- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #105962 üzenetére
Mélyen egyetértek, csak ez egy gombokért vett T61, ami kapott is Ssd-t, de érdekelt hogy ugyanazt a rendszert az eredeti szutyok Hdd-re rátéve mi lesz a különbség. /Mikor vettem, 2,5 perc volt a bootidő/ Az az Ssd persze hogy gyorsabb, csak kipróbálásra még benne maradt a Hdd. Most volt idő ilyen hülyeségekre..
Rendesebb gépeimen Ssd fut, ofkórsz.
-
fungi
aktív tag
válasz
Tikakukac #105960 üzenetére
Igen, hallottam hogy róla készenlétben marad teljes kikapcs. után is. Most kiszedtem az akkut, start, és 53 mp. alatt most is felállt a rendszer teljesen, nem volt számottevő a különbség /ja, ez egy jó régi Win10, frissítések nélküli/ Amúgy meg tényleg mindegy, ez a 3. tartalék gép vész esetére...
-
fungi
aktív tag
Lehet hogy érdemes volna azt a Wint újra felrakni? A frissítései okoztak már gubancokat gépeken. Ha van rá mód, mondjuk Macrium Reflecttel kell csinálni egy backupot a friss rendszerről, azt legközelebb gyorsan vissza lehet tenni.. /Aztán ha az újratett rendszerrel is ilyen, akkor más gond van./
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #105936 üzenetére
Szívesen, ezeken az öreg gépeken az újabb driverek már nem mindig akarnak dolgozni, egy időben keresgéltem a működőket, /el is spájzoltam, bár még szerencsére fent vannak, de ki tudja meddig.../
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #105934 üzenetére
Régebbi Hotkey driver talán [link] nekem ebből a 3 87 0000 működött T61-en, /8jvu39ww.exe/ Szedd le az előzőt , és próbáld meg vele. Win7 frissítés nem nem kellett hozzá. /PM driverem ugyanez mint neked./ Próba-szerencse...
Winn10 alatt meg a 3 80 0000 működik rendesen, persze Win7 kompatibilis módban telepítve. -
fungi
aktív tag
Sziasztok, R60e, Win7, Power Managerben töltési limit beállítva 40-80% közé, kikapcsolva a gépet mégis 100%-ra tölti. Az akku gyári, másik Tp-nél /R61/ ugyanez az akku töltési limiten marad kikapcsolva is. Több PM-rel is ezt csinálja, régebbiekkel is. Ez ilyen, vagy valami amit még be lehetne állítani hogy rendesen működjön?
-
fungi
aktív tag
válasz
Eladó445 #105705 üzenetére
A válaszba bemásoltam az ini fájl erre vonatkozó részét, annak az alján van hogy "Active=2" Annyit kell tenned hogy ezt a 2-est /nálam Smart módban indul/ írd át arra a számra amilyet szeretnél hogy menjen, tehát 1-esre, utána zárd be az ini-t, mentsd a módosítást, legközelebbi indításnál már így indul.
-
fungi
aktív tag
válasz
Eladó445 #105698 üzenetére
A Tpfc mappában /Program Files/ van egy Tpfancontrol_ini, abban szerkesztheted melyik legyen az aktív. Hőfokokat is szerkesztheted smart módban.
// "Active=0" program just reads config.
// "Active=1" allow program to modify fan.
// "Active=2" program will come up in smart mode.
// "Active=3" program will come up in manual mode.
// bei "Active=0" wird nur die Konfiguration ausgelesen.
// bei "Active=1" die Veränderung des Lüfterverhaltens ist aktiviert.
// bei "Active=2" startet das Programm im "Smart"-Modus.
// bei "Active=3" startet das Programm im "Manual"-Modus.
Active=2 -
fungi
aktív tag
válasz
Graphics #105435 üzenetére
A lényeg hogy itt senki sem fog utángyártott töltőt vagy akkut ajánlani, be lehet fürödni velük, ez tény, /jártam én is így töltővel./ Viszont van az a régebbi gép amibe nehezen beszerezhető, vagy a gép értékéhez már nagyon drága a gyári akku, így én is megreszkíroztam az x220-ba egy leárazott Sanyo cellás GreenCellt nemrég, /kellett utazásokhoz/ és jó, használom, nem okozott anomáliát. Ettől nyilván nem ajánlhatom, ez egy döntés saját felelősségre, erről kell tudni, és nem kéne emiatt személyeskedve egymásnak ugrani...
-
fungi
aktív tag
válasz
barnam_ #105388 üzenetére
Én raktam fel T400-ra Win10-et, és valóban kézzel kell felrakni pár drivert Win7 kompatibilis módban, régebbi PM, PMdriver, és Hotkey-vel még a régi OSD is megy, akkutöltés is beállítható. De ha csak tartalék gép, akkor engem nem zavarna a támogatás hiánya a Win7-en, mert amúgy azzal egyszerűbb a T400-on az élet, pláne ha váltható kártyás a gép. Egy Ssd javasolt, és átlagfelhasználásra, net, film, még teljesen jó, hiába régi. /Egyébként melyik a leggyorsabb Linux egy ilyenen? Raktam fel ötletszerűen, de valahogy mindig sokkal lassabb lett mint bármelyik Windows, biztos nem jót sikerült feltennem.../
-
fungi
aktív tag
válasz
szigabor #104857 üzenetére
x220-on eljátszottam ugyanezt, msata Ssd-re Win10, és már nem is látta a Sata meghajtót, /amit előtte a W7-el látott./Viszont a Hotkey miatt fel kellett rakni a 3,5-ös Net keretrendszert, és azóta látja. /Ha már fent van és mégse, akkor nem szóltam ,- nálam segített./
-
fungi
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #103347 üzenetére
Ott valami nem kerek, a régebbi T500 is viszi ezeket VLC-vel, /valamelyik régi verzió/ normálisan, igaz pár fokot melegít a gépen.
-
-
fungi
aktív tag
Ha már T61 akkor még egy öreg gép kérdés. Idősebb ismerősöknek több éve meglévő T500-asuk, /ritkán használják/ egyszercsak egy bekapcs. és használat után közvetlenül már nem akart indulni, életjelet sem adott./Nálam történt, aztán miután az adaptert és akkut kivettem, akkor kelt csak életre, addig sem akkuról, sem hálózatról nem indult, fel sem villant semmi-/ Később ez náluk is ugyanúgy megtörtént, majd a múltkor cseréltünk, adtam nekik egy hibátlan T500-ast /ssd-t átcseréltem/és elkezdtem ezt a hibás gépet nyúzni. 4 napja megy nálam, semmi baja, tökéletesen indul hidegen-melegen.Tudom, erre látatlanban nincs válasz,/ Ssd 100/98, 4Gb Ram,Memtest nem dobott hibát,P8600, hűtése is jó, Intel kártyás,/ de lehet valami még random alaplaphiba, vagy bármi más? Hallottatok ilyenről?
-
fungi
aktív tag
válasz
Frawly #102990 üzenetére
Bekapcsgomb megnyomásától néztem, 33 alatt bejött minden az R61i-n, wifi aktívan, tpfc, Powermanager, az Ssd-hez meg van azért 4 Gb Ram, és Modbios, nem tudom, ezek számítanak-e a sebességben. Persze, nagyon koros már, de ahhoz képest fürge,kedvelem a 4:3-as megjelenését, (IPS) és netezni elég.
-
fungi
aktív tag
válasz
TunerJoe #102101 üzenetére
Megnéztem miket olvastam akkor, nem emlékeztem, de arról írnak hogy a sleepből visszajövéskor volt kékhalál a T430-akon. /Intel 520-al/ Erre pontosan nem emlékszem, de tényleg lehet hogy sleepbe lement, és visszajövéskor fagyott-amikor bajlódtam az ismerős gépével. Nem tudom ez mennyire vág össze a Tieddel, mert ha pld. Win10 van fent, akár egy frissítés is okozhat ilyet, /Win10 híres ezekről, talán a 7-es kevésbé/ Másik hogy nálam kezdetektől csinálta és minden alkalommal, nem fokozatosan lett rosszabb. Csak azért írom, mert mi van ha a merevlemez csere mégse segít ezen? /De ha most éppen hibátlan, akkor csak nem alaplap.../
-
fungi
aktív tag
válasz
TunerJoe #102099 üzenetére
Volt egy ilyen esetem, /ismerősnek használtan vett pont T430/ hogy megvétel után friss Windows került rá, és sleepnél állandóan fagyott. Végül kiderült hogy a géppel egyszerre vásárolt, használt Intel 520 Ssd okozta ezt, miután semmi más hiba nem merült fel, Macriummal átportolva ugyanazt a rendszert egy másik Ssd-re, hibátlan lett a sleep. /külföldi fórumokon írtak ilyen összeférhetetlenségről, pont az 520-as Ssd-vel/, Ez a jelenség állítólag nem az Ssd vagy a laptop hibája, hogy mitől van, fene tudja. Végül az eladó kicserélte az 520-as Ssd-t másfajta Intelre, azóta minden tökéletes. Nem tudom milyen Hdd vagy Ssd-van a gépben, de akármilyen, ebből kiindulva érdemes kipróbálni egy másikat...Vagy először Vindows újratelepítés, hátha segít?-nálam nem ért semmit, de ha régi a rendszer, meg lehet próbálni...
-
fungi
aktív tag
válasz
Flashcash #102038 üzenetére
A tieden nincs ghosting? Én csak az eredeti B1 végű panelt láttam , családban vannak, 2 darab, persze ghostingol mindegyik, az egyiknek kicsit szebb, de valamivel sötétebb is a képe, nem egyformák ezek sem. Illetve pár éve volt egy utólag szerelt IPS panel ami egy év után feladta, nem tudom melyik lehetett, /biztosan nem a T1/
-
fungi
aktív tag
válasz
darvinya #101876 üzenetére
Nézd ez egy sport, hogy kis pénzből szerezz egy jól működő gépet, erre a T500 alkalmas lehet, az Nvidia T61 kevésbé. Nem baj ha ezt leírják, és persze az sem ha nem érdekel ez a sport. Én adtam el nemrég 20-ért T500-ast, nyugodt lélekkel, nem is szóltak utána hogy baj lenne vele, 3 nap garanciát meg illik adni, addig ha gáz van kiderül, /ha épp akkor vizet kapott, az nem biztos./ Mivel ismerem a típust, ma is bevállalnám ha minimumért kéne gép, T400 dettó, egy kollégámnak ajánlottam pár éve, nyúzza rendesen, de az is bírja a gyűrődést...
-
fungi
aktív tag
válasz
Penguin95 #101849 üzenetére
-ДарСтав
Én sem gépeket gyűjteni akartam, alkatrészcsere miatt vettem inkább komplett másik gépet, egy időben csomó ilyet árultak ilyen-olyan állapotban olcsón, így maradt meg 2...tényleg felesleges, de így van alkatrész bőven.
-darvinya
Azért 10 kicsit kevésnek tűnik egy működő T500-ért, meg nem mindegy az állapot és hogy mennyire fullos felszerelésű. Ilyen korú géphez kell bizalom, ezt ma már inkább gyűjtő, Thinkpadfan, ilyenek veszik max. /Az elsőt 2013 év végén vettem Chasertől, köszöni, jól van./
-
fungi
aktív tag
válasz
Penguin95 #101840 üzenetére
Én sem vagyok gazdag, de 2 T500-am is van, az elsőbe szereztem P9700-at, mivel értékük jelképes, nálam ragadt mindkettő, netre, filmre használom főleg, az első darab sok éve megy már- rokonságba is került egy amit egy 10esért szereztem, /hibásnak árulták, de csak elállítódott valami a Biosban/ kapott egy akkut, kifogástalanul teszi a dolgát, nem tudom meddig még, -de agyonverhetetlenek.
-
fungi
aktív tag
válasz
darvinya #101834 üzenetére
Chaser elgondolása tűnik jónak, és a T500 lehet az olcsó megoldás, /pláne ha alkudható, és a hiányzó dolgok megvannak a T61-ből/ megbízható gép, /olyat használok évek óta./ Az 1680x1050-es LGP kijelző egész szép, de a Samsungos is normális. Típushiba nem nagyon van, ha az Ati kártya feladná a harcot, még mindig van benne egy Intel is. Ssd-vel teljesen jó, hűtése meg az egyik legjobb, /veri a T61-et/ az enyém T9600-as, az is oké/, /hát még P procival/ baromi csendes gép. Zsanérok tudnak kikopni, lötyögni, de ettől még használható marad. Egy időzített bombánál mindenképpen sokkal jobb...
-
fungi
aktív tag
válasz
csabyka666 #101231 üzenetére
Megvárnám, hátha nem jelentkezik többet a memóriacsere után. Nem vesztesz vele semmit.
-
fungi
aktív tag
válasz
Tim82 #100341 üzenetére
Jelentem, kész az R61 Frankenpad, Tikakukac hathatós segítségével, T8100 proci lett végül,ami talán egy fokkal hűvösebb mint a T9300, /nagyon nem bírom a ventizajt, így is gyakrabban bekapcsol a hűtés mint a T500-é, de inkább az a kivételes,/ 1400x1050-es IPS, kissé elkésett darab, de az én céljaimra tökéletes lett. Middleton Bios, Ssd-vel egész fürge, nagyon ritkán fagy, talán a modBios miatt, de hobbigépnek nagyszerű. Köszönöm a tanácsokat!
-
fungi
aktív tag
válasz
magellan2600 #100992 üzenetére
[link] alján
-
fungi
aktív tag
Meg tudja valaki erősíteni hogy az R60 és R61 15-ös 4:3 arányú gépek zsanérja ugyanolyan? Minden jel arra mutat, de azért megkérdezném...
-
fungi
aktív tag
Tikakukac megoldotta az R61i IPS beépítését, amit eléggé elrontottam. Így most lett egy retro Frankenpadom, Ssd-vel, Middleton Bios-sal, T8100-al, rendesen működik, kijelzője ma is nagyon szép.
Tikakukac: Újraraktam a Windowst, az Inteles kiosztott driverrel 60 Hz-en sem szemetel a kép,- igaz így nincs képernyő sötétités OSD-m, de megéri,mert most még szebb a képe...
-
fungi
aktív tag
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #100334 üzenetére
Köszi, jó ötlet, kipróbálom nemsokára!
-
fungi
aktív tag
válasz
Tim82 #100331 üzenetére
Furcsa, mert a touchpad és a trackpoint is működik, de mintha mégse érzékelné valami- a driver nem települ fel, a másik ami felmegy, az meg nem jó. Megpróbáltam előző verziókat, de nem jók azok sem, lehet hogy ez a bios ezt hozta magával? Alapbeállításokra állítottam, nem látok abban sem semmi furcsát. Alapvetően lehet azért használni, csak nem tökéletes, egyébként bios flash után sok minden megváltozott, de minden más működik. Átportolok Macriummal egy T60-as W7-et, működő Ultranav driverrel, hátha, /amúgy is iszonyúan lelassult a rendszer a sok driver fel-le huzavonától./ Köszönöm a felajánlást! J
-
fungi
aktív tag
válasz
Tim82 #100306 üzenetére
Felment a 2.24-1.08 Middleton Bios az R61i-re, miután 32bites W7 volt rajta, a linkelt külföldi hozzászólás alapján, Win alól simán. Viszont a touchpad nem igazán oké, a synaptics driverre /ezzel eddig működött/ azt írja hogy nincs ilyen eszköz, az alps driver felmegy, de fagy, és nem lehet váltani touchpad és trackpoint között. /szürke az oldal ahol választhatnék/Wint újraraktam, de normálisan csak a Microsoft driverrel megy, /ott eleve nincs váltási lehetőség, lassú is, meg nekem a trackpoint only lenne jó./ Mit lehet tenni vajon?
-
fungi
aktív tag
válasz
Tim82 #100306 üzenetére
Egy R61i-t sikerült szereznem, egy nagy baja van, a T2310-es kb. leggyengébb /nem Celeron/proci jó meleg, létezik hogy sima netezésnél 60-70 fok közé szalad a hője? Idle is csak 49 fok, és elég lassan éri el, inkább 52-53. Pasztáztam, kifujkáltam, nem megy semmi a háttérben, /Win7, 2 Giga Ram/ lehet hogy hőcső hiba, vagy ezek ilyenek? De a többi Merom erősebb, nem tudom elképzelni hogy ez így rendben van. T500 után ez horror...
-
fungi
aktív tag
Zárójeles kérdés.
T60 1400X1050 IPS kijelző beépítése lehetséges XGA /1024X768/ R61-be is, vagy mindenképpen SXGA+ R61 kell hozzá? /15-ös képernyő természetesen/
-
fungi
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #99617 üzenetére
Gondolom, használni kell, hátha jó lesz, ha meg nem, akkor venni apróról a legolcsóbbat....
-
fungi
aktív tag
Esetleg, ha a billentyűzetmechanikák egyeznek /Chicony ugyanaz mindkettőre, többit nem tudom, nem volt más mechanikás T420-x220-am/ - akkor opció lehet a T61 billentyűit egyesével átpakolni a T420-ra. Többiről, Alps-NMB, - ezek lehetnek még T61-nél/ passz, és persze egyezniük kell..../
-
fungi
aktív tag
válasz
darvinya #99181 üzenetére
Nem biztos hogy számít ez, az Fn+F5 ablakban kikapcsolt wi-fi kapcsolatot a wi-fi ikonra jobbal klikkelt hibaelhárítás simán visszakapcsolja, szóval lehet más a gond. /Nekem egyszer egy Ccleaner hibajavítás keltett életre egy hirtelen működni nem akaró wi-fi kapcsolatot egy T420-on, de az elég egyedi eset volt, és más gépe produkálta./
csibe1
Ja,tényleg, elsiklottam felette, ha eszközkezelőben nincs, az nem sejtet jót.
-
fungi
aktív tag
-
fungi
aktív tag
válasz
darvinya #99165 üzenetére
Furcsa, nálam az egy generációval későbbi T500-nál Fn+F5-re előjön a wireless ablak Win10-nél is. Ha jól emlékszem, a Power Manager, a Power Manager driver és a hotkey driver kell hozzá, /he nem, akkor az okosabbak megírják/ Fn+F4-re elalszik a gép?- Fn+F8-ra előjönnek az egér tulajdonságok?
A thinklight /Fn+PgUp/ úgy rémlik megy driver nélkül is...
-
fungi
aktív tag
-
fungi
aktív tag
Kérdésem lenne, kolléga x220-ba vásárolt vadonatúj Msata Ssd-jére tettem W10-et, sajnos a Sata slotban maradt Hdd-t nem látja a rendszer, - Bios sem. Saját x220-ban ugyanez a felállás megy, msata Ssd-n a rendszer, /W7/ viszont ott megjelenik a Sata slotos saját Hdd Biosban és persze Windowsban is. Bios ugyanaz a két gépen, /1.43/ beállításai is. Mi okozhatja, /az övében Kingston Ssd van, enyémben Samsung, a Hdd-ket felcseréltem, övé egyiket sem látja, enyém mindkettőt gond nélkül/ ? J
-
fungi
aktív tag
Még egy kérdés, ugye T61-nél még nem volt LED kijelző? Másik, a T61 invertere és szalagkábele jó a T500-ba? -persze 15,4- Találtam egy Lg kijelzőt T61-hez hirdetve- inverter és szalagkábel is van-
/LP154W02, nem tudom mi a számsor vége, de biztosan matt..-jó lenne ha passzolna minden... Köszönöm. -
fungi
aktív tag
Sziasztok, érdeklődenék hogy a T500 1280X800-as kijelzője simán cserélhető az 1680X1050-esre, vagy kell bármilyen más vezeték, csatlakozó, ilyesmi? Köszönöm, F
-
fungi
aktív tag
válasz
tamas.nick #93602 üzenetére
Az egy x220 IPS csíkozódást leszámítva sosem lett foltos egy kijelzőm sem, T61, T400, 2db.T500, 2 db.x200, T420si, és ezek használva is voltak-vannak,-de biztos vannak rossz szériák lapban is, kijelzőben is.
-
fungi
aktív tag
válasz
Dhampir #93365 üzenetére
Nem ez az egyetlen szemét amiért pénzt kérnek/kértek, /T61 Nvidia elhullás, T400s-410s-nek is volt valami nyűgje, x200 szalagkábel, - x220/30-nál nem tudom milyen arányban csíkosodnak az IPS kijelzők, /sajnos nálam az alig több mint 1 éve beszerelt példány megadta magát, és nem volt agyonhasználva/ x220 Tn-ből,/ami állítólag stabil/, egy tűrhető Samsungot és egy eléggé gyenge Lg-t láttam eddig.
-
fungi
aktív tag
válasz
Tikakukac #92314 üzenetére
Ezt akárhogy nyomkodom, hajtogatom, ugyanolyan marad. Elég rossz hír, ha csak kijelző csere orvosolná, akkor az új kijelző is erre a sorsra juthat? A vicc az hogy a gépet utazásokra használom, nincs strapálva. /szóval nem lehet inverter, szalagkábel, ilyesmi?/ X230 ugyanez? Mit érdemes ezzel tenni, /sajnálom a gépet, pont ideális utazni, szép a kijelző, jó a Tp fíling, stb....
-
fungi
aktív tag
Akkor kérdeznék. X220 IPS kijelzőjén megjelent a képernyő bal oldalán egy függőleges /fehér alapon/ bíborszínű vékony vonal, végig, a kijelző tetejétől az aljáig. Ma történt, /a gép keveset van használva, viszont már használtan vettem, a kijelző utólag került bele, a Tn-t cseréltettem IPS-re, /az nem sokat ment még./ Kijelző gond, vagy valami más lehet? Sajnálom, mert amúgy nagyszerű gép....
-
fungi
aktív tag
-
fungi
aktív tag
válasz
yodamastah #92255 üzenetére
Csatlakozom, az én szintén Tikakukactól vett x220 IPS kijelzőm is hibamentes, megérte lecserélni, mert jelentős a különbség. Más kérdés hogy láttam egy x230 IPS-t az picit szebbnek tűnt, - de az a szigetes bill meg nem tetszik annyira...jó ez így ahogy van.
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #91791 üzenetére
Ha hardverben elég, /nekem még elég P9700-al, Ssd-vel/ akkor nem kell jobb T500-nál. Nem lehet agyonverni. /T520 annyira nem fogott meg, persze gyorsabb volt/ Utazni meg x220...
-
fungi
aktív tag
válasz
matyi012345 #90964 üzenetére
Windowsos gépen /W7/ a Power Manager programmal tudod az akkutöltést szabályozni. /Ha nincs fent, telepítsd, a tálcán lesz a zöld ikon/ rákattintva, Battery, aztán Battery Maintenance, ott a 3 opcióból a fully charge maxra tölti az akkut. Custome charge-on tudod beállítani hogy milyen értéktől töltse meddig, akkukímélőnek tartják ha nincs mindig 100%ra töltve,én is így használom, általában 85%ig töltöm. De ha a 100% kell, akkor ez nyilván nem játszik. Linuxon passz...
-
fungi
aktív tag
Üdvözlet, kérdezném hogy a T520 simán upgradelhető FHD panellel?
-
fungi
aktív tag
válasz
MrDerekas #90625 üzenetére
Legegyszerűbb megkérdezni az előző tulajt... Win10-en nem tudom hogy fog működni a váltás, ez Win7-en megy, /ha tényleg van benne/ kérdés hogy a T410 Optimus módon vált-e /van rá driver/ vagy átkapcsolós /mint a T400-500-on, a Power Managerre kattintva lehet váltani/ ezt T410 tulajok tudják... Bios default után azért kéne valaminek látszódnia-ez T410s-ről szól, de gondolom hasonló lehet
(Látom, közben írtak okosabbak, tényleg valószínű hogy nincs benne)
-
fungi
aktív tag
válasz
newmoonlight #89631 üzenetére
-
fungi
aktív tag
válasz
jjeahh #89536 üzenetére
Tpfc-vel is mg tudod csinálni hogy csak mutassa a hőmérsékletet,/mondjuk a tálcán az aktuális legmagasabb cucc hőjét mutatja,rákattintva rpm-.et is látsz/ de ne szóljon bele, a Tim által mellékelt ábrán állítsd az Active-t 0-ra. Én így használom a T500-at, azon netezéskor 3-assal kezdődik a hőfok általában, venti ritkán hallható
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest