-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Arlekim #59378 üzenetére
Disable wake timerso on battery hogy áll?
A másik opció, amihez már volt szerencsém, hogy pörgőkontaktos (vagy valami hasonló) lett egy T60-as billenytűzete, azaz minden shutdown után újraindult, billenytűzetcsere után meg nem.Szerk.: Wake On LAN azt várja, hogy valamilyen formában megkapja a saját MAC címét, mivel kikapcsolt gép nem nagyon szokott DHCP-től IP-t kapni, ezért broadcast csomagban várja. Ha így random előfordul, hogy tényleg WOL ébreszti fel, ott valami nagyon durva backdoornak vagy legalábbis bugnak kell lennie...
-
Gondwana
addikt
válasz
octavio #59362 üzenetére
Én meg vettem egy új, bontatlan 7.5mm-es 250GB-os Hitachit, kibontottam, ultrabaybe beraktam, ráküldtem egy read-write benchmarkot (palimpsest), szépen ki is dobott egy meggyőző eredményt, dd-vel elkezdtem rá átklónozni egy 256GB-os SSD-t, mire 16GB-nál dobott egy I/O errort, onnantól kezdve ugyanezt a boot hibaüzenetet dobálja az összes gépemben, hang alapján felpörög és ennyi.
-
Gondwana
addikt
válasz
Colonel993 #59302 üzenetére
Másnak lehet, hogy hülyeség, de én minden gépen ilyenre programozom a CapsLockot is: ha betolok egy UltraNav Traveller Keyboardot, akkor engedi felpakolni a keyboard customizer utilt, itt ha átrakom, hogy a CapsLock csak hosszú lenyomásra reagáljon, utána már úgy is marad, minden más billenytűzeten is.
-
Gondwana
addikt
válasz
Blue Eagle #59297 üzenetére
Van az a hard-off 7-8sec is! Báris X201-en...
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #59239 üzenetére
Esetleg egy numpad nélküli, azaz a rövidebb változat, de lokalizció nélkül, Szabadkáról, olcsón? Ezt úgy értsd, hogy csak a kék feliratok vannak rászitázva, a fehérek semmi. (Részletek PM)
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #59101 üzenetére
Velem utoljàra kìndòzàpdét csinàlt ilyent melò közepén.
-
Gondwana
addikt
válasz
kecsawi #59021 üzenetére
Ha 90W-os a tàpod, hasznàlhatod ìgy is, ha 65W-os, a gép akku nélkül lekorlàtozza a procit, nem engedi maximumig kihajtani, főleg diszkrét vga-val.
Szerk.: az tovàbbra sincs meg, milyen mérhető eltérés van kikapcsolva töltéskor. 80% felett persze vàlt a CC/CV mòd, de 80% alatt meg mindegy az akkunak, hogy maximàlis töltőàramot kap, vagy a gép terhelésének függvényében picit kisebbet.
-
Gondwana
addikt
válasz
Colonel993 #59012 üzenetére
7.) Hideg: háromnapos hokitorna végigfotózása szépet harapott az akkum maximális feltölthetőségébe.
-
Gondwana
addikt
válasz
Falcon C. #59006 üzenetére
Sértődés ne essék, de csupa kettesre lerakott vizsgákkal is lehet mérnöki diplomát szerezni. Ha valaki valamit nem ért, az attól még működhet. Ha ez az akkuhasználat tényleg ennyire egylábonállósan balettozós lenne, vállalati környezetbe az életben be nem engedték volna, NASA-féle ThinkPad-alkalmazásokat meg ne is említsem...
(egyszerűen annyi, hogy a Li-ion akkuk gyártásánál a Li-elektróda felületének maximalizálására törekszenek, gyakorlatilag habosítják, ami ráadásul használat közben korrodálódik. Ha innen darabka leválik és rossz helyre úszik, úgy csinálhat cellazárlatot, hogy semmit se tehetsz ellene) -
Gondwana
addikt
válasz
Pszihonaranc #58833 üzenetére
(A fényerőnek semmi köze hozzá, ezek már nem CRT monitorok
)
-
Gondwana
addikt
Meglepíííí Qualcomm Gobi2000 kártyában nincs firmware csak egy pirinyó bootloader. A driver tölti bele a FW-t, amiben ügyeskezű mókolók azt helyeznek el, amit akarnak. A HP un2420 ugyanez a kártya, csak az USB VID:PID az eltérő, amire viszont nem találtam módszert a változtatására. (Ezért használtam olyan drivert a YumeDtől vett un2420-hez, amit HP és Lenovo driverből gyúrtak össze, illetve Access Connectionsban áthexeditáltam két dll-t ennek a kártyának a VID:PID-jére.)
-
Gondwana
addikt
válasz
Borote #58551 üzenetére
Kb. ezt írtam, hogy virtuális gépet hozol létre, amit valamilyen OS alól beröffintesz. Ez a leírás nem linux alól futtatja, hanem a (feltételezem, hogy céges gépről van szó) rendszergarázda által lekorlátozott Win alól.
Szerk.: 7mm drive akkor mozogna, ha nem csavaroznád rá a fémkeretet, aminek az oldalára ráteszed a két gumicsíkot, ami a helyén tartja.
-
Gondwana
addikt
X201 alternatìv boot: PCIe eszközt a BIOS nem tud bootoltatni (ràadàsul whitelist-mentesìtés nélkül működtetni sem), ezért maradt a SATA és az USB. X-ekben az SDHC olvasò USB-re van dròtozva, tehàt bootolhatò, de Windows nem települ Removable flages eszközre. Egyetlen ötletem, hogy SD-ről linux, alòla meg virtuàlis gép, aminek az imageje a HDD/SSD-n lakik. XP-hez volt mòkolt atadrv.sys az IBM MicroDrive időkben, de amikor én kerestem, màr nem volt fellelhető. Még, hogy az internet nem felejt...
Szerk.: valaki keresett T500 icc profilt, màr hàrom különböző van fent, 2x Samsunghoz
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #58521 üzenetére
... meg nem is annyival nagyobb, mint a 12"-ak, de ferde előlapos ODD, tehát T400
Szerk.: a második nem lehet X201, nem vastagabb a CPU-hűtőnél (35W TDP)
-
Gondwana
addikt
válasz
bajuszati #58224 üzenetére
Ha valamivel megvilágítod ilyenkor és mégis ott a kép, akkor a háttérvilágítás körül keresendő a gond. Tudtommal olyan inverter-meghibásodás nincs, hogy egy kicsit működik, egy kicsit meg nem, tehát a fénycső lesz a probléma forrása a kijelző aljában, ezt kell cserélni.
Ha kábeltörés, akkor ott megjelenhet visszajelzőlednemvilágítástól kezdve néhány más érdekesség is, amúgy X200/X201 ThinkLight-szalagkábel-elnyíródáson kívül ilyen hibáról még nem hallottam. (T400s-eknél a szalagkábel okozója és nem elszenvedője a hibának) -
Gondwana
addikt
2wsx@WSX - hadd élvezzem, hogy működik, amíg ki nem kapok a zasszonytól, hogy rossz billenytűzetet tettem az X200-zába...
-
Gondwana
addikt
(ötletelés: lehetséges, hogy valamelyik USB portod zàrlatos és az melegìti? Konkrétan ExpressCard, mini PCIe, meg hasonlò helyeken, ràadàsul ezt DeviceManagerből sem tudod debuggolni, mert ott csak azt làtod, hogy egy eszköz milyen power-classra jelentkezik be, nem a tényleges fogyasztàsàt tudtommal)
-
Gondwana
addikt
Nálam extended desktopként megy, ráadául álltva van a dell.
Ninc valakinek egy fölölege X200/X201 billentyűzete, amit eetleg Szegedre még el i küldene? (Elég xar úgy fórumozni, hogy index.hu kezdőlapról kell kopiznom a kritiku 2wsx karaktereket, mint valami terrorita...) Mot léptem fotózni, de este PM, ha akadna valkinél - és thanX.
-
Gondwana
addikt
U2410-hez neked nem csomagoltak DP kábelt? Csak mert nálam szépen teszi a dolgát X201-re kötve (nem olvastam elég részletesen a hibaleírásodat, csak, hogy nálad többnyire nem megy)
Más: Ma reggeli fejlemény, szabadságra ment az X201-em billentyűzete, 2, w, s, x, Alt, meg a 9-es alatt még egy oszlop nem üzemel, de most még hibakeresni sincs kapacitásom, legalább Remote Desktoppal használható így is...
-
Gondwana
addikt
A prociba integrált grafikus magban keresendő a különbség, ott dől el alapvetően, hogy az NV által hajtott két kijelzőn kívül mire marad még kraft (quad i7 W510-ben pl. semmire, mert ugye, ott nincs is grafikus mag, de ha i5-re lenne cserélve, máris működhetne, de akkor meg a 4 RAM slotból kettő nem élne)
-
Gondwana
addikt
Igaz, négymagos i7-tel 32GB a W510 teteje, de ott meg nincs integrált VGA, esélytelen megoldani 3 monitor egyidejű használatát. Tudom, hogy most erről még nem volt szó, csak én xoptam ilyennel, 2x Dell U2412 + a W510 saját kijelzőjének kellett volna egyszerre működni. Feladtuk...
-
Gondwana
addikt
válasz
scarbantia #57583 üzenetére
16GB RAM csak i7/W510-nél esélyes, ott is csak 4x4GB formában, T510 sem tudott még mit kezdeni a 8GB modulokkal.
-
Gondwana
addikt
válasz
Tamás9x #57577 üzenetére
Mire használod, hogy erősebb proci kell? Vagy a dokk DP++ portján kimenő hang miatt váltasz? (Akkuidőben visszalépés X200 után, még jól belőve is, nekem LR miatt kellett a kraft, meg ami modding eddig eszembe jutott, mindet megkapta ez a gép, kezdve a wacommal rajzolható AFFS kijelzőtől, de nem biztos, hogy mindenkinek indokolt a váltás X200->X201 irányon)
-
Gondwana
addikt
A szalagkábel csatlakozó nem egyforma hosszú X200 vs. X201-nél, de nem lepne meg, ha drótozható lenne, még nem elemeztem, hogy melyik buszon ül, de lsusb nem látja, tehát LPC-nek kell lennie, csak azt meg nem olyan triviális drótozni, mint USB-t egy miniPCIe slotból (ami még akár foglalt is lehet egyébként PCIe eszközzel, csak a D+/D- ne legyen letiltva)
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #57139 üzenetére
Ha láttad volna, hogy milyen B-kategóriás horrorokat idéző trutyi van a nvidia chip alatt, nem lennél ennyire magabiztos a javíthatóságát illetően... (Ráadásul az eredeti, gyakoribb hiba a chipen belüli homokdarabra rögzített kivezetések eleresztése az nvidia önvallomása szerint, amit reflow/reball nem is gyógyít)
-
Gondwana
addikt
válasz
metal01 #56881 üzenetére
X200-ban egy magnéziumöntvény van a panel mögött, pikkelyes-szerű felületkialakítással, ami elvileg merevítést ad neki. Külön mászóka éppen nincs, de ez a hátlap is nehezen törhető - cserébe, ha sikerül valamivel meggyújtani, nagyon látványosan ég és nem lehet eloltani. (Felmerült pár napja kérdésként, igaz, újabb gépnél, hogy miért van két részből a kijelző teteje - főleg az antennák miatt, amik ezen a műanyag sávon könnyebben átvilágítanak, mint egy fémtömbön vagy egy amúgy jó vezető szénszál-hálón)
-
Gondwana
addikt
X201s vs. X201 az kb. az i7 (de kétmagos) vs i5 és 1280x800 vs. 1440x900-as kijelző (amiben nincs 3 wifiantennás változat, tehát i6300-zal nincs értelme, webkamerának sincs benne előlátva hely és nem magnézium-öntvény a kijelzőburkolat, hanem LEGO-plasztka, még ha nem is ABS-nek, hanem CFRP-nek hívják)
-
Gondwana
addikt
válasz
buvartacsko #56055 üzenetére
Az retusáljon sürgős melót trackpaden, akinek két anyja van! Trackpointtal ez legalább megoldható...
-
Gondwana
addikt
Ha ez ennyire egyszerűen menne, hogy csak úgy latcheket lehetne forrasztgatni az alaplapokra... Nekem az is elég lenne, ha az X201-em SATA1 vagy SATA2 portjának a T+/T- R+/R- potenciáljait kihúznám valahova forraszthatóra, de a chip alatt vannak GND-re forrasztva, nem, hogy még latchet is tenni ide, ráadásul valamilyen auto-sensing vezérléssel, ami felismeri, hogy PCIe vagy SATA eszközt kapott épp...
-
-
Gondwana
addikt
X300-nál elsődlegesen mechanikai korlát van (1.8" vs 2.5"), X201-nél meg tudtommal csak az én gépemmel van egyedi probléma (SATA 5V tápja gyenge, X25M-mel bootkor kékhalálozgatott, 256GB 470-es (pm810 mert HP oem) Samuval meg munka közben fagyogatott merevre, ezért adapterezett X18-cal használom, ami persze 3.3V-os, így tünetmentes.)
-
Gondwana
addikt
Zasszonypajtásom X200-ában is fütyült az inverter. Amikor beleraktam az X201-embe (amikor az én inverterem kifújt), nem fütyült. Amikor másikat tettem az övébe, az is fütyült. Most nem fütyül, beletoltam az X201 eredeti LED-es kijelzőjét.
Többek között ez is egy oka annak, hogy keresem, fizikailag hol is az alaplapon a háttérpilács tápáramköre, mert az X201-é is tuningra szorulna. -
Gondwana
addikt
Az tényleg nem tűnt fel még màsnak, vagy csak a velem szembejövő TP hűtőventik voltak mind görgőscsapàgyasak? Igaz, hogy a tengely csùszik/elforog benne, de itt szerintem a zsìr inkàbb kotyogàsmentesìt (az utòlagos beletaknyolàs - a vegyszeres mosàs viszont a maradék kenést is kimossa ahonnan nem kellene).
-
Gondwana
addikt
válasz
azbest #55551 üzenetére
RAID tömbből kivett hdd-ken is ìgy viselkedik az os-telepìtès, én is pont a dd-vel valò kinullàzàst akartam javasolni, meg ha a végére ìrsz egy count=100-at, magàtòl le is àll.
OOOO: a recovery helyett indulò Win7-nél az F11 utàn kell egy F8 is, a Win7 listàjàban benne kellene lennie a Recovery bootnak.
-
Gondwana
addikt
válasz
BalazsKKa67j #55494 üzenetére
Mire akarod használni az SL9400-at? Nekem X200 Tabletben volt hozzá „szerencsém”, Lightroomra 10MPix-ig határeset, de még épp használható, nagyobb felbontásnál, netalán nem-Bayerszűrős gépnél a mezei lapozás is fél perc fölé emelkedhet.
-
Gondwana
addikt
Nem teljesen idevágó, de már tökkivanás van, szóval hogyan lehet egy retves X230-on idézőjelet kinyitni meg becsukni? X201-en (Windóz) Fn vagy Shift+ScrLk ( = NumLock), majd Alt+0132 és Alt+0148 és NumLock ki. Szerencsére ez a zabigyerek megy reggel vissza a gazdájához!
-
Gondwana
addikt
X201: nálam is a kijelző tetejénél kontaktos a ThinkLight kábelje, nyomkodásra fel-felvillan. Elvileg itt az új kábel hozzá, de addig nem akarok nekifutni, amíg nincs meg, hogy az alaplapon hol a kijelző-háttérvilágítás betáp-áramköre, mert fényerő-gondjaim is vannak, amik gyanúsan nem cső-öregedés miattiak és inverter-cserélgetésre se változik semmi.
-
Gondwana
addikt
Mennyiért adod el?
Azt már tudjuk, hogy többször is le tudod írni, hogy milen xar, Ford Perfectnek is feltűnt, hogy az emberek mindig ismételgetik a triviális dolgokat, de néhány részletet nem sikerült megtudnunk, pl. linux alól lm-sensors minden hőmérsékletet kiírna, tehát azt az egyet is, ami miatt teker a ventid állandóan.
-
Gondwana
addikt
válasz
Shatterstar #54721 üzenetére
BIOSban végül van tìpuskòd, vagy nincs? Ha nincs, akkor alaplapmòkolàs utàn valaki nem ìrta vissza. (van rà mòdszer, ùjabban néhàny szervìzben sem ismerik)
-
Gondwana
addikt
válasz
subidu #54709 üzenetére
Hasonlò helyzetben voltam, de a T60-bòl a 256-os SSD-t nem tehettem át az X201-be mert az 5V SATA tàp gyengélkedik (x18m meg 3.3V-ròl megy), ezért lett egy miniPCIe SDXC UHS1 olvasò bele, az X100s-ből pedig àtraktam a 32GB MLC SDkàrtyàt. (Előtte majdnem CoreStore-t vettem, de ùgyse bootol thinkpadben)
Neked lehet, hogy a legolcsòbb az i520-ast eladni és venni valami nagyobbat bele. -
Gondwana
addikt
-
Gondwana
addikt
válasz
scarbantia #54548 üzenetére
Nekem ugyan van kettő, de egyik a T60-ban, másik az X201-ben, szinte fixen. Amazonról rendeltettem, annyit fizettem postaköltésget, amennyibe a két kártya került. Ilyen. Létezik USB-re drótozott verzió is, SIIG gyártmányú/cimkéjű is, JMicron JMB368 a kontrollerje, ha ez még esetleg segít a keresésben.
-
Gondwana
addikt
válasz
scarbantia #54175 üzenetére
Wohooo! Közel 60db LED sorbakötve, az tesók között is minimum 180V DC, hogy ott fény legyen (nagyságrendileg 20-25mA lehet a teteje, kevésbé bátran piszkálnám puszta kézzel, mint a CCFL nagyfrekis 7-800V-ját, ez nagyobbat üt ugyanakkora teljesítménynél).
Az RGB-LED-ek házi kibalanszírozását gondolom, már el is felejtetted, már nem is akarsz vele foglalkozni... Viszont vannak HI-CRI ledek, amiket én vegyesen használnék 6-7000K-es ledekkel (ezek ugye max 75-80% CRI lehetnek) - és már a trimmelhető fehéregyensúly is meg van oldva.Apropó: itt elvileg OFF, meg kereskedelmi is, de ezért hirdetést nem adok fel: Optikai prizmát vennék! Többit PM.
-
Gondwana
addikt
Pointing Device:
5-button touchpad without FingerPrint ReaderHogy szakadna le alattuk a budideszka! Ezeknek a Yamato Laboratoriesnél penészes füvet szívtak, hogy már a trackpoint kivezetését is bejelentették? (Első lépés: eddig büszkén hirdettük, most hallgatunk róla. Második lépés: High-endnek nevezhető (rendszerint s végű) modelleknél megszűntetjük, egy generációval később meg az összes többinél is)
Még magyarázomabizonyítványom oldaluk is lett!
(Na, mentem inkább aludni, mert jön föl a nap, pedig azt nem is ittam!)
-
Gondwana
addikt
Kell egy majdanj X240 amit a kajàsdoboz vagy a vàltàs ruha alà rejtek a tàskàba, meg egy X200(s?), amiről tolom neki a terminàlt meg a remote desktopot ad-hoc hálòzaton, màris minden generàciò előnyeit élvezhetem!
-
Gondwana
addikt
válasz
cadeyrn #53995 üzenetére
Csak háttértár lesz, de annyira nem féltem, MLC, szerencsére nem TLC, passzív wear-levelinggel, ami már régen is tűrhetően működött Transcendéknél. Az intel SSD marad napi bajuszcibálásra, elvileg használhattam volna a beépített kártyaolvasót is a feladatra, de gyakran használom rendeltetésszerűen, kártyaolvasásra.
-
Gondwana
addikt
Majdnem rendeltem CoreStore-t az X201-be, de szerencsére más lett helyette (ráadásul magyar webshopból, ebayes áron). Picit időtállóbb, jelenleg egy ilyen kártyával R/W 73/30MByte/s a vége, ha meg kinövöm, hát beteszek egy 128GB-os SDXC-t a helyére...
(Szerk.: Az Intel X18M-160 az maradt, a SATA 5V-os terhelhetetlensége az továbbra is fennáll a gépemnél)
-
Gondwana
addikt
válasz
Mulderpapa #53910 üzenetére
Én egy ilyen önbekapcsolòs T60-nal talàlkoztam eddig, 2-3 éve ìgy hasznàlják.
Szerk.: nbwn.de +1 helyett +4 (x201, w510, x220, x230)
-
Gondwana
addikt
Ha már családi listák... (Shadowfax gyűjteményétől azért még messze vagyunk)
Ezt most egy X201-ről írom, de van még egy UXGA T60-am, asszonypajtás X200-ra panaszkodik, hogy a 14" T60 után még mindig nem tudja(legyünk pontosak: akarja)megszokni a 12"-t, pedig ez akkuról már nem csak 4-5 órát döcög, fiam X32-ről jútyúbozik, meg az van ahifirezenegépre kötve, egyik hugom T43-on nyomul, másik X31-en (és nem lehet őket fejlesztésre rábeszélni, azt mondják, nekik linuxszal mindenre elég), anyám kapott egy T60-at, amit olyan állapotban vettem, mint Drezda, miután leülepedett a por, de toltam bele CPU-t, RAM-ot, HDD-t, ODD-t, tápot hozzá, már csak apám lóg ki a sorból, valami zsny-HP-t kapott a cégben. -
Gondwana
addikt
válasz
soldi3r #53746 üzenetére
X201: SATA0 van a HDD-helyre bedrótozva, a SATA1 meg megy a dokkoló-portra, ide tudsz forrasztani jelvezetékeket, a 3.3V-ot meg kreatívan több helyről is begyűjtheted. (Ha 2.5" cuccot faragsz bele, a HDD 5V-ját érdemes hozzá megcsapolni). Ilyenkor természetesen a dokkoló UltraBay lyuka használhatatlanná/értelmetlenné válik. (Kerestem, hogy esetleg lóg-e valahol a SATA2/SATA3 RX+/RX-/TX+/TX- potenciál, de az elvi sémán GND-re vannak lekötve, PCB/alkatrészbeültetési rajz meg nem kering hozzá a neten, ami alapján hátha mégis meglennének.)
-
Gondwana
addikt
válasz
skiny83 #53644 üzenetére
Háttérvilágítás, ThinkLight, webcam, egyéb van, LED-panelen minden visszajelző led működik, csak kép nincs? Egyértelműen kijelző marad. Ha a felsoroltakból mással is van gond, akkor viszont már lehet szalagkábel is. Olyanokat most ugye, ne írjak, hogy pl. Powerstrip látja-e a kijelzőpanel EDID-jét attól függetlenül, hogy képet nem látsz? (T400s-eknél volt típushiba, hogy a kijelzőt nyírta ki a szalagkábel a ki-becsukástól rossz helyen masszírozta a panel átvezetéseit, amiktől bal 1/3 körül becsíkozódott a kijelző, ott panelcsere + alápárnázás volt a gyógymód.)
-
Gondwana
addikt
válasz
Dio111 #53416 üzenetére
... Papír alapú térkép...
(Nem nevesítenék programot, ahol manuálisan kiválasztva a soros portot nekem se működött, de autodetect megtalálta, úgy meg működött, ráadásul más portszámon, mint amit eszközkezelőben mutatott) -
Gondwana
addikt
Nincs véletlenül valakinek fölösleges MR04 adaptere?
(tudom, hogy elbaylódhatnék vele, de nem innen, Szerbiából, ezért inkább először rákérdezek, hátha valaki megunta a sajátját. µSD változat nem megfelelő)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest