Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Frawly veterán válasz  darvinya

üzenetére darvinya

üzenetérePróbáltam azon is. Hibaüzenet sem volt, a BIOS-ban a frissítés sem volt letiltva. Egyszerűen csak figyelmen kívül hagyta a gép az USB-s eszközt. Baromi gáz, hogy csak Windows alól lehet frissíteni. Tényleg próbáltam mindenhogyan, BIOS-ban indítva a frissítést a Dell-nél (azon grafikus UEFI volt), próbáltam bootolás előtt a kézikönyv által írt gombot nyomni (nem csak a bootmenüben a kiírt .iso-val bootolni), próbáltam FAT32-re formázott pendrive-nál is kézzel rátenni a BIOS file-t, mert elvileg úgy is meg kell találja, próbáltam FreeDOS alól frissíteni, de semmi nem működött, mindegy mit kínlódtam vele össze. Egyedül csak is kizárólag Windows alól frissült a BIOS. Persze, értem én, hogy az emberek 99%-a Windowst használ. De aki meg mégse, az megszívta, rakhatja fel. Az USB-ről futtatott FreeDOS alól indított BIOS update elindult ugyan, végigment, kiírta, hogy újraindítja a gépet, ne nyúljak hozzá, újra is indította, de a BIOS nem frissült, épp úgy a régi maradt fent, mintha semmi nem történt volna. A letöltött BIOS és .iso fájl is rendben volt, a checksumot ellenőriztem, nem jött le hibásan. Windows 10 alól indítva első pöccre felment, újraindítás után elmolyolgatott és már az új BIOS fogadott. 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Windows 11
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest