- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Nekem az előző generáció hasonló kategóriás példányai minőségibbnek tűnnek. Ez a T440p egyáltalán nem kelti bennem a minőség érzetét. Szétszedve sem javult a véleményem. Persze az a lényeg, hogy működjön. "Sorjás" műanyag burkolat? Ilyet utoljára a bruttó 90k-s HP-nál láttam.
mod: A Full HD-s kijelző valamennyire feledteti a rossz élményeket, de ez meg nem a T440p egyedisége.
-
westlake
félisten
válasz
parkasz #50896 üzenetére
Minden esetben ugy kell(ene) kifújni a ventilátort, hogy kézzel (bármivel) le van szorítva, hogy nem pöröghessen. Egy nagyobb teljesítményú kompresszor még a lapátokat is le tudja törni.
#50899: A gépek sosem pörgetik fel olyan fordulatszámra a ventilátorokat, mint amennyire egy kompresszorral, vagy sűrített levegővel fel lehet. Elég ebből kiindulni.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Ed Parker #50695 üzenetére
Cseréltem már alaplapot ilyen hibajelenség miatt. Szervizbe vele, majd ott jól megnézik neked, mi a hibája.
#50699: Felesleges próbálkoznod. Vagy akkumulátor, vagy alaplap. A visszavásárlási garancia jó dolog. Kérdés, hogy megéri-e vele szenvedni (nem tudom honnan van a notebook). Egyébként egy normális szerviz két nap alatt elintézi a javítást.
-
westlake
félisten
válasz
metal01 #50565 üzenetére
Akkor felteszem (ismét) a kérdést: Hol állította a Lenovo - vagy bármelyik másik gyártó -, hogy a notebook-jaiba szerelt kijelzőpanelek teljesen zártak és "bogárbiztosak"? Várom a dokumentációt.
Ti gondoljátok/feltételezitek, hogy a kijelzőpanel egy zárt rendszer. Ez egy baromság. Szedtetek már szét egyáltalán kijelzőpanel? Nem? Itt lenne az ideje. -
westlake
félisten
Miért adna ingyen a kijelzőt a gyartó? Jelen esetben teljesen irrelveáns, hogy milyen kategóriás notebook-ról beszélünk. Logikus, hogy egy olcsóbb notebook-ba a kijelző is olcsóbb. Az, hogy egy bogár belemászik a kijelzőbe, nem meghibásodás. A notebook tökéletesen működik. Nem értelek.
-
westlake
félisten
Szerintem valamit eléggé benéztek. Hol "mondott" olyat a Lenovo, hogy a notebook-jaikba szerelt panelek annyira zártak, hogy egy kis bogár sem tud belemászni? Szerintem sehol. Ez nyilván egy egyedi eset, egy "igy jártál" kategória. Tudom, hogy nem a te gépedről van szó. Biztos vagyok benne, hogy nem gyártás közben kerúlt a bogár a panelba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest