- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter M
tag
válasz
rgeorge #24869 üzenetére
Direkt megnéztem neked Biosban:
Tehát Discretere van beállítva mert win induláskor amikor vált az intel és az nvidia között akkor eldobja a kalibrált színprofilt, és SU is meghülyül (New OpenGL device detected) úgy hogy ez csak részben igaz, ha ezek nem érintenek akkor ok.
-
Peter M
tag
válasz
rgeorge #24869 üzenetére
Rászoktam laptopvideo2go-s driverekre így nem vagyok hozzákötve a Lenovo-s áprilisi driverhez. Azóta Optimus mondhatjuk, hogy ok már a 3dsMax,SU sem jelent gondot neki.
Viszont érdekes külső VGA eszköznél néha nem optimális a működése de ez valószínű Optimus hülyeség mert a más Optimusos gépnél is ua így "behülyül". Nem tudod Cloneozni, kiterjeszteni OK de Clone-t eldobja vagy csak Extended megy.
W520
-
Peter M
tag
válasz
rgeorge #24865 üzenetére
W520: Alaplaphiba volt, azóta 85 fok fölé még FurMark és Intel Throtlingal se ment, most meg 45-49 fok attól függ, hogyan állítgatja magát az i7.
(érdekes mert Lenovo Forumban volt néhány bejegyzés Lengyelektől elkezdve Amerikaikig és a vége mind alaplapcsere volt, bízom benne csak egy adott szériát érintett, én kaptam vele új hűtőt is)
-
Peter M
tag
válasz
rgeorge #24738 üzenetére
Aham USA.
Hát szerintem erre egyedül az mSata ebben a pillanatban a megoldás.
Érdemes lenne elgondolkodnod a Dell M4600 FirePro karival vagy a HP 8560w Dreamcolorral, én ezeken agyaltam de semelyik sem volt elérhető amikor én vettem a W520-at.
Tényleg nem tudja valaki, hogy a color sensoros W520 és a síma csak a műanyagba integrált színkalibrátorban különbözik, tehát utólag is beszereltető vagy más is van pl az alaplapon. (amit kétlek)
-
Peter M
tag
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
rgeorge #24641 üzenetére
A csatlakozót nem lehet átszerelni, mert rá van forrasztva a panelra, a felső a thinkpad-catlakozó, az alsó pedig a szabványos notebook-ATA optikai meghajtó csatlakozója.
Vagy rosszat rendeltél, vagy az eladó küldött rosszat.
(gondolom azért mondja, hogy szereld át, mert pl régebbi Dell/HP gépeknél valóban át lehet rakni a Dell/HP-féle csatlakozót, akármelyik szabványos noti DVD-meghajtóra. (Az már más kérdés, hogy működik-e, mert itt nincs master/slave jumperelési lehetőség...) -
Gondwana
addikt
válasz
rgeorge #23519 üzenetére
Annyi volt csak, hogy a kb. 2005-2006 előtt piacra dobott IDE HDD-k jelentős része nem kellően jól kezelte az iddle-immediate utasításokat (állítólag van többféle is), azaz amikor a fejet úgy kell parkolnia, hogy a cache tartalmát nem törli. Néhány HDD-hez létezett külön IBM firmware, ami ezt külön implementálta, de utána gyakorlatilag minden gyártó beletette ennek a saját megvalósítását (tehát nem G-szenzor az IDE HDD-ben, hanem a képesség, hogy tudjon mit kezdeni egy olyan utasítással - ami egyébként az ATA szabvány része, hogy "most kapaszkodj, de ne felejtsd el, hol tartottál")
Szerk.: tototos, igen, mindegyik SATA HDD-vel menni fog.
-
Tim82
félisten
válasz
rgeorge #23517 üzenetére
Arról volt szó, hogy non-approved (tehát nem IBM által gyárilag a notiba szerelt) vinyókkal megy-e.
(O)-(C)-(B) kolléga egyébként meg kicsit félreértett, a szeptemberi hozzászólásomban jeleztem, hogy amint lehet, feltöltenék fotót az igazam bizonyítására. Ez nem vita, csak alá akartam támasztani a korábban általam a topikban mondottakat, ha már nyilvánvalóan tévedek.
R50i? R50e lesz az.
-
kerlas
tag
válasz
rgeorge #23184 üzenetére
Azért ennyire nem kell beparázni, az NVS140-es T61-ek is bírják a strapát rendesen, én órákon át nyúztam World of Tanks-al, ami köztudottan nem egy optimalizált játék, ezért pörgette rendesen a kártyát, de soha semmi bajom nem volt vele, azonkívül, hogy nem egy sebességbajnok.
-
azbest
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest