- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Akkor már erre is.
Samsung SM961, ez a 960 Pro OEM testvére.
PM981 már TLC-s és gyengébb az IOPS-ja, mint a 960-asok, illetve 980-tól nincs a Pro-nak megfelelő OEM SSD.
Ezt kivéve azt ami neked tetszik, meg fog mindent enni, nincs semmilyen korlátozás. Nyilván laptopba, jobban melegedő meghajtók nem ajánlottak annyira, persze ha nem használod túlságosan akkor akár mehet is. -
HSM
félisten
Nekem megy benne a Samsung 970 Pro. Viszont folyamatos lassú olvasásnál sokkal torkosabb (wattokkal) mint a gyári SATA-s Toshiba volt.
(#102449) Tikakukac: Ezzel nekem csak az a gondom, hogy a nem ennyire vékony sima T460 sem tűnt nekem lényegesen masszívabbnak kijelzőben, csak a jóval nagyobb darab T460p.
Amúgy nekem bejön hogy vékony és könnyű. Viszont az olvasottak alapján könnyen lehet, hogy bár elkérik rendesen az árát, beleugrok a +2 év kiterjesztett gariba, jobb a békesség alapon. Van még kb. 3 hónapom a gyári gariból a gépre, addig eldönthetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest