- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
vicze #102480 üzenetére
Az a baj, hogy mikor már ezredjére is kiforgatják az ember szavait, hajlamos vagyok elgurítani a gyógyszert és bunkózni
Nyugodtan vehetsz bármit, felőlem akkora ótvar típushiba halmazt is vehetsz vagy vetethetsz bárkivel, amit csak akarsz, de amikor nyomásra fagy egy típus vagy egy másikban a palmrest csere olyan, mint reggel az alsó nacim felhúzása, az izomból foskazán. 100k-ért nem. 400k-ért igen. Attól, mert használtban 80-150k lesz, az alkatrész még horror drága. Vagy gagyi.
Van felhősödő? Van. Van egy pontban kifehéredett? Van. Oda lettek ba**va valamihez? Mint a szar... (Az asztal sarkát minding szeretik valamiért.
) Ja volt full alkufedeles HP Elitebook is ezek között, szart nem ér. Ha odabasszák akkor odabaszák... Max még szép horpadás is lesz a csodás szál csiszolt alun.
Há' jah. Vannak ilyen full alufedeles HP-k is. Meg van olyan TP is, amin nem lesz a fedlapodon horpadás. Szimplán a neoprém tasiban a bezel eltörögeti az átvezetőket alul a kijelzőben és csak belülről lesz szar a géped. Kívülről mint condition. Ezeket nagyobb öröm cserélni, olcsóbb is lesz bele az alkatrész. Nope.Kijelzőből meg rendelhetsz full eredetit pontos FRU számmal és 100%, hogy jó lesz(akár Aliről). De a legjobb kijelző amit beleraktam valamibe az egy Samsung PLS volt, és még a fényerő állítás is ment, pedig ilyet sose használt Lenovo. De volt már pixel hibás is, fos színekkel, mert épp olcsón kellett.
Ha értelmes áron veszed értelmes helyről értelmes panelt fogsz kapni.
Ez pedig így ebben a formájában minden, csak nem igaz. Igaz, az "értelmes" és a "jó lesz" kifejezést nem definiáltad. Lesz PLS panel is mindenbe, nekem is így volt HP-ban Dell FRU-s panelem. Csak hát minden EDID lista szerkesztett. Az a része, hogy pontos FRU szám lesz szintén talált. Az, hogy full eredetit kapsz részben igaz. LG fogja gyártani meg a Samsung. Csak valamiért lekerülnek a sorról. Erről bővebben fentebb írtam, belöktem pár száz kijelzőt az évek alatt laptopokba, ha nem azonnal de később kiderült a furfang. Mert majd hülye leszek egy jól jövedelmező bizniszt bejáratott ügyfélkörrel feladniNem. Nekem abból lett elegem, hogy bármit rendelsz kintről, azzal valamikor szopó lesz, de minimum nem lesz olyan, mint ha rendelném a getroból. És indul a faragás, okosítás, vergődés eladóval, ügyfél idejét húzni... óóó igen. Imádnivaló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest