Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dave0825

őstag

válasz Tikakukac #106586 üzenetére

Az a problémám, hogy használtan vettem a gépet már kb. fél éve, dokkolón van, így annyira nem gond, de azért zavar: ha lehajtom a képernyőt, nem kapcsol ki, oldalról belátni, hogy világít. A Windows-ban, ami ide tartozik, beállítottam, nem az a gond. Szétszedtem a gépet, és a mágnes a touchpad mellett megvan, viszont a kijelző fölött (lehajtva a mágnessel szemben), a kamera mellett nincs semmi! Ott kéne lennie egy kis panelnek, rajta egy tranzisztornak, ami a mágnes közelségét nézi, ez a hall-szenzor. Hogy lehet, hogy nincs meg? Szétszedve előtte szerintem nem volt a gép, nem látszott rajta (az eladó is azt mondta, nem tud róla, hogy szét lett volna szedve), és üres csatlakozó aljzatot se találtam, ahova ment volna a panel csatlakozója. Google-ben sem találtam képet, hogy hogy nézne ki, vagy hova menne a csatlakozó. Csináltam képet, hogy hol kéne lennie a panelnak.

A kamera látszik a kis barcode mellett balra, attól még balra kéne lennie a hall-szenzornak, de nincs. Ahol van az a 2 kis "üreg", azzal szemben van a mágnes a touchpad mellett, szóval itt kéne lennie a szenzornak. :F

Új hozzászólás Aktív témák