- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Nyilvánvaló, hogy hardverben erősebb. Azt senki nem is vitatta...viszont a többi feltételednek nem fog megfelelni...
Alapvetően a hardver az ami minden gyártónál adott...mindenki ugyanazt az intel chipet kapja, meg nvidia-t, meg stb...amit megvesznek az adott típusba. Az a kérdés, hogy mibe csomagolják ezt neked...Ha neked jó a t440p megfogdostad élőbe és rendben találtad, akkor nincs kérdés...az a neked való darab.
(#76597) Razermazer : Köszi, megnézem
-
MrSealRD
veterán
válasz
Razermazer #76583 üzenetére
Te milyen eGPU-s rendszert használsz? Mennyire stabil?
-
MrSealRD
veterán
Szerintetek mennyit érhet egy Panasonic, 9 cellás, 13%-os elhasználódás és 300 ciklusos akku?
(T61 15,4", T500 kompatibilis) FRU 42T4620 -
MrSealRD
veterán
válasz
Sanyig4 #76273 üzenetére
Minden CPU más feszültséget képes tolerálni ilyen szempontból...
Nálam így van beállítva.
Kezdésnek ezzel el tudsz indulni...beállítod, és minden szorzónál csinálsz egy terheléses CPU tesztet X ideig.
Az X > 1 óra minimum...Egyébként megéri, mert egyszer megcsinálod...utána nem kell foglalkozni vele és ahogy írták. Kevésbé melegszik, kisebb fogyasztás adott terhelésen.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Tikakukac #76250 üzenetére
Sikerült teljesen félremagyaráznod az egészet...
Én is leírtam már itt számtalanszor, hogy vigyázni kell az Nvidiás T61-el...nem kell csöndben lenni...
Persze könnyű azt mondani, hogy bomba...mindegyik bomba...nem VGA, van ám más. Ennyi erővel X200 is bomba, mert elnyírja a saját szalagkábelét. Persze olcsóbb történet mint lapot cserélni. Csak kicsit ciki, hogy újra megtörténik ha nem úgy építed vissza mint itt egykét fórumtárs...de ezt pont neked nem kell mondanom.Csak azt mondom, hogy mindegyiknél volt/van csontváz a szekrényben. Ilyen korú gépeknél pedig simán benne van a pakliban, hogy a lapon elszáll valami...
Nem kenyérre kell, csak a pánikot nem csípem.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Tikakukac #76235 üzenetére
Az idő ha nem is szépíti de torzítja az emlékeket... Régen még az volt, hogy bizonyos modellek a gyártás végéről már nem érintettek... Erre most beírod, hogy bomba...ezzel agyonlőve pár hirdetést...
Ami csak azért érint rosszul mert most készülök meghirdetni egy T61-et. Tudod miért kezd már ez a "bomba" történet átmenni masszív boszorkányüldözésbe? Mert 7-8 éves gépekről beszélünk...Bármilyen típusnál előfordulhat, hogy ilyen korban a reggeli szellőtől beadja a kulcsot és nem indul el többet... Persze a T61-nél könnyű mert van mire fogni.
De nem mond már nekem, hogy egy 6 éves X200 nem pusztult el csak úgy...de lehetne még sorolni azokat amikor elfáradtak és távoztak az örök bitmezőkre... a hibalehetőség benne van azokba is. Ami T61-ből problémás volt azok már kipusztultak, kivéve ha valaki nem a szekrény mélyéről ásta ki.... -
MrSealRD
veterán
Az a baj a turbóval, hogy a feszültség úgy felküldi az égbe, hogy télen melegen tartja a teát is ha mellé rakom...
Igaz játéknál fordult elő, de T530-ban a CPU-t levittem 70%-ra mert 80-85 fokon pörgött. Nem lassult a játék viszont csak 60-62-ig ment fel...
Jópofa a Turbo, de csak nagyon-nagyon ritkán van értelme...
-
MrSealRD
veterán
válasz
#84744832 #75800 üzenetére
Inkább a 20-as széria körül nézelődj. A méret az más kérdés, azt úgyis eldöntöd szubjektív okok alapján.
Én 30-ast használok céges gépnek. De csak azért mert 20-ast már nem lehetett kapni boltból...
Nekem nincs gond az összerakással, és a billentyűzetet is megszoktam, de mellette T61 van sajátnak így napi szinten érzem mennyire suta a 30-as billentyűzete... szomorú dolgok ezek.
A 40-es meg szót sem érdemel...
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #75467 üzenetére
Ne már...szóval a T500-hoz képest azt mondod a 128bit vs 64bit miatt nincs előrelépés a T510 javár a grafikus teljesítményben? De T420/T520nál is szintén 64bit van ha jól emlékszem. Csak a workstation esetén maradt 128bit...
Milyen felhasználás esetén van szignifikáns különbség a videomemória sávszélességben 128 illetve 64 bit között?
-
MrSealRD
veterán
Mondom a páromnak, hogy kéne venni trackpoint sapkát mindkét gépre mert eléggé elkoptak.
Mire ő: - "Olyan nunit?" -
MrSealRD
veterán
válasz
Intruder2k5 #75214 üzenetére
Ott a matuzsálem...
Csoda, hogy szegény még működik... -
MrSealRD
veterán
Én is nézegettem... Csak az állapota riasztott meg kicsit... Meg ugye a CPU-t nem tudnám egy "normális" i5-re cserélni...
De amúgy elgondolkodtató valóban.
(#75198) Intruder2k5: Az szép!
Hol találtok ilyen gépeket...Én egyfolytában csak kompromisszumos és /vagy túlárazott cuccokba botlok
-
MrSealRD
veterán
Közben találtam a t410/510 VGA váltással kapcsolatban egy ilyet.: [link]
De lehet már csak nagyon fáradt vagyok, viszont ez úgy adja le a történetet, hogy vagy Switchable vagy Optimus de ott a váltás lehetősége. Csak az egyik kézzel míg a másik "automatikusa" megy végbe. Nem?
-
MrSealRD
veterán
T410 és T510 esetén, van olyan eset amikor megy az Optimus? Tehát az ingegerált GPU-t és az Nvidia-t váltogatva tudom használni? Ha igen, akkor mi alapján lehet ezeket a gépeket felismerni?
-
MrSealRD
veterán
válasz
Dhampir #74294 üzenetére
Ezt nem is vitatom. Sikerült véletlenül egy faasztalnak elég komoly sérülést okoznom a T530 meg le se tojta...
De a lényeg, hogy néhány hónap után főleg a szoftveres oldalon és a billentyűzetnél érzem a problémát. Leírták ezt már sokan előttem is, de teljesen más mikor az ember a saját bőrén tapasztalja meg a dolgokat.
Nem tudom a Win 8.1 vagy csak a Lenovo érzi úgy, hogy lazíthat...de a szoftveres körítés nem olyan mint volt. Piti bug-okba futkározok bele de lehet csak én keresem a veszélyt...A billentyűzetnél meg a szokásos nóta. Megszokható az új kiosztás, csak baromi kényelmetlen...De tényleg.
-
MrSealRD
veterán
válasz
SPeti1984 #74291 üzenetére
Nem is elsősorban a belső itt a lényeg...intel motyó van benne, nagyjából tudni lehet, hogy mit várj tőle.
A kijelző érdekes lehet, mert elvileg t440p-nél az IPS opciós.
Amivel inkább gondod lesz azzal már találkoztál az X240-nél. De ha ott nem vetted észre akkor valószínűleg itt sem fogod.
Én t530-on vagyok. T61 mellé került be. Hardverben pozitív a dolog, de a gép kialakítása már messze nem olyan pozitív mint azt várná az ember. Ezzel nem azt mondom, hogy nem jó gépek ezek...csak hát a 20-as széria után látszik, hogy elindultak egy úton ami nem feltétlenül a jól átgondolt döntésekről szól...
-
MrSealRD
veterán
válasz
Tikakukac #74219 üzenetére
A típus sem feltétlenül lenne x220... Amiket lehet venni, mostanában azoknak mind van valami gyíkja. Ami lefordítva azt jelenti, hogy tuti rá kell költeni valamennyit. Mintha használt autót vennék kb... Szóval a lényeg, hogy ha már amúgy venni kell valamit akkor olcsón vennék egy külső leharcolt de amúgy épp darabot és akkor azt építgetném, felújítanám...
Nekem ez kb annyira jó, hogy hasonló "felszereltségért" ne adjak ki 30-at. (csak a példa kevéért) ha van némi esély, hogy lenyomja 20-ra. Mert tudom, hogy van értelme megpróbálni.
De nagyon elmélet ez még...
-
MrSealRD
veterán
Összemosol dolgokat...
1. A TLC élettartama és megbízhatóság egy adott dolog. Nemcsak samsung használja ezt a típust.
2. V-NAND megint egy másik dolog.
3. A lassulásos probléma amit manapság gumicsontként kezelnek az pedig a 840 szériát érintő hiba. Főleg az EVO-k szenvednek ettől, de állítólag PRO-val is van gond... Ez nem attól van mert TLC-t használtak. Elkúrtak valamit a firmware-ben. Majd javítják. 2 hónapja használok 840 EVO-t. Benchmarkozni nincs időm, de a munkában eddig nem érzéltem semmiféle lassulást... -
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
válasz
scarbantia #73806 üzenetére
Hallod, ez már művészet kategória... Szóval ez egy T61 külső T60p belső?
-
MrSealRD
veterán
BIOS-ban egyszer beállítottam balanced-ra azóta nem szórakoztam ezzel. Mindkét gép esetében. A PM-ben szoktam játszani vele...
A hőszenzoros téma meg hát...ez van. Ha pontatlan, akkor pontatlan...
A T7500 is 35W-os bár jelenleg alul van feszelve, van mellette egy NVS140. Amikor nem volt alulfeszelve, akkor sem nyomott ki magából ilyen meleget mint a T530. Bár erre magyarázat lehet, hogy a google szerint az 5400M is 35W TDP-vel rendelkezik. Ami a 35W-os CPU i5 3320 mellett....hát durvább mint a 10W-os NVS140...meg a T7500 együtt ez belátható.
Ok. Az intel filozófiája jogos. A lehető legtöbb idő minimális terhelésen... Ezzel csak egy a baj, hogy időben jól behatárolt szakaszra alkalmazható. Ha megy folyamatosan valami ami 60% terhelést produkál akkor is beturbózza 3,2 Ghz-re...de én tudom, hogy ez még 5 órán keresztül így lesz és nem lesz gyorsabb...
Ilyenkor egy megoldás van. Kézzel szépen átállítom. Szóval nem halok bele...
Csak jó lenne ha szolgáltatás szinten lehetne az ilyen igényeket kezelni... De szerintem belehalnának egy szögegyszerű kezelőprogram írásába, ismerve a driver támogatási hajlandóságukat...A profilos változtatást nem tudtam, hogy 100-ra visszaállít...
-
MrSealRD
veterán
(#73261) HSM : Alapvetően balanced beállításokkal megyek mindenhol... De szerintem félreértesz valamit. Valami olyasmire gondoltam, mint Android estén a különböző CPU governor-ok. Van ami takarékosabb van ami meg gyorsaságra van kihegyezve. A gyakorlatban ez kb annyit jelent, hogy "lassabban" éri el a max órajelet vagy gyorsabban... Azért itt álljunk meg egy pillanatra. Amikor az 1 másodperces léptékű diagnosztikai program akarja megmutatni, hogy az a CPU ami 200ms vagy akár rövidebb idő alatt is képes váltani, hogy jutott el az aktuális órajelre...hát ez elég félrevezető tud lenni...
(#73262) Tikakukac : Persze az úgy könnyű lenne... De csak egyszerű ütemezés módosításról lenne szó. Én már annak is örülnék, hogy a szorzókhoz rendelt target load-okat módosítani lehetne...
-------------
A fenti témától érdekes mellékszál. T530 több órás terhelésnél, tudja tartani a 80 körül értéket dVGA-val együtt. Igaz nem halk, de nem is visít mint a vágós malac. Ami viszont T61-hez képest más az a hőmérséklet. T61-nél 70 fölé nem megy semmi. Persze más kategória a kettő hardvere, de t530-nál az a durva, hogy a hűtés mellé 10cm-re ha leteszek egy bögre valamit akkor simán melegen tartja(sőt volt, hogy megmelegítette amit nem kellet volna) A kiömlő levegő egyértelműen forró. Szerencsére a burkolaton ebből sem nem érződik. -
MrSealRD
veterán
Én egyébként azt gondolom, hogy az i-s prociknál kicsit lehetne konzervatívabb az órajel lépegetés...
3. generációs van a T530-ba. Van tipikusan 1 szálat terhelő feladat, és bumm 3Ghz-en van. De sokszor látom 2 Ghz felett amúgy is. Most magonkénti leosztást nem tudok, de pl DAO-val játszva az 5400M rendesen odafűt mellé. Hőmérsékletek 80 körül... Windows 8.1 Power management beállításokba kapott egy 70%-os sapkát a proci. Ami a gyakorlatban 1,8 Ghz-et jelentett. Meg sem éreztem a visszaesést teljesítményben, de a hőmérsékletek 60-ra estek vissza...
Szóval én úgy érzem kicsit indokolatlanul hamar szabályozzák felül magukat a CPU-k, pedig semmi szükség rá... De ezt lehet, hogy inkább OS, vagy driver hiba?
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #72380 üzenetére
Amúgy tényleg.
Nekem francia billentyűzetem van...pfejj... Esc -> Échap ... meg hasonlók. 'M' betűről nem is beszélve...
Van, hogy lenézek a billentyűzetre. Na akkor rontok...
-
MrSealRD
veterán
válasz
Archttila #72340 üzenetére
Az OpenWRT-s megoldás jó és tetszik is...viszont kicsit rugalmatlannak érzem. Most néhány óra ABP és Ghostery után azt gondolom, hogy nem árt ha egy gombnyomásra oldani tudom a tiltást mert olyasmit is ki tud rámolni ami éppen kellene. De alapvetően jobban tetszene egy ilyen központilag router szinten kezelt megoldás.
Talán most már lezártnak tekinthető a T61 vs W8.1 téma. Szigorúan a Lenovo-s drivereket használva stabil a rendszer. Az OSD megváltozott de ahogy látom ez már így marad... Nincs már lenovo-s fényerő meg hangerő OSD, helyette van windows-os. A némító gomb működik de abszolút nincs OSD-s megnyilvánulása. De ez már nem tud zavarni.
Egyetlen hardverelemhez sem szabad feltenni sem újabb sem a gyártójától kiadott driver-t, mert teljesen becsavarodik a rendszer. Főleg a VGA és a Wifi kártya volt a két mumus. De másnál is voltak furcsaságok, viszont ezekre már nem pazaroltam az időt, hogy kiderítsem mi meg hogy.
Mivel pár játék is fel fog kerülni ezért Linux vonal elhalt...
A sebesség általánosan kicsit mintha jobb lenne mint win7 alatt.
-
MrSealRD
veterán
Most, hogy előjött a téma feltettem az ABP-t, meg a Ghostery-t is. Kb 5 perc volt a két programra szánt idő, de megérte...érezhető a különbség.
-
MrSealRD
veterán
T61-be szeretnék egy Intel 5300-as full méretű WLAN kártyát betenni. Utánanéztem és elvileg okés a dolog. Azért megkérdezem itt is. Fog menni?
Amit kinéztem annak van FRU-ja, de amúgy sem számít mert modbiosom van.
-
MrSealRD
veterán
Új fejezet. T61. Win 8.1. Intel 4965AGN. -> BSOD: [link] [link]
Megoldás: Ha nem rakom fel az Intel aktuális utolsó kiadott driver-ét ehhez a kártyához. Akkor a Win általá használt MS változattal nincs BSOD.
Persze simán hagyhatnám a fenébe az egészet és Win7-el boldog lennék...csak szeretem küzdeni...
-
MrSealRD
veterán
válasz
rgeorge #71970 üzenetére
Persze naivitás volt részemről, hogy egyből a legutolsó drivert küldtem rá rendszerre... De szerencsére tegnap sikerült zöld ágra vergődni és feltettem a maradék drivert is.
Íme az konklúzió.: Mivel a nvidia oldaláról letöltött driver-rel letérdelt ezért el akartam indulni visszafelé a verziókkal. De aztán kézenfekvőnek tűnt a Win. Update által javasoltat feltenni. Kíváncsi voltam azzal mi lesz. Ez pedig feltett egy 327.xx verziót. Amivel tökéletesen együttműködik az ESS és nincs kékhalál.
A poén, hogy ha ezt lefrissítettem a 341-re amivel előtte megzakkant, akkor már azzal is jó volt... Szóval csinál valamit amitől jó lesz...
Tehát most jó, és működik és minden rendben. Keresőknek: windows 8.1, nvidia, eset smart security 8,
De ha még egyszer fel kell tennem 2GB update-et, akkor lehet kidobom az ablakon.
-
MrSealRD
veterán
Már biztos unalmas lehet, a nyűglődésem, de hátha belefut valaki...leírom, hogy ne szívjon már annyit mint én.
Még volt egy ötletem amit gondoltam kipróbálok Win8.1 vs ESS 8.0 témában. rgeorge gépe keltette fel fel bennem a gyanút. Ha nála minden rendben akkor csak az az egyetlen különbség okozhatja a problémát ami van a gépeink között. Az Nvidia GPU drivere. Amikor Win8.1 összes update + ESS-t próbáltam együtt, hiba nélkül ment. Majd feltettem a 341.21-es (legfrissebb -> tudom, tudom...) verziót, megint letérdelt kék halállal.
Még kipróbálom melyik az az utolsó driver amivel működik...és jelentkezem vele...
-
MrSealRD
veterán
(#71893) Aggregátor & (#71894) soldi3r & (#71895) kraftxld
Köszi, mindenkinek.
Úgy tűnik valami hibrid megoldás lesz...
Comodo-t megnézem hátha bejön. Win saját marad ha más nem, de lesz egy virtuális gép szennynek. Az xxx tartalom nem prioritás. A warez néha "véletlenül" betalál. Vagy olyan oldalak amik szemét alattomos módon tolják az ember gépére a reklám bukkantó vackokat... Meg hát sosem lehet tudni.
Még a végén linuxra váltok...
-
MrSealRD
veterán
válasz
azbest #71885 üzenetére
Húha...hát ez nem jó hír. Nagyon nem. Csak az a kérdés mivel lehet baja. Mert valamilyen windows összetevő lehet az. Hiszen gyári driverből még semmi nem került fel...
A memtest-et csak akkor fogom, ha azután is előjön ez a probléma, hogy sikerül megoldani(már ha sikerül)... Nagyon lottó kategóriás lenne, hogy Win7 + ESS8 megy, aztán újrahúzom a rendszert és 3 óra múlva meg Win8.1 + ESS-nél kiüt egy memória hiba.
Itt valamit nagyon elcseszett az ESET... az ilyen kékhalál dump-okat hogy lehet megnézni? Volt régebben valami program, de nem emlékszem rá, hogy mi...
-
MrSealRD
veterán
válasz
azbest #71883 üzenetére
Valami az ESS update körül van. Mert ha nem frissítem le akkor még elindul a gép. Viszont annak frissítése után nem. De itt kizárólag a vírusdefiníciós fájlokról van szó.
Csak az érdekesség kedvéért kipróbáltam a 7-es ESS-el is. Ugyanaz az eredmény...Ja sajnos nincs olyan bla..bla..mint régebben. Csak a szomorú smile...meg annyi, hogy ő most éppen információt gyűjtöget a hibáról...Amit most hirtelen nem tudom, hogy lehetne megnézni.
-
MrSealRD
veterán
válasz
rgeorge #71845 üzenetére
Na van előrelépés de totál X akta az egész...
Ma egész nap gurult a gép 8.1 és Update sokaság + Nvidia driver és semmi más. Minden OK.
Poén kedvéért mást nem is raktam fel csak a ESET Smart Sec 8-at most az előbb. Restart és még mindig tart a frizkója...
De ezután lefrissítettem a ESS-t és bumm, következő restartnál már nem ment tovább és a rendszer visszaállítás tudott életet lehelni bele. Ismét KERNEL_TRAP...bla..bla.Neten találtam pár ilyen szálat mint probléma, de semmi megoldás...
Akkor most jön a WTF rész: T530 ugyanez a 8.1 telepítő, ugyanez az ESS verzió és semmi baja.... Most akkor mi a fene van?!
-
MrSealRD
veterán
válasz
rgeorge #71845 üzenetére
Hm...ez érdekes... Akkor annyiban módosul az elmélet, hogy bekerült egy új játékos az Nvidia driver személyében. Talán még az is lehet, felelős...
(#71846) ivana : Azt kihagytam, hogy a 2. próba után már rendben volt az WU. Csak az elsőnél kicsit bután működött...
----------------------------
Egyébként amíg ment addig nem volt vele különösebb probléma...A hardverek rendben voltak...Csak tényleg annyit, hogy az egyik indítás alkalmával ledobta az ékszíjat...Ma reggel még Nvidiát tettem fel rá. Más nincs. Majd kiderült, ez lesz a felelős vagy sem.
-
MrSealRD
veterán
Akkor Windows 8.1 vs T61 történet.
1. próba: Windows Update még mindig képes összeesni a semmitől. Nem készítették fel az életre. Ez van.
2. próba. Minden driver fent van. Nincs ismeretlen hardver. Szépen megy. Egyik újraindításkor KERNEL_TRAP...bla..bla... Ezután nem indul.
3. próba. Kb ugyanaz mint a második csak kicsit jobban figyeltem mikor mi megy fel. De megint KERNEL bla..bla... Visszaállítás.
A poén, hogy még 2014-ben is az elmúlt évek reklám bullshit szövegével együtt egy rakás restartot kér a rendszer, pedig nagyon nem ezt ígérték... mindegy ez mellékszál.
Úgy látom ami közös pont eddig, hogy azután dőlt be mindkét alkalommal a rendszer, miután feltettem az ESET 8.0-t. Addig simán felmentek a driverek restartok, stb...nincs gond. Amint feltettem a második után bumm. Persze ez csak sejtés. Ma délután tovább próbálkozom...
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #71801 üzenetére
Van játék minden évben. Ott lehet nyerni.
(#71800) Francia91 : Egy próbát megér nekem, mert a céges gépen már 8.1 van. Akkor váltok minden gépen ha lehet egységesen... Amúgy is többnyire kézzel szoktam telepíteni minden driver-t.
-
MrSealRD
veterán
Volt róla szó többször, hogy a T500-ra szívás a Windows 8.1. Ennek függvényében botor kérdésnek tűnhet, de mi a helyzet a T61-el. lassan 5 éves lesz a rendszer és már nagyon megérett az újratelepítés... Nagyon nem akarok elszöszölni vele.
Van aki használja 8.1-el vagy van olyan hardver ami nem valószínű, hogy működni fog? Nvidia-s a motyó... FP nincs. Más nem jut eszembe... Ötletek? -
MrSealRD
veterán
Tudom, hogy nagyon OFF, de lapa fórumtársról tud valaki valamit? Úgy eltűnt mint szürke szamár a ködben.
-
MrSealRD
veterán
válasz
kraftxld #71712 üzenetére
Ja nem lenne rossz, csak jelenleg többnyire elrontják a körülmények ezeket a gépeket. Bár emlegettek több ígéretes hűtési megoldást, még most is ott tartunk, hogy ventilátor... Kis helyen, meg sok jó hő nem fér el. A throttling meg senkinek sem jó. A többi elcseszésről meg ne is beszéljünk amit művelnek.
Még tart a barátkozási időszakom a T530-al. Hát kb egybevág azzal amit már írtak itt mások is. A gépelési élmény alapvetően nagyon jó. Na de a kiosztás...
Tanulni kell és a korábbihoz képest némely művelet lassabb lesz továbbra is...mert távolságra került ami korábban nem volt... Az újabb szériáknál meg még tovább mentek.
-
MrSealRD
veterán
Áh, srácok...Ezt nézzétek meg: VIDEO
Lenovonál mit szívnak?! Ez az irány?!
-
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
Akadt egy kis problémám. T530 egy Samsung EVO 840-el. meg +4GB RAM-al.
Ilyet játszik minden...sokadik indításnál: Dropbox video
Ez mitől lehet?
Szerk:
Még annyi megfigyelésem van, hogy az elején a Thinkpad logo alatt normális indítás esetén kiírja, hogy :
to interrupt normal setup press Enter...bla...bla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest