- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #26862 üzenetére
jogos, az x201-es szériát néztem a thinkwikin
-
soldi3r
veterán
válasz
buvartacsko #26712 üzenetére
hú, ez télleg rettenetes
mit jelent az x szériánál a Intel HD Graphics? ez az x4500 kategória? létezhet belőle 2011-es gyártású?
-
soldi3r
veterán
válasz
szektamokus #26682 üzenetére
én ebay-en lőttem komplett hűtőt, olyan mint a tied, ez a füles verzió nem nagyon van külön, csak a csavaros
-
soldi3r
veterán
sejtettem, hogy a bootolás nem megoldott, de hát arra ott van a hdd, csak nem szívesen mondanék le az ssd előnyeiről
jelenleg még nem nagyon látom át én sem a slothelyzetetkissé zavaros, hogy a thinkwiki-n ez alatt mit értenek:
MiniPCI Express slot 2 with one of the following:
None (empty, not upgradable)
None (empty, WWAN upgradable)
Qualcomm Gobi 2000 WWAN with GPSnot upgradable? tehát nem is használható?
-
soldi3r
veterán
egy(-két) gyors kérdés: X201-nél megoldható a corestore? vagy ahhoz ki kell szedni a wifit? van már ebből valami értelmes gyártmány? vagy a super talent bevállalható?
-
soldi3r
veterán
nem bont valaki x60s-t? érdekelne kijelző első-hátsó burkolat
-
soldi3r
veterán
válasz
Shadowfax #25021 üzenetére
kössz! igazából bezel, cover stb szavakkal rakosgatják fel őket az ebay-re is, de ott sem lehet kiigazodni a pontos kifejezésekkel
tuti, mert kiszedtem a keretet és ez volt rajta, csak az lcd-t nem akartam bolygatni
ez a doksi 2 félét hoz a típusomra, ezért nem tudtam dönteni, 1V9718-at és 41V9719-et -
soldi3r
veterán
nah, megjött az x61s palmrest az x60s-emhez, kicseréltem, a különbség, hogy a pcmcia kártyának van borítása, máshol van az ujjlenyomatolvasó, az infrára rálóg a borítás és van felette szellőző nyílás
kiszedtem a bt-ot is, sokkal hűvösebb lett a palmrest alja, megérte -
soldi3r
veterán
az X60 és az X60s (X61, X61s) palmrestjei mennyire lehetnek kompatibilisek? nekem egy 39T7479 van a gépben és lenne egy zsírúj 42W3769
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #23581 üzenetére
najó, akkor még fél év garis, az nálam már majdnem lejárt
-
soldi3r
veterán
létezhet olyan x220 ami nem garanciás?
-
soldi3r
veterán
sikeresen kideríytettem, hogy X6x szériához 2 féle venti volt, egy csavaros és egy hajlítgatós verzió, természetesen rosszat rendeltem
-
soldi3r
veterán
az x60s mi alapján dönti el, hogy le van csukva a képernyő és le kell mennie alvóba?
ha kihúzom a tápot néha felébred -
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #22862 üzenetére
uff
tetszetős darab
csak az ára
még jó, hogy ennyi smile van -
soldi3r
veterán
válasz
Novics #22826 üzenetére
erre gondolsz?
(szerencsére?) az edge nem járt még a közelemben, részemről inkább egy használt garanciás T410 -
soldi3r
veterán
válasz
Chaser #22717 üzenetére
én csak a vision masteren és a samu c530-on próbálgattam a kábeleket, akkor álltam neki szanálni őket, sajnos sok szemét is van forgalomban
a kártyák közötti különbség nem volt annyira észrevehető (ha jólr émlik akkor x4500-at és nvs140-et nyúztam, bár csak az egyiken volt dvi+display port kimenet) -
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #22692 üzenetére
egyelőre még csak nézelődök, olyat keresek, amin 2 oprendszer tud futni, egy hhd-n és egy pedig ssd-n, így meg tudnék szabadulni az egyik géptől
sajnos a beszerzéshez semmi közöm, de majd figyelem a hirdetéseid(#22694) lapa, köszi, akkor a netet megoldom máshogy
(#22714) Chaser, többet számít a kábel minőség mint a vga-é
-
soldi3r
veterán
válasz
SpeedR #22678 üzenetére
én nem szeretem, hogy meg-meg akad a gép, lehet, rosszabb a hhd-nek mint ha mozog kicsit
(#22672) audi100td, köszi! most már tudom miért csipog az X60s
(#22661) O-C-B, köszi! nálam az X201 kiesett
szerinted azt meg tudom oldani, hogy a céges image menne a hdd-ről a privát meg ssd-ről? mindkettő w7 home, az egyik 32 a másik 64bit -
soldi3r
veterán
válasz
cassius.clay #22582 üzenetére
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #22568 üzenetére
jah, oké, már aszittem bootracer-es összesített eredmény
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #22554 üzenetére
ez a win betöltési ideje vagy a teljes boot idő?
(#22562) audi100td, én sem értem, hogy miért nem tesztelik a 470-est a többivel, szerintem a kingston és az intel között helyezkedne el, ha nem kell a +30gb, akkor jobb vétel a samsung
egyébként van róluk teszt -
soldi3r
veterán
válasz
audi100td #22536 üzenetére
hát, az adatokkal ne foglalkozz
se ssd life meg a hasonló saccoló programok nem adnak valódi értéket
ha a biosban be van állítva az ahci, és a chipset driver is frissnek mondható, akkor a trimnek működni kellÍ(ene)
atto és a crystaldisk info szerinte is ki van kapcsolva?
pár hét múlva ki tudod deríteni, hogy működik e a trimha a régi és az új mért sebesség egyezik, akkor jó
-
-
soldi3r
veterán
válasz
return.value #22502 üzenetére
nekem egy ideje egy wd3200bekt megyeget az egyik bayben, a másikban egy 5400-as samsung van, nagy különbséget így nem érzek a kettő között, de elsődlegesként érezhető volt (teszt szerint szekvenciális írásban/olvasásban másfélszer gyorsabb)
melegebbnek nem érzem, de az akkut hamarabb lenullázzaszerk, jah, a samsung típusa HM160HI
-
soldi3r
veterán
a heti 20 alkalom az bőven nem igénybevétel
(#22442) audi100td, nem tudom, hol lehetne ilyet venni, én is a T40 long hűtő beépítéséhez hoztam, ha hazaérek megnézem mennyi maradt még belőle
nem is tudom mihez való, talán azt hiszem power ledektől vezette el a meleget(#22446) audi100td, számomra is hihetetlen, de az X60s sem lötyög, elég laza már, nagyon lehajtva becsukódik, de lötyögni semminyit nem lötyög
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #22408 üzenetére
nekem szó nélkül cseréltek alaplapot a d620-ban a 3 év gari lejárta után erre hivatkozva
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #22403 üzenetére
ezt az autóiparban úgy mondják, "típushiba nincs, csak típusra jellemző sajátos meghibásodás"
(#22405) audi100td, a dell el is ismerte és adott plusz 1 év garit az érintett gépekre
-
soldi3r
veterán
válasz
buvartacsko #22352 üzenetére
köszi
akkor lehet bepróbálok egy 128-as samsungot a 96-os kingston helyett
-
soldi3r
veterán
válasz
buvartacsko #22350 üzenetére
nemtudom, hogy abban az időben volt e már ilyen
ssd miatt érdekel, ha támogatja a trimet, lehet nagyobbat/drágábbat veszek -
soldi3r
veterán
egy gyors kérdésem lenne, az X60s gyárilag támohatja az AHCI-t? (nincs kéznél, hogy megnézzem) ha nem, akkor ez megoldható lenne valahogy?
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #22339 üzenetére
bár mondjuk olyan géphez, amihez van 2nd hdd lehetőség, ott én inkább bay-t használnék + ssd-t, a cd/dvd -t évente kb 2x használom
x60-nál meg gondolom wifi vesztéssel jár, talán x200-tól felfelé lenne érdemes? -
soldi3r
veterán
válasz
audi100td #22329 üzenetére
olvasgattam ez után egy kicsit
igazából bootolni még valóban nem lehet róla, de a win7-et elvileg rá lehet telepíteni, annyi a buktatója, hogy a boothoz mindenképp kell a hdd, mert arra teszi szükséges infókat egy 100 megás rejtett particióra, de a rendszer elvileg már onnan futna -
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #22221 üzenetére
nem lehet, hogy hdd-vel csak nem hallottad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged