-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
T520-hoz a legfrissebb whitelist BIOS az 1.39?
Most feltettem ezt, de nem akarom elhinni hogy ez a legújabb whitelist cucc.
Valakinek van valami infója esetleg? -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Lenovo T520-hoz szeretnék RAM-ot vásárolni.
Olvastam hogy nem mindenféle memória kompatibilis vele..8GB 1600MHz DDR3 Notebook RAM Kingston (KVR16S11/8)
Én ilyent szeretnék, de a lenovo oldalán se találtam listát arról, hogy ez biztosan menni fog vele.
Viszont olvastam itt a fórumon hogy támogatja a 16GB ram-ot is, de a Lenovo oldala csak 8-at ír.
-
tothjozsi96
addikt
Nincs dokkoló.
Persze, a HDMI-t átváltottam a távirányítóval, de nem adott képet..
Ami érdekes hogy ez egy 8 ezer forintos vga to hdmi cucc.
Viszont néztem ebayen ilyen átalakítókat és azokhoz mind van egy usb tápellátás is.Lehet hogy igazából ez egy HDMI to vga és nem pedig VGA to HDMI?!
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
T400-hoz lett véve MediaMarkt-ban egy VGA to HDMI adapter.
Viszont, összedugtam a TV-vel nincs kép..
A laptop felismeri, kiírja hogy csatlakoztatva van.
A TV-n semmi jel.. :/Van egy régebbi TV is itthon amin van VGA port, összekötöttem vele a laptopot, azon van kép.
Szóval nem gondolom hogy a port a hibás.Valami megoldást valaki?
-
tothjozsi96
addikt
válasz
donjohnson #94689 üzenetére
20-30% között mozog, semmi jele túlterhelésnek..
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Adott egy T520-as gép: i5 2520m, 4GB DDR3, 500GB SSD.
Ma vettem bele egy 500GB-os SSD-t mert a HDD amivel vettem piszok lassú volt.
Észre vettem egy érdekes "jelenséget".
Ha facebookon chatelek valakivel akkor amikor pötyögöm a szöveget így megröccen maga az írás folyamata, tehát látom ahogy késve jelenik meg a betű.
De itt prohardveren most hogy írok, nagyon folyékonyan megy az "írás".Ezt a jelenséget mi okozhatja?
Az hogy csak 4GB RAM van a gépbe?
Vagy az hogy csak 3mb cache-es a proci?Köszönöm ha valaki tud segíteni, nagyon zavar ez hogy ilyen laggos a fészbuk.
-
tothjozsi96
addikt
T520 only Intel vga-shoz mi a legnagyobb processzor amit a hűtés szempontjából még bátran bele lehetne tenni?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Vásároltam tegnap egy T520-at, ami baromi jó és szép állapotban is van.
Viszont most vettem észre hogy a fedlapon lévő ikonok nem világítanak, tehát ha bedugom az áramba akkor se világít.Maga a kijelző alatti ikonok viszont világítanak.
Valami megoldás? -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
T400-asom szeretném cserélni, ezek a T560-asok ajánlottak?Gondoltam azon is hogy inkább veszek egy T520-ast.
A T400 már baromi lassú sajnos.. -
tothjozsi96
addikt
Köszönöm, erre nem is gondoltam!
Szoktam nézni a vezérlőpulton belül a wlan kártyának az állapotát, ahol kiírja a sebességet meg ezeket a dolgokat, és sose ment 120 vagy 125mbps felé, pedig a router adott erre, és nem értem hogy miért áll meg ott..
Mindegy, akkor nincs értelme cserélni. -
tothjozsi96
addikt
Az Intel 5300 AGN és Intel 6300-as WLAN kártyák között sebességben van különbség?
Azt néztem hogy az 5300-as kártya elvileg, Draft-N, és a 6300-as már rendesen tudja az N-es szabványt?
T400-ba kíváncsi lennék hogy tudna-e valami többletet nyújtani, 3 antennás a routerem és tudja a 450mbps-es sebességet is, szóóóval.. -
tothjozsi96
addikt
Most ráírtam egy hirdetőre aprón, azt mondta hogy ő is 90W-osal adja a gépét és hogy ezekhez gyárilag is 90W-os töltő járt.
Powermanagerben ezt hol lehet beállítani? 6.36-osban nem találok ilyesmit sajnos.
-
tothjozsi96
addikt
Egyik ismerősöm vásárolt egy T530-at. A gépben valami I7 36xx van, 4GB DDR3 RAM, NVS 5400-as videokártya és 1920x1080-as a kijelzője.
Feltelepítettem neki egy Windows 7-et rá, feltelepítettem a power managert, belőttem 40-80 százalék közé hogy csak akkor töltsön.. Egy akyga adaptert kapott hozzá..... Elkezdett játszani a Call Of Duty 2-vel és elkezdett esni az akkumulátor töltöttsége, rendesen csak néztem hogy mi történik itt? Aztán bevittem az én saját Lenovo adapterem (a tápkábel nem az enyém volt), azzal is esett a töltöttség, de csak játék közben. Amúgy nem, kipróbáltam akku nélkül a gépet és úgy is futott a játék.
Most amikor kikapcsoltam a gépét néztem hogy maga a tápkábel valami nagyon ósdi minőségű, megfogtam és éreztem hogy alig van benne anyag..Az akksi az igazából új, 2015-ös és két ciklus volt benne, egy perform resetet lefuttattam rajta, de akkor is esik az érték játék közben.
Szerintetek ez mitől lehet??
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Aethelstone #90646 üzenetére
A COD2 még egy Intel HD 4500M-el is hasít...
-
tothjozsi96
addikt
válasz
tothjozsi96 #90237 üzenetére
Most "aktív" a switchable graphics és most jó a fényerő... Durva.
Köszönöm!! -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Van egy T400-as gépem. Most telepítettem újra rajta a Windows 7-et. Felraktam minden drivert, meg mindent. És az a probléma hogy amikor újraindítom a gépet, a fényerőt mindig maximálisra állítja, kézileg lejjebb veszem de ha újraindítom ismét kisüti a szemem...Mi okozhatja?
-
tothjozsi96
addikt
Én egy érdekes dolgot figyeltem meg, van egy T400-asom, használom a TPFanControl nevű progit, igazából sose figyeltem működés közben, de ma így nézegettem kicsit, be van állítva, Smart mode-ban használom, az az érdekes hogy elkezdtem használni a gépet, kis internetezés, ilyesmik.. A ventillátor 55 foknál kapcsolt be, ez rendben is van. De! Már rég lehült a gép, 33 fokon van a cpu, a pci is 38 fokos, tehát tényleg lehűlt és a ventilátor még mindig 3000 rpm-el megy..
A legújabb verzió van fent, a .62-es végződésű.
Ez így normális? -
tothjozsi96
addikt
A múltkor kérdeztem hogy a T420 webcamera-ja miért nem működik, hát most megnéztem és le volt tiltva bios-ban, nem hittem volna hogy le lehet tiltani.
-
tothjozsi96
addikt
Vettem az egyik barátomnak egy T420-at, nagyon is jól működik, és van benne webkamera is, feltelepítettem a driverét és egyszerűen se a skype se a windows nem írja ki hogy itt van webkamera... de benne van, az eladó akitől vettem azt írta a hirdetésben és ott is van, látszik hogy benne van...
Ilyenkor mitévő legyek? -
tothjozsi96
addikt
A kérdésem az lenne hogyha a TPFan Smartmode használatával megy a gépem 0-24-ben abból nem lehet baj? A gép egy T400-as.
A Smartmode-ot úgy van beállítva ahogy még régebben írta valaki itt a topicban.
A proci és az integrált videokártya ilyen 40-50 fok között mozog és érzem a billentyűzet körül is hogy langyosabb a gép.
Ez hosszú távon nem lehet probléma szerintetek? -
tothjozsi96
addikt
2520M esetében érdemes ThrottleStop-ot használni?
A turbónak van értelme vagy csak hőt termel?Mert a VID értékét nem tudom belőni.
-
tothjozsi96
addikt
Adott egy T420-as gép.
Feltelepítettem rá a Power Manager-t, először egy régebbi verziót majd a legújabbat.
Az a probléma hogy nem tudok csinálni az aksin perform reset-et.
És nem tudom beállítani hogy 20%-tól töltsön fel max 80%-ig.
Ez az aksi miatt lehetséges hogy nem lehet? -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Nagyon sürgős választ szeretnék kérni.
Vettem egy T420-at, az állapota nagyon jó. Szinte tökéletes.
Az a baj hogy beakartam dugni az USB portjába egy egeret és lötyög benne az a műanyag tartó.
Ez így nem normális.
Mit tegyek vele?
Köszönöm! -
tothjozsi96
addikt
Van egy T400-am, és ha vennék hozzá egy 2504-es dokkolót akkor a Display Port az működne?
Intel + ATi vga-s. -
tothjozsi96
addikt
Az ujjlenyomat-olvasót feltelepítettem és ki is próbáltam a gépemen (T400), szépen működik.
Kijelentkeztem a fiókomból, és ki is írta hogy swipe your finger.
De ott volt hogy fiókváltás és úgy be tudtam lépni a fiókomba.
Az lenne a kérdésem hogy olyan nem lehetséges hogy csak ujjlenyomattal oldható fel a gép?
Mert külön jelszót nem akarok használni a gépemhez, szóval nekem így nagyon jó lenne ha Csak ujjlenyomattal működne. -
tothjozsi96
addikt
Egy kerdesem lenne, van egy T400-as gepem es van rajta hangeroszabalyozo gomb de nem tudom hasznalni.
Milyen segedprogramot kell feltelepitsek hogy mukodjon? -
tothjozsi96
addikt
T400-as gépem tegnap kezdte ezt el.
Kb. 2 perc után elsötétül a kijelző de viszont nem energia gazdálkodásos beállítás ez.
Tehát az energia gazdálkodásban 5 perc van megadva, de kb 2 perc se telik el és elsötétül az egész.
Valami baja van a gépemnek?
Valaki tud valamit erre esetleg? -
tothjozsi96
addikt
Ha így szóba jött az akku téma, egy kérdés.
Mennyi időnként szoktatok battery resetet csinálni?? -
tothjozsi96
addikt
válasz
isukim #79664 üzenetére
Töltsd le a Switchable Graphics Driver-t.
-
tothjozsi96
addikt
Egy kérdés.
Skype-on szoktam videóhívásban beszélni, és lenne egy problémám.
A kép nagyon fényes szokott lenni, egy idő után megjavul és utána megint nagyon fényes.
Én egy T400-as gépet használok.
Van erre megoldás vagy így kell elfogadni?
A Skype-ban már állítottam az autobalance-t meg ilyen whitefocus is van.
De ha kikapcsolom akkor egy 10-20 mp múlva szó szerint elfeketedik az egész kép, amit vesz.Valami ötlet esetleg?
-
tothjozsi96
addikt
Van egy T400-as laptopom és a Power Manager mindig lekapcsolgatja a DVD meghajtót.
Direkt kikapcsoltam a management-ben hogy a PCI eszközöket ne piszkálja.Én használok rossz verziót, vagy ez ilyen és kész?
-
tothjozsi96
addikt
T400-hoz Vista kulcsom van.
Azt tudom aktiválni a Win 7-el vagy ez így nem kompatibilis? -
tothjozsi96
addikt
Egy kérdés.
Mennyi időközönként ajánlott perform resetet csinálni a battery-vel? -
tothjozsi96
addikt
Én feltelepítettem T400-ra, igazából már másodszorra fagy le.
A rendszer úgy 10 percet nem futott.
Mindig lefagy, teljesen.
Ennyit erről. -
tothjozsi96
addikt
T400-as gépem van, és most nézem az eszközkezelőt.
Azt írja ki nekem hogy a PCI-memóriavezérlőt nem ismeri fel.
Az pontosan micsoda akar lenni? -
tothjozsi96
addikt
Ha újrakalibrálom az akkumulátort akkor mindenféleképpen nőni fog az elhasználódás mértéke?
-
tothjozsi96
addikt
Lenne egy kérdésem.
Szereztem egy "új" T400-at.
Viszont nekem nem tudom hogy megéri-e a HD 3470.
Mikor éri meg a használata?
Igazából én semmivel sem játszok és most állítgatom a BIOS-t mert most akarok rá rendszert telepíteni.
Van értelme az én esetemben az ATI-nak? -
tothjozsi96
addikt
A T400-ammal van megint valami, igen..
Az a kérdésem hogy a zsanérnak a holtjátéka van már vagy 5cm.
Na most, életemben sosem cseréltem ki ilyent.
Az volna a kérdésem hogy ezen ilyenkor lehet valahogy húzni vagy pedig ki kell cserélni?
Köszi előre is! -
tothjozsi96
addikt
Köszönöm!
Még egy kérdésem volna.
Az én T400-amban a hangszóró nagyon berezonál, recseg és búg.
Ez lehet azért mert valami csavar nem tartja jól?
Egyáltalán felmerülhet ilyen hogy egy ilyen gépben valaki szét hajtotta a hangszórókat?
Nálam több mint egy éve van.
Van értelme használt hangszórót venni? -
tothjozsi96
addikt
Eljött az idő, hogy akkumulátort cseréljek.
Valamelyik fórum társnak nincsen esetleg eladó ami 4-5 órát bír?
Sajnos az aprón csak 3 órás körül találtam.
Egy T400-as gépbe kellene és ha lehet valami Panasonic, remélem ebből nem lesz baj hogy ide írtam. -
tothjozsi96
addikt
válasz
Dio111 #78223 üzenetére
ThrottleStop-al a legegyszerűbb szerintem megoldani. Én régebben próbálkoztam az RMClock-al, de ez jobban bejött. Sokkal egyszerűbb. -
tothjozsi96
addikt
Valaki tapasztalt már 2 és 3 sávos wlan kártya között különbséget?
Kíváncsiságból le cserélném az 5100-as kártyámat egy 5300AGN-re. -
tothjozsi96
addikt
T400-amban neha nem erzekel a touchpad ha huzogatom. Nezegettem hogy zsiros-e de nem hiszem. Ez ilyen ismert hiba a T400-nal?
-
tothjozsi96
addikt
Aki ThrottleStop-ot használ az hogy állította be hogy a rendszerrel automatikusan induljon?
-
tothjozsi96
addikt
válasz
FoxiestFox #77932 üzenetére
Erről beszéltem. Most kikapcsoltam. Pihent pár órát a gép (8-10 órát nagyjából) és most megjött magától a hang.
Nem csináltam vele semmit de most jó a hang, megint.
Érdekes.
Azért köszönöm a segítséget! -
tothjozsi96
addikt
válasz
FoxiestFox #77932 üzenetére
Épp az a baj hogy hangszórót ír, tehát nem értem én ezt...
Kéne egy usb-s Ubuntu, szerintem ez pedig valami rendszer hülyeség lesz.. -
tothjozsi96
addikt
Van egy T400-asom, tegnap este még volt hangja a gépnek, ma már nincsen...
Most ezzel mit kezdjek?
Az eszközkezelő írja hogy jó a hangkártya, a hangszabályzó is mutatja hogy tudja kezelni, egyszerűen a laptop hangszórója nem szól.
Elromlott volna? Vagy mi lehet a baja?
Ráadásul ki se kapcsoltam tegnap óta, csak lehajtottam este, de maga a gép ment.Külső hangszóróval tökéletesen ad hangot.
-
tothjozsi96
addikt
Beállítottam az RMClock-ot, 1.087V max. feszültséggel szépen ment a T9600.
Prime95 alatt 20 perc után sem ment 60 fok felé.
Érdekes hogy a kezdő érték 0.95V-ra volt megadva és szépen így volt felskálázva tovább a többi érték.
De viszont 1 óra használat után a gép mindig dobott egy kékhalált.
Most mi tévő legye? -
tothjozsi96
addikt
válasz
spuros #77560 üzenetére
Szerintem ez az 520M és P8600-as proci nem a leggyorsabb sebességben.
Én amióta T9600-as CPU-t használok azóta meg vagyok döbbenve hogy mennyivel gyorsabb lett az egész gép.
Nekem előtte P8400-as volt, ami úgy szinte egy P8600, szóval..
Én keresnék egy komolyabb procis gépet.Nekem nagyon lassú volt amúgy a T400-am amikor megvettem bele ezt a HGST winyót és P8400-al, előtte a Seagate Momentus 160GB-os ami benne volt, na akkor az adta az ívet neki de ez a HGST valamiért jóval lassabb, de most a T9600-as cpu így hogy váltottam rá érezhetően nagyon sokat javult!
Szerintem még lesz bele 8gb ram + ssd és mostanában nem kell piszkálnom. -
tothjozsi96
addikt
válasz
tothjozsi96 #77545 üzenetére
Utána olvastam, azt írták kapcsoljam ki a Bios-ban a Speedstep-et, ki is kapcsoltam.
De most nem tudok szorzót állítani, egyáltalán semmit...Szerk.: Nekem is az van fent!
KépAz előbb direkt újra telepítettem a programot, hátha jó lesz. De nem!
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok.
Van aki betudta állítani rendesen az RMClock-ot?
Nekem egy T9600-as procim van és az a baj hogy a 10x-es szorzó csak 2667Mhz-et visz, na most 2800Mhz kellene nekem.
Valakinek sikerült?
Az egyik kolléga még régebben segített nekem ebben de az nem jött be, kék halált dobott a gép tőle. -
tothjozsi96
addikt
válasz
kukacosalma #77286 üzenetére
Ha a Trim nem megy akkor is jóval lassabb.
Menj be a BIOS-ba és a SATA Controller-t állítsd át AHCI-ra.De előtte ezt mindenképpen állítsd be.
-
tothjozsi96
addikt
Úgy néz ki sikerült a T9600-as processzoromat alulfeszelni, most már nem dob kék halált sem a Windows. 20 percen keresztül futtattam a Prime95-öt és most úgy tűnik stabil.
Ezek az értékek jónak számítanak? -
tothjozsi96
addikt
A T400-as gépemben a zsanérnak már csaknem 5cm a holtjátéka.
Van értelme cserélni vagy az új is hamar kikopna?
Egyszer olvastam itt hogy valaki cserélte de hamar kilazult neki az is. -
tothjozsi96
addikt
Tegnap vettem a T400-asomba egy T9600-as processzort.
Próbálkoztam az alulfeszeléssel, szerintetek ezek az értékek jók?
KépÍgy már nincs kék halál, az AIDA strees-t is jól bírja, nem fordult elő még probléma...
Az a baj hogy a proci alapjáraton is 40 fok, az elődje (P8400) pedig simán bement 30 fok alá.
Amúgy maximum 62 fokig ment fel.
Tegnap frissen pasztáztam le, MX-4-el. -
tothjozsi96
addikt
válasz
FoxiestFox #77060 üzenetére
Ja, a paszta még elmaradt sajna...
Ez a ThrottleStop csak fusson a háttérben, vagy valamit kell vele csinálnom is? -
tothjozsi96
addikt
Ma beszereltem egy T9600-as processzort a Lenovo T400-as jó öreg gépembe.
Nem hittem volna de bizony lehet érezni azt a +3mb cache miatt hozott előnyt..Viszont a hőfokok jóval melegebbek lettek, az RMClock-ot elkezdtem beállítani.
Egy kérdés, az automatikusan fut a háttérben ha újra indítom a gépet? Mert az óra mellett nem jelent meg hogy futna az alkalmazás, vagy annak nem is kell csak simán beállítom egyszer és kész?
Most ilyen hőfokokat mutat és igazából még egy terhelő dolog sem fut mint pl. Youtube...
KépIgazából egy fa asztalon van szóval a szellőzése nem lehet túlságosan rossz...
Köszönöm előre is aki tud valamit segíteni ebben.
Szerintem ez így elég forró fejű.
Üdv! -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Van értelme váltani P8400-ról T9600-ra?
A jó öreg T400-ba kellene.
Fogok én érezni sebességbeli előre lépést?
A Chrome-ba ha új lapot nyitok néha kicsit megakad az animáció a lap megnyitásánál, fogok valamiben előrelépést élvezni?
Köszönöm előre is!
Üdv! -
tothjozsi96
addikt
-
tothjozsi96
addikt
válasz
havri1 #76057 üzenetére
132 ciklus van benne, elvileg ez a fajta van nekem.
Mellékelek egy képet is, hátha úgy talán érthetőbb lesz hogy miért romlott el.
TessékNem tudom hogy a töltő miatt lett volna baja mert egy utángyártott töltőm volt amiben a földelés se volt jó a 220-as kábel miatt, nem ért bele teljesen, de ezt nem szeretném részletezni.
Azóta vettem egy gyári Lenovo töltőt és mostmár azzal megy. -
tothjozsi96
addikt
válasz
havri1 #76055 üzenetére
Nem tudom, amikor megvettem az volt 1 éve, akkor 0%-ról indultunk, akkor stabilan 3 órát kibírt!
Most talán 40 percet bírhat, de ennyire nem értek hozzá.
Valami baja biztosan van, az elmúlt 1 hónapban csinált olyant hogy fogta magát és így tök random 40%-ról leugrott 5%-ra. Azóta megcsináltam a Perform reset-et, most nem ugrál a % mérő már, de most néztem és 86% az elhasználódás.
Utólag bánom hogy nem volt beállítva hogy csak 80%-ig töltsön fel az akksi, én mindig 100%-ig töltöttem és a Power Managert sosem használtam. -
tothjozsi96
addikt
Most néztem vissza a topikban a gyorsan romló akkumulátorom miatt hogy mit írtam be régebben ide.
2 hónapja még 29% volt az elhasználódása most pedig 85%, minőségi LG akku ... -
tothjozsi96
addikt
válasz
FoxiestFox #76030 üzenetére
Amikor megvettem akkor úgy vettem meg hogy kell egy laptop és kész.
Akkor még volt asztali gépem (3570k, HD7970 + 22" Full HD kijelző), ezek mellett nem volt szükségem annyira a laptopra.
Most csak az van, szóval így eléggé zavaró már a kijelző mert mindig ezt használom ...
Ezért nem gondoltam bele komolyabban.
Most ha az egész kijelzőt meg mindent ki akarnám cseréltetni az se érné meg, ez a laptop nekem már sehogy sem éri meg kb .. -
tothjozsi96
addikt
válasz
FoxiestFox #76026 üzenetére
Lemaradt a betekintési szög, nem tudom milyen a W500 kijelzője de a T400-asé pocsék..
-
tothjozsi96
addikt
válasz
barnam_ #76024 üzenetére
RAM-ot muszáj lesz, most is 97% használatban van ... szépen akadozik miközben írok.
A kijelző is relatív kérdés mert ha arra kerül a sor hogy filmet nézünk mondjuk a laptop kijelzőjéről az szinte esélytelen a nagyszerű matt kijelzőnek köszönhetően ...
Viszont megválni se akarok tőle mert nekem egy újabb TP nem hozna nagy előrelépést mert mindent eltudok végezni ezen is, max. sebességben valamivel gyorsabb lenne, de amúgy ...Kicsit zavaró hogy kell bele még egy optibay + akku + RAM. ez így alsó hangon is, 30k ha használtan nézelődök.
Ilyenkor mindig megfordul a fejemben hogy HDD nélkül is nagyjából ennyit ér az egész ...
-
tothjozsi96
addikt
Valaki cserélt már Lenovo T400-ason zsanérokat?
Az én gépemen nagyjából már nagyjából úgy bő 5 cm-et lötyög, persze megtartja de ...Nem tudom hogy van értelme foltozgatnom ezt a lenovo-t rossz állapotban vettem és így is volna még mit venni bele ... 3gb ram is kevés, a kijelző sem a legjobb (1280x800), elég zavaró ha programozok, nagyon sokszor nem fér ki, az akku is beadta a kulcsot.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Intruder2k5 #76018 üzenetére
Pontosan, azért is írtam hátha elolvassa a kérdező, persze lehet után gyártott töltőt is használni.
Én azzal vásároltam a T400-asomat, hát jól megbántam, most vettem egy Lenovo töltőt, remélem ennek nem fog megtörni egy könnyen a kábele ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest