-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Gondwana #53567 üzenetére
Neeem, hát az egyik lap az úgy tűnik marad szervernek, házat építek hozzá ha lesz időm
Azon meg megy majd kis p2p, albitárs rendszergazda, szóval ez neki remek lesz játéknak is, meg én is ellesek pár dolgot a hálózatokról
Nem-nem. Én az akksi lötyögésre mondtam. Ahogy elemzem a kis retesz, ami rugós, egyik gépen így másikon úgy tartja az akksit. De a belső rész ahová felülnek az mindegyiknek ugyanakkora, zérus tűréssel. Ez van, már érdemes volt venni egy rakattal ebből
A régi cellazáras akksinak tűnő dolgot viszi mind3 új lap, az új 9 cellás is megy tökin. Teszteltem őket, pico bello mindegyik, gyönyörű házakkal, nulla karc vagy kopás, ventik is szépek, csendesek, és megvan minden amit írt a srác, jó vétel volt. Szóval a gép az összeáll lassan. Thinklight is meglesz ha lesz kis időm, meg nem remek a kezem az idegtől
És aztán összerakom és egy ideig kuss.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest