- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
vicze #107568 üzenetére
Én amúgy semlegesre hagytam volna, ha van oké, ha nem, nem zavarna. Szerintem egy jobb 3D NAND-os, akár TLC NVMe meghajtóval alapból frankó élettartam érhető el ezek nélkül is. A jobb meghajtók alapból SLC módban gyorsítótáraznak, ami sokkal alacsonyabb írási terhelés a celláknak, és már optimalizálva kerül kiírásra a TLC módban.
A fogyasztás jó pont. Azért kérdeztem amúgy, mert asztali gépeknél volt nálam mindenféle vezérlő, és nem igazán tapasztaltam különbséget köztük gyakorlati felhasználásnál. Az asztali lapomnál pedig kifejezetten más gyártó 2,5Gbites vezérlője volt az ajánlott [link] .
(#107569) Tikakukac : Leszurkolsz egy halom pénzt, és egy EPROM égetővel 5 perc alatt full hozzáférése lehet bárkinek a géped memóriájához 2020-ban?
De továbbra sem látom a problémát. Akinek 4K60Hz kell, belekalkulálja azt a néhány tíz dolláros USB-C aktív DP adaptert, és annyi is volt. Nehogy már ez túl bonyolult legyen...
(#107570) azbest: Én úgy látom, másra vannak kihegyezve. Bár a 0db bővíthető memória slotoknak nem vagyok a híve, de azért pl. biztonsági haszna lehet ám, ha az egyik adag memória integrált, illetve a vékony, energiatakarékos konstrukciónak is több létjogosultsága van egy üzleti gépnél. Én pl. tuti nem akarnék dolgozni egy olyan gamer gépen, ami nagy, nehéz (2-3KG), és egy óra közepes terhelés alatt lemerül. A jobb teljesítmény pedig egyenesen következik az erősebb, kevésbé energiatakarékos hardverből és nehéz (ezáltal jó esetben erős) hűtésből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest