt macera, amire erre rájöttem.

Ahha, és nekem, akinek minden el van vezetve alul és a monitor stand alatt, pont azért, hogy legyen egy tiszta asztalom, emiatt másszak be vagy építsek áramtalanítót, mert pár vadparasztnak cseszik javítani ezt az egyébként gyanúsan szoftveres hibát. Áhá, ja. Hogyne. Mint amikor azt mondta az ács, hogy amúgy attól, mert itt elment 10 centit a tető még ne bánkódjak, majd szigetelésnél el kell csalni és nem feltűnő. És nézek ki a fejemből, ott helyben bukott ki belőlem egy 4-5 perces üvöltözős takarodj a *****-ba körmondat. Szerintem az van, hogy egyszerűen mocskos igénytelenek lettek az emberek és már ezt is megeszik. Más kérdés, hogy ha mondjuk az orvos csinálna ilyet a szívműtétnél, akkor kevésbé lenne tolerancia
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az AMD-s T14 G1-el volt nagyon zavaró pár hónapon keresztül, míg nem javították BIOS-ból a dolgot. De nálam is mindig segített a dokkon áram ki/be.