- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
franc0 #16523 üzenetére
Régebben itt már írtam, hogy a T60 multitouchosítása nekem több bajt hozott, mint hasznot, de a lényeg az, hogy még az ingedzsit is megírta, hogy csak a gyártói drivert kell lecserélni eredeti Synaptic driverre.
Itt a HP driverre esküsznek, én anno Synaptic saját oldaláról húztam le azt a drivert, amivel próbáltam, de előtte nem irtottam le minden UltraNav cuccot a gépről, ezért összeakadtak. -
audi100td
nagyúr
válasz
franc0 #15131 üzenetére
Tudtommal ez nem a Lenovo-tol fugg, hanem a kijelzok gyartoitol, olcsobb egy fele arannyal gyartani, persze en sem orulok neki, 4:3-at is visszasirom, de hat ez van. A Dell egyebkent mar jo par eve az egyik leggagyibb gyarto az uzleti gepek kozott, talan a D630/830 volt az utalso jo sorozatuk, bar az is messze van egy T61-tol vagy EliteBook-tol...
feelgood: Jo, jo, tudom, hogy neked az X az asz, mar leirtad elegszer, de nekem akkor is kicsi, igy csak a T johet szoba, na.
X41-em volt korabban, de gondolom ezt is tudod, nagyon jo gep, nem nyekereg a palmrest, de azert nem olyan massziv mint mondjuk egy T61, nincs ugy kimerevitve, mindegyiknek van elonye/hatranya, nem letezik tokeletes ThinkPad.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
franc0 #15100 üzenetére
T400-am van ami a 2 videokártyás változat (ATi+Intel). Az elmúlt napokban próbálgattam kolégám T410 ami viszont sima Intel integrált kártyás. Nos elég vegyes a dolog. Mindkét gépben vannak a másiknál jobb és rosszabb megoldások. Én azt tudom mondani ha valakinek kell a váltható VGA akkor T400 a nyerő viszont ha megelégszik vagy az Intel integráltjával vagy egy Quadroval akkor időtállóbb a T410-et vennie.
Én személy szerint nem váltanék akkor sem ha anyagilag semmibe nem kerülne. Ha meg fizetni is kéne az újabbért akkor tuti.
Ellenben a Sandy Bridges T4x0 típusokra kíváncsi leszek.
Ha esetleg kicsit részletesebb összehasonlítás kell akkor elkérem még a T410-est egy alaposabb átnézésre.audi100TD: úgy tudom a T410-ben nincs a kijelző mögött Roll-Cage ami viszont nem épp a masszívság mellett szól. Majd megnyomogatom.
-
audi100td
nagyúr
válasz
franc0 #15100 üzenetére
T410 nekem is szimpatikusabb esztetikailag illetve allitolag masszivabb hatast kelt (ha igaz), ott pl. nem nyekereg a palmrest, de cserebe elvileg jobban melegszik, tobbet fogyaszt es zajosabb is, ami azert nem elhanyagolhato szempont, a kijelzoben nincs rollcage (ebbe talan nem halunk bele). A sandy bridge-es T szeriara lennek kivancsi en is, ha jo lesz, 1-2 ev mulva benevezek egy hasznalt peldanyra.
-
Shadowfax
addikt
Ha nem lopott és valóban van rá gari (ellenőrizhető a Lenovo warranty lookup-nál a type és serial alapján), akkor jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest