- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
HDD-t használok, de az a baj, nagyon megfogja a gépet bootolásnál ezt eléggé érzem, mert már sok gép megfordult a kezeim között; szóval szeretném kipróbálni, hogy mennyit dob a gyorsaságon, ha ezt a tltást kiiktatom. Honnan tudom letölteni ezt az okositott biost és hogyan tudom felhúzni a gépre? ( sosem frissitettem még biost)- iso-kiir-bootol, ez igy müködik?
-
cassius.clay
senior tag
Abban tud valaki segíteni, hogyan érjem el, hogy a T61-em támogassa a Sata 2-őt?
-
cassius.clay
senior tag
válasz
mitulabattyi #28725 üzenetére
A legjobb lesz ha kirpóbálom
-
cassius.clay
senior tag
Közben megtaláltam és már fel is telepitettem
Ott van az a T61 es szoftverei között is a Lenovo oldalán, csak hülyén van megcsinálva. Minden egyes letöltött drivert automatikusan a letöltés és kicsomagolás után elkezd futtatni, kivéve a 3G modem driverét.
Tudtam én, hogy telepitéskor letöltöttem, mert tisztában voltam vele, hogy van modem a gépben, de nem értettem miért nem települt...hát azért mert csak simán lementette és kicsomagolta, de nem futtatta a telepitést a gép. Kézzel kellett installálni a kicsomagolt mappából. Azt esteéeg tudja valaki, hogyan tudom ellenörizni, hogy független-e a modem?
Tudom sim kártyával, de esetleg másképp?
Egyébként köszönöm szépen az eddigi segítséget mindenkinek!salieri : Látom közben már reagáltál, valószínű hogy külföldi, mert a billentyüzet is külföldi. Nem lehet ezeket valahogy függetleniteni?
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Shadowfax #28709 üzenetére
Úgy tudom, hogy 3G modem van a gépben.
A wifivel nincs gond, annak megvannak a driverei is hibátlanul üzemel, jah és pont az a wifi driver verzió van telepítve, amit mos tutólag linkeltél.zollí : Köszönöm, megpróbálom.
audi100td : igen gondoltam erre, de ahány féle 3G modem annyi fajza driver... Mindegy próbálkozok folyamatosan.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Shadowfax #28697 üzenetére
Ez eddig 2. A kártya olvasóra én is gyanakodtam, mert nem ez az elsó Thinkpadem, és általába ez szokott gond lenni, de hiába akaorm feldobni a megfelelő drivert, nem telepíti... majd mindjárt megpróbálom a vista 64 bites drivert, hátha azt megeszi... de mi lehet a 3 ismeretlen eszköz?
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Adott egy Thinkpad T61. Type: 6457
Feltettem minden drivert, de a Thinkvantage gomb nem akar működni. Illetve fizikailag müködik, de ha megnyomom, nem történi semmi, pedig be kéne hogy hozza a Thinkvantage szoftvert.
Másik: eszközkezelöben 3 ismeretlen eszköz maradt
2db alapvetö rendszereszköz és 1db Mini Card nevü cucc. Erre megoldás? (automatikus keresés kilöve, amit a Lenovop feldobott mindent feltelepitettem) -
cassius.clay
senior tag
válasz
azbest #22627 üzenetére
azbest!
Köszi szépen az infót, igazad van. Mire most olvasom a válaszod, már magamtól is rájöttem.
Az volt a probléma tegnap, hogy van egy olyan driver is, hogy hotkey ( ez gondolom az Fn billentyűhöz van) , amit tegnap nem raktam fel,mondván úgyis működik az Fn billentyű anélkül is, hisz a világítás ki-be kapcsolásához nem kellett semmiféle driver csak simán Fn+ Page Up.
Úgy látszik a Bluetooth és a wireless használatához nélkülözhetetlen ez a hotkey driver.
De köszönöm, hogy reagáltál! -
-
cassius.clay
senior tag
válasz
azbest #22605 üzenetére
azbest!
Nem tudod véletlenól, miért van az, hogy sehol sem találom a T61-emben a bluetooth-t?
Nem vagyok kezdő, volt már T500am és T60am, tehát tudom hol kell keresni, de ott nincs semmi.
Fn+F5 combora nem is reagál a gép, nem hozza be a wireless connection cuccokat. Nem lehet ki be kapcsolni a bluetoot-t. Fn gomb biztosan működik,mert a világitást tudom vele kapcsolni,mást nem.Eszközkezelöben sincs olyan, hogy bluetooth. Drivert sem enged felrakni, mert azt kéri kapcsoljam ki be a bluetooth-t vagy szakitsam meg a telepitést. Mivel ne tudom bekapcsolni, kénytelen vagyok megszakitani a telepitést.
Segitsetek. Hol találom? Minden driver fent van , mindent felismert a gép, de bluetoothról semmit sme ir, nem tudom bekapcsolni, az ikonja mégis ott van a wifié mellett a kijelző alatt.
Hogyan tudom megnézni, hogy fizikailag tényleg a gépben van-e a bluetooth modul? Merre felé keressem?
Hogyan birjam működésre? -
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Beszálltam a Thinkpad topicba egy T61-el
Tudnátok segiteni, mennyi a max ram amit elbir? -
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszives: T60-as Thinkpadba milyen vinyó megy? Sata2-est bele tudok rakni? ha nem akkor milyen való bele? Régebbi és drágább?
-
cassius.clay
senior tag
válasz
[O]-[C]-[B] #22085 üzenetére
Egy szó mint száz: f@szántos!
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Chaser #22059 üzenetére
Chaser!
nem kell foglalkozni az okosokkal,aki azt mondja egy T61-re hogy szar a hütése, az nem szakértö. Mellesleg nagyokosok, nem a T500 hoz meg az X200 hoz kéne haosnlitani, hanem a vele egy sulycsoportban lévö, azonos generácioju,felszereltségü notikhoz. Jó hogy a t500 jobb, minden szempontbol, hisz ezért kerül jóval többe is. Olyan hülyeség a T61 hütését a T500 hütéséhez hasonlitani, mint egy ladát egy hondához hasonlitani.
A kettö nincs egy sulycsoportban. A T61nek és a T60nak is igenis a maga sülycsoportjában kiváló hütése van, nem is beszélve a megbizhatóságáról.
A T500-at ugye-mint általában más notikat is- azért dobták ki, hogy minden tekintetben "ujabb" és jobb legyen elödjénél. Mellesleg nagyon sok helyen ugy emlegetik a T500 asokat,mint ráncfelvarrott T60 asokat. ( ujabb generációs proci,stb....) -
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Chaser #22035 üzenetére
Chaser: ide ide
Amúgy én is úgy tudom, hogy ezeknek nagyon jól meg van csinálva a hűtése. Speciel az én T500asomnak egy csepp hangja sem volt, még ha a fülemet oda tettem a szellőzőrácsokhoz,akkor sem!
audi100td: köszi, nekem is tetszik! És a 3 év gari is nagyon sokat dob számomra rajta. Volt Lenovo T500 asom, azt imádtam, szerintem ezzel is hasonlóképpen leszek.
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Lenovo X201 ről mi a véleményetek? Konkrétan ez a példány megéri az árát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest