- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
vicze
üzenetére
igen, tudom, haverom is cserélte. de nekem bejön a 20-asok touchpadje.
nézegettem a modelleket, 15" is, de mindig arra jöttem rá, hogy teljesítményben nem sokkal lennék előrébb (kivéve a 4 magos i 7-eseket, azok majdnem annyit tudnak mint az asztali gépem), amiben előrébb lennék, az a kisebb fogyasztás/hosszabb üzemidő (de nagyon ritkán használom aksiról, útközben ott a tablet), illetve a jobb monitor. még egy 14" Thinpad Yoga meg tudna kísérteni, de igazából az is felesleges, van egy 10.1 note tabletem (2014), amire az érintőkijelző mega toll kellene, arra ez is jó.
haverom T4xx-t vett, érintő kijelzővel és ips panellel, de nem elégedett, mindig koszos a kijelző, meg alapból is olyan életlennek találja a wacom felület miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hobby elektronika
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest