- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
dabadab #107842 üzenetére
Nem ilyen egyszerű ez.
Egy monitorral oké. Nekem is így van most itthon a yogaval hogy a monitorba épített és nincs dokkoló.
Viszont egy mocsok drága HP C dokkolós monitor és még ezen az áron sem tudja a daisy chaint. Vagyis két monitor már bukott.
ergó ha a cégnél alapvetően a két monitor a standard munkaállomás akkor vagy hombár drága eszköz kell ami type C dokkoló ÉS tudja a daisyt vagy marad a typc port replikator.
-
HSM
félisten
válasz
dabadab #107842 üzenetére
Nem minden gépnél.
Aminél még nem mentek el az értelmetlen, kényelmetlen és használhatatlan, de legalább rengeteg helyet foglaló gigantikus méretű tapipadok irányába, ott pont kb. egy 16:10-es kijelző a max magasság, ami elfér. Lásd. pl. a T480s, nincs azon olyan nagyon sok káva a 16:9 mellett sem.
[link]A monitorba integrált dokk szerintem felesleges plusz költség a monitorba, miközben egyedül helyfoglalásában jobb valamivel egy sima vezetékes USB-C dokknál (de azt is rögzítheted a monitor mögé, problem solved). Bármikor jöhetnek modernebb szabványok, és akkor el se tudod adni külön a dokkot, csak monitorral együtt, nem tűnik jó alternatívának. A PD különbségekről/gondokról nem is beszélve (milyen feszen, milyen notebook, mennyi ampert igényel), illetve én nem szívesen kötném a monitoron keresztül be az adott esetben többi monitort, illetve ha jól látom, vezetékes hálózat is bukó így (illetve ez a monitor pl. a daisy chaint se tudja, tehát nem is tudsz rá további monitorokat kötni), tehát azért igen erős kompromisszum egy különálló, akár belépőszintű USB-C dokkhoz képest, amiken tipikusan azért legalább egy buta MST hub és LAN is van pluszban.
(#107843) vicze1: Én eredetileg TB3-asat akartam volna még a disznóságok kiderülése előtt (szükségem van a nagy felbontásra), de annyi rossz tapasztalatot lehetett olvasni a TB3-as gyári dokkról, hogy azonnal elvetettem, és inkább egy speciális Type-C-s lett a befutó, ami az USB3 és LAN rovására tud normális DP-ot átvinni. Ez azért nagyjából működik, de már nem az a csetitntésre és nem olyan megbízhatóan, mint a régi Ultra dockom. Pl. néha elfelejti az EDID-et, és 144Hz-re rakja a WQHD-t, de akkor már nem elég a sávszélesség, és eldobja a második monitort, indíthatom ilyenkor újra az egészet, élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged