-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
VegyesTamás #60538 üzenetére
Ugyan így van beállítva. Nem ez lesz a gond, mert akármit csinálok 99%-on megáll - tölt - megáll - tölt stb...
Próbáltam már mindent, Win7, Win8.1...
-
Sziasztok!
Adott egy kb. 6 éves ThinkPad x300, még eredeti akkuval ~ 69%-os (300 ciklus). Töltéskor 99%-on "megáll" a töltés. A névleges kapacitása most 29.86 Wh és 29.71 Wh-n áll meg. Utána a Power Manger szerinte a Status váltakozik Charing és No activity között.
Ez ugye akku hiba lesz?
mobal,
-
Sziasztok!
Valami hekkeléssel rá lehet vennie a Power Manager-t, hogy a windows beépített Kiegyensúlyozott (Balanced) profiljában is kikapcsolja az ODD-t?
Most raktam újra a gépet, előtte ok volt.
Köszi!
-
Sziasztok!
Valakinek lenne linkje az utolsó ThinkVantage Toolbox-ra?
mobal,
-
Tegnap a "System Updater" frissítette az "Intel Rapid Storage" drájvert erre mind két meghajtóból (SSD + ODD) egy SCSI ATA device-t kreált. Ezzel gond nincs viszont azóta nem kapcsol ki a DVD író.
Ötlet?
mobal,
-
válasz
Chaser #48330 üzenetére
Ez oké. Akkor maradjunk az LG panelnél. Teszem azt veszek egyet ebay-ről kb. 1/3 áron mint ahogy az a Lenovo árulja akkor ugyan azt a panelt kapom, csak rögtön a gyártótól és nem a Lenovo-tól? Sajnos láttam már csere panelt MacBookba ebayről, ami adott esetben egy minőségileg igen kifogásolható termék volt.
mobal,
-
Nem tudjátok, hogy az ebayes panelek, amik "elméletileg" a gyártótól származnak milyen minőségűek? Valóban "gyártói" darabok?
mobal,
-
ThinkPad T420 és a T430 kijelzője azonos? Továbbá Full HD panel létezik a 14"-es modellekbe?
mobal,
-
Sziasztok!
Windows 8 alá van ThinkVantage Toolbox? Továbbá a Lenovo Solutions Center mire szolgál és/vagy ezt hivatott felváltani?
mobal,
-
Nemsokára megejtek a T430-on egy oprendszer cserét. Teljes egészében kompatibilis már a l
Lenovo a Windows 8-cal (gondolok itt a szükséges programokra, a system updater által felpakolt cuccokra.)?mobal,
-
Ez nekem itt miért lett zöld (elem ikon):
-
Valakinek lenne egy gyári ThinkPad T430 háttérképe?
mobal,
-
válasz
maxinteger #47248 üzenetére
Szia!
Ilyen gépem van, i5 + dGPU párossal. Szerintem az i7 teljesen felesleges, csak hamarabb lemerül a gép. A grafikus meghajtó jó ha van, de játékra szvsz nem a legideálisabb.
mobal,
-
Sziasztok!
Valószínűleg a közeljövőben felfrissítem a ThinkPad T430 gépemet Windows 8 Pro-ra. Melyik szoftver is kell nekem ami megcsinálja a telepítést? Továbbá ezzel kapcsolatban kérdezném még, hogy ugye BIOS-t nem frissít önerőből mert ahogy hallottam a T430 új BIOS-nak hála megnő a ép hangja.
Köszi!
mobal,
-
válasz
FoxiestFox #46680 üzenetére
Igen, valahogy elkeveredtem és láttam, hogy egy régebbi hsz.-re válaszoltam - amit kitárgyaltatok már. De a szándék a fontos!
mobal,
-
Sziasztok!
Az után gyártott akkuk mennyire jók? (ThinkPad T400-ba lenne, 5200 mAh)
mobal,
-
Sziasztok!
Meg lehet oldani, hogy Windows 7 alatt a másodlagos kijelzőn (Mini DisplayPort jelen esetben) FullHD felbontáson mennyen ki a jel , a notebookon pedig HD+ -on? Optimusos a gép!
Köszi!
mobal,
-
válasz
!Overdose! #40407 üzenetére
Nem, hogy őszinte legyek, de szerintem jó áron nem érsz el jobb sebességet, mint egy diszkrét vga. Persze ne legyen igazam
-
válasz
csokicsibész #38223 üzenetére
Szia! Nekem T430 -van, megy a hűtés engem nem zavar. 40 - 50 fok között van általános használat mellet. De pl. multkor be se kapcsolat a venti (i5 + NVidia)
-
Ha már itt felmerült a kérdés, utólag szervízben ki tudom cseréltetni a bill. -t háttérvilágítással rendelkező típusra?
-
-
Szia! Amit franc0 kollega linkelt neked az bőven elég! A processzor azonosítója bár kisebb (3210M) csak de olyan funkciók hiányában szenved amire gondolom szükséged nem lesz! (Lényegében ha futtatnál napi szinten 4 virtuális gépet, akkor éreznéd az előnyét csak!) Memória bővítését javaslom, mert 4 Gb jelenleg jó áron kapható! Továbbá egy SSD ami igen csak elkell, nagyon megéri az árát! Azt is jó áron tudsz venni!
Én is a linkben említett gépet vettem, és elégedett vagyok vele!
-
Sziasztok!
Honnan tudnék magyarországon recovery dvd -t vásárolni / igényelni? Továbbá nem tudjátok, hogy ha kijön a Windows 8 és nekem van rá upgrade lehetőségem akkor olyat is fogok tudni igényelni?
Köszi!
mobal,
-
Sziasztok!
Az automatikus kontraszt állítást merre lehet kikapcsolni? (HD4000)
-
Sziasztok!
Régebben olvasta, bár nem jut most eszembe, hogy melyik kollégát kell keresni T430 HDD beépítő kerettel kapcsolatban! Tudnátok segíteni? Továbbá az utángyártott "csoda" teljes egészében illeszkedik?
mobal,
-
Sziasztok!
ThinkPad T430 -hoz van valami hír a HDD beépítő keretről? Jó bele a régi? Eredeti milyen árban megy?
mobal,
-
válasz
buvartacsko #34363 üzenetére
Szerintem ez csak ilyen tesztpéldány sajátosság. Sehol nem panaszkodtak arra még.
Szerk.: lapa: ebben igen, van.
-
Esetleg ha még nem lett volna: Lenovo ThinkPad T430 Review: The Best Just Got Worse
-
Elvileg már csak pár nap és ThinkPad klub tagja leszek. Csak jó lenne már...
-
Egy buta kérdés. A ThinkPad T420 és T430 esetében is az egyik memória modul a billzet alatt és a másik a hátoldalon van. Alapból a billentyűzet alatti hely a foglalt ugye?
-
válasz
mitulabattyi #34109 üzenetére
NTFS last acces. Van értelme?
-
Heló!
Az AUO panelek mennyire ratyik a T sorozatban? Külföldön megint mindenki sír emaitt...
-
válasz
LaptopSystem #33731 üzenetére
Ott valami gond lehet... esetleg driver? (Bár nem hinném)
-
válasz
LaptopSystem #33728 üzenetére
Ez pontosan mit takar? Nagy feketeség vagy valamit kiír? Csökkentett mód? Rendszernapló ha úgy elndul.
-
válasz
!Overdose! #33722 üzenetére
Én szóltam neki tegnap, hogy alfának van egy elég ürős T400 -a reklám áron...
-
Heló!
Érdemes a DVD írót kicserélni a 3 cellás akkura? Marhára felesleges nekem a DVD írás, ha meg kell van (pontosabban maradt) egy usb -s.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Mobil flották
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged