- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
melyik progi az ami nem gond, ha nem teszem fel, ami nem fontos egyeltalán?
első körben 44drivert töltöttem le majdnem 1GB volt
BIOS:
virtualizálást hagyjam kikapcsolva?
-
cellpeti
nagyúr
BIOSban futattam a RAM és a HDD ellenörzőt, semmit gondot nem talált.
HD Tune Pro se mutatott hibát. Most újra teszem a rendszert, mert a jobb klikkes menüre kell várnom majdnem fél percet. Illetve ha másolok, nem nyit meg semmit sem, se pdf, se böngészőt.
-
cellpeti
nagyúr
winyó gond lesz, haldoklik a WB Blue
a legrosszabkor
-
cellpeti
nagyúr
az mitől lehet, hogy egy PB TJ65 gép majdnem, hogy gyorsabb a T500nál.
T500nál mindenre várni kell...a 2 kártyás rendszer lehet a hibás?
BIOSban átállítottam, hogy csak az Intel-t használja. Akkor sűvített a rendszer, de hogy switchable-n nem igazán pörög a dolog
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
válasz
buvartacsko #41082 üzenetére
köszönöm. Eszembe se jutott. Barátnőm ült itt délután és most rákérdeztem. Azt mondta, ja valamit állítgatott
-
-
cellpeti
nagyúr
T500ra van még valami a ThinkVantage gombra? Mert driverek között nem leltem meg.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
CharlieDrop #41027 üzenetére
nem tudod pontosan hol és mi a neve? Quick Path?
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
volt a lenovo oldalán egy olyan dolog, hogy az IE felismerte, hogy milyen gépről vagyok. Ezt most hol tudom megtalálni?
Az SL500ast felismerte, de most nem találom, hogy hol is volt az oldalon belül
-
cellpeti
nagyúr
megjött a T500asom
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van itt olyan ember aki az alaplap számát vissza tudja varázsolni a BIOSba?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
mennyire bonyolult egy T500ban a billcsere?
-
cellpeti
nagyúr
elnézést...rosszul olvastam. Elnézést mégegyszer
-
cellpeti
nagyúr
"Heti pár alkalommal FHD videókat szerkezdgetne, kellene erős proci. T9400-tól felfelé gondolkodom. Az elég lehet?"
Nem vagyok nagy szaki, de mi a fenének FHD filmhez T9400 és annál nagyobb CPU?
Azt értem, hogy nem nagyon van kisebb procival(P8400/P8600), de minek T9400nél nagyobb. FHD filmet elvisz egy alap C2D cpu is.
-
cellpeti
nagyúr
azt jól látom, hogy az X1-en "Epölös" tápcsati van?
Illetve T500hoz vannak W8 driverek?
-
cellpeti
nagyúr
T500 megeszi a 1333Mhz-es ramokat is, ugye? Csak éppen 1066on futtatja őket?!
-
cellpeti
nagyúr
mekkora szívás egy olyan notival aminek nincs sorozatszáma? Állítólag szervízbe javították
-
cellpeti
nagyúr
T vagy R?
-
cellpeti
nagyúr
ennyire jó lenne ez az X200?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
Lenovo T400/T500asra vadászom HD3650-vel együtt
-
cellpeti
nagyúr
üdv
fehérváron nem tudtok olyanról aki javítana Thinkpadokat?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SG3rg0 #39757 üzenetére
De miért akarod belerakni? Nem játszik le a notid Full HD filmeket, vagy inkább az akksi miatt akarod belerakni?
"Eladó Videó gyorsító kártya
a kártya alkalmassá teszi a regebbi, kisebb procis, gyenge videokartyas gepeket, hogy Full HD videokat is le tudja játszani! kiválóan mukodik az APPLE TV vel is!
akkor is hasznos, ha a geped ugyan lejatszik mindent, de filmnezes kozben nagyon gyorsan merul az akksid, ugyanis a géped fogyasztását is jelentősen csökkenti videó nézés közben, ezáltal több filmet tudsz megnezni mielott a notid lemerul! (atlag 40-60 % al csokkenti a proci terheleset, azaz 5-20 wattal a fogyasztasat, míg ő maga max 1Wattot fogyaszt!)" -
cellpeti
nagyúr
valami thinkpados webkamerás program van?
-
cellpeti
nagyúr
SL500-hoz létezik beépítő keret az ODD helyére, illetve bele lehet tenni?
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
nincs valami megoldás, hogy az SL500on a fejhallgató hangerejét is lehessen szabályozni a hangerő gombokkal?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
audi100td #39356 üzenetére
$12ért meg hozza, hát így nem kell, ezt én is megtaláltam.
más:
a töltő csatlakozás ezek szerint nem csavaros sajnos
-
cellpeti
nagyúr
üdv
thinkpadhoz való csavart lehet valahol venni? nem tudjátok? győrbe kérdezgettem sima boltba is, de nem igazán tudtak adni
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
9cellás akksi 7kért itt HunLandiában?
-
cellpeti
nagyúr
lenovora van valami progi, amivel BIOS-t lehet frissíteni?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
!Overdose! #39030 üzenetére
hát...hogy mennyire érdemes, nem átverések, mennyit bírnak? Nem fosnak be 3 hónap után?
-
cellpeti
nagyúr
van aki már rendelt akksit az Ebay-ről?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
SL500ba lehet tenni SSD-t?
-
cellpeti
nagyúr
...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
!Overdose! #33722 üzenetére
1. mert nincs pénzem másikra
2. Saint te nagyon okos lehetsz, de az, hogy nem megy a mikrofon nem user error. -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
meg tudtok dobni egy Lenovo szervíz számmal, vagy ahol nagyon értenek hozzá? Fontos lenne.
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
még mindig nem megy a fejhallgató hangkezelése a gombokkal. Ötlete valakinek?
-
cellpeti
nagyúr
lenyomták az X220ast, méghozzá a Dell E6320assal, mert ez már 32 óráig bírja akksival
-
cellpeti
nagyúr
hát én ilyet még nem láttam
az előbb sikerült beállítani 1680x1050be a külső megjelenítőt, most meg nem!
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van nekem itthon egy 22" TFT monitorom. Gondoltam rákötöm a SL500at. D-Sub kimeneten össze is kötöttem őket - a monitor felől van rajta egy DVI átalakító. Mikor ki akarom rakni a képet a monitorra, annyit ír a TFT, hogy: "No Signal, Going to Sleep". Ez lehet azért, mert nincs fent a VGA driver( mert ha fent van minden töltő bedugásnál villant a kép).
-
cellpeti
nagyúr
válasz
!Overdose! #33302 üzenetére
jaja, már csak a 2.pontnak kell teljesülnie
amúgy az akksinál ezt a szabályozhatóságot hol kellene megtalálnom?
power management szerint ebben Sony akksi van és 2008as és még nem volt töltve 100x
mobal:
tudom én, majd a következő masina egy T500as lesz, vagy egy T520
-
cellpeti
nagyúr
válasz
!Overdose! #33298 üzenetére
bakker jó nektek.
Az a nagy helyzet, hogy én olyan gépet szeretnék, ami 15,4" és jó a felbontása(1440x900;1680x1050), sokáig bírja az akksija(3-4óra wifivel, közepes fényerőn) az meg mindennek a teteje lenne, ha lenne benne egy integrált és egy "normális" vga is és persze lehessen köztük váltani, hogy mikor melyiket használjam.
De:
1. Nem tudom létezik-e ilyen gép
2. több mint valószínű, hogy nem tudnám megvenniHabár...talán a T500/R500 közelít az elképzelésemhez, most van alfa156-nál pont mindegyikből 1-1db
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Borote #33289 üzenetére
Ok! De édesapám meg töltőről használta, néha vette le róla, mégis megdöglött az övé is. Az enyémbe most is eredeti van, de még talán a 90ciklust se érte el és hát 1 órát bír, talán...
Chaser:
Tudom, hogy 1 és ugyan az a kettő. Csak azért írtam mert mégis 2 külön gép van.
Meg, ha tényleg ilyen jók a panasonic akksik, akkor egy 6 cellásra valszeg beruházok majd, ha megvoltak a kellő be és kiszerelések -
cellpeti
nagyúr
válasz
Chaser #33285 üzenetére
igazat adok neked, de akkor se fogok kiadni érte még 15-16k se egy 9 cellásért se. Akkor inkább gyűjtök új gépre. Az a vicces, hogy faternak Acer van, bnőmnek Packard Bell és mindegyiknek megdöglött az akksija.
Persze, lehet a rossz használattól, de...lemerül feldugtam, feltöltött lehúztam és így tovább...
-
cellpeti
nagyúr
esetleg sl500ba paszoló 9cellás akksi FRU-ját nem tudjátok?
-
cellpeti
nagyúr
nem kötekedés képpen, de honnan tudjátok, hogy a hardveraprón árult akksik igaziak-e?
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
nem tudtok embert aki foglalkozik Lenovo akkumulátorokkal? néztem van olyan ebayen, ami nekem kell, de $50, lehet itthon is megkapnám annyiért.
-
cellpeti
nagyúr
Transcend memóriát megeszi vajon az SL500? 2x2GB DDR2-800mhz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged