- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
Én lecseréltem a gyári tápot egy utángyártottra pont ezért. Ez nem cicereg.
-
xcds
őstag
Nekem többet használt, amikor töltő nélkül a bios-ban felejtettem a gépet és kikapcsolásig merült. Utána kikapcsolva töltöttem 100%-ig és csökkent az elhasználódás.
-
xcds
őstag
Ha meglátják, hogy elejtetted, már nem is lesz rá garancia..
Valószínű, hogy neked is, mint a a thinkpad-ekben általában a töltőcsati kábellel van az alaplapra kötve, uh, ha ki is törik a helyéről, kontakt ugyanúgy van. ha szerencséd van, csak egy másik töltőcsati kell, ha nem, akkor kitört a helyéről.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #60660 üzenetére
Majd kipróbáljuk.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #60655 üzenetére
Erre gondoltam. Van ilyen is bőven, nem is drága.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #60649 üzenetére
Melyik fajta? A fekete tengelyű vagy a fényes? A fekete, amilyen a gyári is volt nekem, az nem bírja sokáig. A másik se biztos, csak olyannal még nem találkoztam.
-
xcds
őstag
Azt senki nem mondja, hogy LG panelest kell venni?
-
xcds
őstag
Nekem aktív az AP és jelzi is, hogy pause van, ha mozgatom a gépet, de az ultrabay-ben lévő fujitsu vinyó rá se b..ik.
Szóval, cáfolom magam.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #60348 üzenetére
Minden 50 lecsukás után?
Ha rajta van a kijelző, nem érezni még a hoétjátékot, de hát na.. Leírtam már, hogy kell feszíteni rajta. de most az új zsanéron nem fogok tréningezni. Majd, ha 1 centis holtjátéka lesz.
-
xcds
őstag
Múltkor tettem vadi új zsanérokat a T500-ba. Felnyitottam azóta vagy 50-szer. Ma le vettem más miatt a kijelzőt és a kisebbik zsanérnak már van holtjátéka...
-
-
xcds
őstag
válasz
Sanyi.mTs #60118 üzenetére
Én akkor találkoztam vele, amikor zenét hallgattam vagy yt-oztam (volna), de akadt a hang. És ez a hálózati adapterek miatt van. De hogy mitől, az rejtély számomra is. Nekem akkor volt tökéletes, ha a vezetékes netet és a wifit is letiltottam, de csak a vezetékest letiltva is megszűnt a hang akadozása.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #60116 üzenetére
Express card (pofozós szmájli
).
-
xcds
őstag
Már írtam régebben, hogy ha kiveszem a caddy-t, nem indul el a gép. Most az van, hogy ha el akarom távolítani, nem engedi, mert használatban van. Csak adatok vannak rajta meg torrent. Utorrentet kikapcsoltam, de nem engedi így sem. Hogy a rákba tudnám kideríteni, miért van ez?
Erőforrás-figyelőben semmi mozgás azon a vinyón.
-
xcds
őstag
válasz
p.smith113 #59937 üzenetére
Hacsak nem egyszerre döglött meg a töltőd és az akksid, kezdhetsz vadászni bele egy alaplapot.
-
xcds
őstag
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #59842 üzenetére
Na várjunk, a fejparkolás és a leállás nem ugyanaz. Ha parkol, akkor nem kell várni rá másodperceket. A wd probléma az a parkolások nagy száma, bár ez nem probléma, csak vkik elkezdtek rágörcsölni. Nekem is 170ezerszer parkolt már még is megy.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #59811 üzenetére
Szokásos, vagy pm vagy win energiagazdálkodás.
-
xcds
őstag
-
xcds
őstag
A pöcöknek a görgetés a gyenge pontja. Nem is mindenhol működik. Nekem smooth-ra van állítva, lehet az az oka, de pl ha megnyitok egy feliratot jegyzettömbbel, akkor ott se megy, sőt a winben ált . Meg ha pl térképet nézek, akkor touchpaddal egyszerűen egy ujjal zoomolhattam oda-vissza, pöcökkel meg sehogy.
Kipróbáltam, standard módban nincsenek ilyen gondok, de akkor meg két ujj kell.
-
xcds
őstag
válasz
r3dsnake #59437 üzenetére
Nagyobb lenne a fogyasztás a frekivel arányosan. Minél alacsonyabb a freki és a feszültség, annál kisebb a fogyasztás. Csak ugye a freki csökkentése a kraft rovására is megy. Ha spórolni akarsz, akkor a legkisebb frekin használd, ami még elég teljesítményt ad, a fesz meg ugye a lehető legkisebb legyen.
-
xcds
őstag
válasz
Francia91 #59356 üzenetére
Úgy értettem az ugyanazon generáción belült, hogy pl 2db c2d esetén. Hol mondtam én olyat, hogy egy amd megy egy intel között az órajelet kell nézni,
(#59357) hito: Amelyik videónál mely a hardveres gyorsítás, azt persze, hogy gond nélkül viszi, mert oda nem kell cpu erő. Csak vannak olyanok, ahol nem megy, ott már nem tapsikolnál olyan vígan.
-
xcds
őstag
Jaa, én azért vettem komolyan, mert sztem kb egy szinten lehet egy 1,4-es c2d és ez a pentium.
Amúgy ugyanazon a generáción belül jó összehasonlítás az órajel sztem, meg még a cache-t kell nézni, azt kész.
(#59353) cadeyrn: Hát én sajnos nem repkedek sehova, de ha mennék, akkor főleg kiseb vmit vinnék az x200-nál is.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #59328 üzenetére
Tanulság: sokat eszel.
-
xcds
őstag
Az a kis waio, amit hito mutogatott múltkor. Na, arra már én is azt mondom, hogy tökéletes mobil cucc (lenne világítós magyar billel). Egy olyanra becserélném az x200-at.
-
-
xcds
őstag
Én most, hogy van egy x200-am rájöttem, hogy nekem ez nem mobileszköz. Ugyanúgy táska kell hozzá, mint a t500-hoz. Ha már táskában kell cipelni, mindegy, hogy másfél kiló vagy 2,5. Meg azért ez se olyan kicsi, hogy bárhol, bármikor előkapom. Használom második gépnek vagy eladom a t500-at és marad ez. Egy tablet sokkal jobb lenne hurcolni, de abból meg egy normális 3-szor ennyibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged